Ο ποδοσφαιριστής του Φίλιππου Μελίκης, Κακαγιάννης Βασίλης, έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι των play out με την ομάδα του ΑΟ Μαρίνας, όπου νίκησε η ομάδα του με 3-0.
Μεταξύ άλλων είπε:
– Ήταν ένα ματς δίχως αύριο για μας. Δεν θέλαμε να υπάρχει αύριο και να πάμε σε ουδέτερο γήπεδο. Θέλαμε να το καθαρίσουμε εδώ, να τελειώνουμε. Μπήκαμε αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Κυριαρχήσαμε και στα 90 λεπτά. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 100%. Όντως δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να αντιδράσει και ήρθε ένα 3-0. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουμε το σκορ.
– Η ομάδα του Φιλίππου έκανε μία γιγάντια προσπάθεια ή όχι;
– Σίγουρα είχαμε ένα δύσκολο δρόμο. Η ομάδα είχε πολλά αγωνιστικά προβλήματα, με λίγους ποδοσφαιριστές, με πολλά προβλήματα, να παίζουμε σε άλλη έδρα, στο Νεόκαστρο, λόγω του κακού γηπέδου που είχαμε εμείς στη Μελίκη και με τραυματισμούς. Καταφέραμε με ψυχικά αποθέματα και πήραμε τους βαθμούς που χρειαζόμασταν. Τα καταφέραμε και παραμείναμε στην κατηγορία.
– Τι ρόλο έπαιξε ο προπονητής, ο Γιώργος ο Ντάμτσιος;
– Έπαιξε μεγάλο ρόλο. Για μένα ήταν ο στυλοβάτης της ομάδας. Ένας έμπειρος προπονητής και πολύ καλός προπονητής. Έκανε τα πάντα για μας. Ότι πρόβλημα και να είχαμε, ήτανε δίπλα μας. Μας στήριξε πολύ σε όλες τις στιγμές. Ήταν κοντά μας και μας στηρίζει. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
– Ποια θα είναι η δική σου πορεία από δω και πέρα;
– Είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε κάτι τέτοιο, ας έρθει το καλοκαίρι, να ξεκουραστούμε και τον Αύγουστο θα δούμε τι θα κάνουμε.
– Προέχει και το θέμα των εκλογών, μία και είσαι υποψήφιος.
– Ο ένας στόχος επετεύχθη σήμερα , μείναμε στην κατηγορία. Μας έμεινε ακόμη ένας στόχος, να βγούμε στις εκλογές και μετά θα κάνουμε διακοπές για το καλοκαίρι.
– Μα σου ευχηθώ καλό καλοκαίρι και καλά αποτελέσματα για τις εκλογές. Ευχαριστώ πολύ και για την ανταπόκριση και ότι μιλάμε συνέχεια για τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να παίρνουν το λόγο οι ποδοσφαιριστές και γενικά οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και να εκφράζουν την άποψή τους, να σαι καλά.
– Ευχαριστώ πολύ, καλό καλοκαίρι.

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ