Ο προπονητής του Φιλίππου Μελίκης, Αδαλόγλου Άρης , έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr για την εντός έδρας ήττα της ομάδας του μετά από τον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας 1-5  και μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook .

Μεταξύ άλλων είπε:

Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Η Αγία Μαρίνα ήταν μία ομάδα πιο έτοιμη από τη δική μας. Παρόλα αυτά θέλαμε και εμείς να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι  και να διεκδικήσουμε κάτι το καλύτερο, για να συνέβαινε αυτό σήμερα θα χρειαζόμασταν και τη βοήθεια της τύχης. Αυτή δεν ήταν μαζί μας σήμερα. Δεχθήκαμε τρία εύκολα γκολ,  θα τα χαρακτήριζα. Ξέφυγε το σκορ πολύ γρήγορα. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο μειώσαμε. Εκεί πάνω που προσπαθούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, ήρθε ένα τέταρτο γκολ. Αρκετά αμφισβητούμενο. Εκεί τελείωσε οριστικά το ματς. Είναι βαρύ το σκορ αλλά,  η ομάδα μας είχε κάποια προβλήματα όλο αυτό το μήνα. Ήταν ένας μήνας προετοιμασίας. Δεν μπορώ να πω ότι έγινε προετοιμασία. Με αποτέλεσμα να μπούμε στο πρωτάθλημα χωρίς να είμαστε έτοιμοι. Αυτό σίγουρα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Από κει και πέρα υπάρχει διάθεση ‘εστω και αργά να ξεκινήσει η ομάδα και να διεκδικήσει ότι  καλύτερο. Ο στόχος είναι να παλέψει για την σωτηρία.

Αργά ξεκίνησε ο Φίλιππος την προετοιμασία. Στο κύπελλο Δεν τα πήγε καλά. Υπάρχουν κάποια θέματα.  Υπάρχουν παράπονα του προπονητή. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα από ότι φαίνονται.

Ναι.  Υπομονή να προσπαθήσουμε όλοι μαζί με τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα. ώστε έστω και τώρα να υπάρξει μία ομόνοια. Συγκέντρωση. Μία προσπάθεια για να έρθουν καλύτερες μέρες.

Ευχαριστώ πολύ.

Μπορείτε να ακούστε τι είπε τη συνέντευξη ο προπονητής του Φίλιππου Μελίκης ΕΔΩ