O προπονητής του ΑΟ Μαρίνας, Παυλίδης Λάζαρος, έκανε δηλώσεις για την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από το Φίλιππο Μελίκης με 3-0 και τον υποβιβασμό της στη Β΄ κατηγορία μια και ήταν αγώνας play out.
Μεταξύ άλλων είπε:
– Ήταν το παιχνίδι, τα πράγματα τα λέω με το όνομα τους, ούτε θέλω να δικαιολογήσω, ούτε να δικαιολογηθώ, αυτό που αξίζαμε, δηλαδή η Μελίκη ήταν καλύτερη ομάδα από μας , όχι σε υλικό, πιο προπονημένη ομάδα, πιο έμπειρη ομάδα και άξιζε τη νίκη. Εμείς δεν το αξίζαμε. Ήμασταν δηλαδή, ομάδα για μισή ώρα, αυτό ήμασταν. Αυτή είναι η αλήθεια. Παραπάνω δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, στη μισή ώρα. Το παλεύαμε, για αυτό δεν θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, προς Θεού. Αυτό το φωνάζω εδώ και πολύ καιρό. Κάναμε λάθη πολλά, τουλάχιστον να μάθουμε. Το πάθημα να μας γίνει μάθημα, δεν γίνεται να ξεκινάμε την προετοιμασία, να χουμε τα παιδιά και μετά τρία άτομα στις προπονήσεις, τέσσερα άτομα στις προπονήσεις, δεν μπορούμε να σταθούμε στην κατηγορία, δεν γίνεται, για αυτό λέω, τουλάχιστον να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να διορθώνουμε κάτι, όσο αφορά το παιχνίδι. Η Μελίκη ήταν καλύτερη. Κέρδισε δίκαια και δίκαια έμεινε στην κατηγορία και πέφτουμε εμείς. Η αλήθεια είναι αυτή, δηλαδή να δικαιολογήσω πράγματα που δεν γίνονται, δεν θα δικαιολογήσω, αυτό που αξίζαμε, αυτό πήραμε.
– Αναφέρθηκες και είπες για την προπόνηση. Δεν είχε ξαναβγεί έξω δημόσια αυτό το θέμα.  Έβγαινε άλλο κλίμα, όσο καιρό μιλούσαμε για την ομάδα.
– Δεν ήθελα να υποτιμήσω ούτε τα παιδιά. Τα παιδιά του Συμβουλίου ξεκίνησαν με πολύ καλές προϋποθέσεις. Από κει και πέρα είχε ατυχίες η ομάδα, από τους οκτώ με εννέα βασικούς που είχαμε έπαιζαν πέντε έξι. Ο Χάρης Παραστατίδης μας έπαιξε σήμερα, χωρίς προπόνηση, δηλαδή από τον Ιούλιο και μετά. Ο Σαρακατσάνος χωρίς καμία προπόνηση από τον Ιούλιο και μετά. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δηλαδή και το παιδί ο Παραστατίδης μπήκε για να βοηθήσει, δεν μπορεί να σταθεί μία ομάδα έτσι, δεν μιλάω μόνο για την δικιά μας, αλλά γενικά . Αυτή η κατηγορία θέλει προπόνηση, είτε το θέλουμε, είτε όχι, δεν γίνεται χωρίς προπόνηση. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου. Ευθύνες έχουν όλοι.
– Τι ευθύνη έχει ο προπονητής;
– Η ευθύνη του προπονητή, ειλικρινά έπρεπε να τα παρατήσω πιο νωρίς, ίσως κάτι άλλάζε. Όσες φορές ζήτησα, συζητήσαμε με τον πρόεδρο, το Μανώλη τον Καραντώνη, δεν το δεχόταν. Η ευθύνη για μένα αυτή, έπρεπε να φύγω πιο νωρίς. Η ερώτηση που μου έκανες συνέχεια ο Μανώλης είναι: – Είσαι καλά; Έχεις κάτι; Δεν βλέπω καλά και έτσι παρέμενα. Η αλήθεια είναι αυτή.
– Να σε ευχαριστήσω πολύ για τη συνεργασία την οποία είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, θα τα πούμε σύντομα.
– Και εγώ. Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της ομάδας μου. Αν έκανα κανένα λάθος, δεν το έκανα εσκεμμένα, θα ήταν λάθος. Μπορεί κάποια παιδιά να αδίκησα, αλλά δεν θα ήταν εσκεμμένο. Τους ευχαριστώ όλους. Αυτό έχω να πω. Τους είπα και στα αποδυτήρια, λέω ότι, κάτι που κάνετε, αν δεν το αγαπάτε, μην το κάνετε. Έρχομαι στο γήπεδο, παίζω μπάλα, στερούμαι κάτι, κάνω προπόνηση, διασκεδάζω με το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και θα το αγαπήσεις και να το κάνεις.
– Ευχαριστήσω πολύ, Λάζαρε Παυλίδη, καλή συνέχεια και θα τα ξαναπούμε να πούμε κι άλλες σκέψεις για την εμπειρία σου στο πρωτάθλημα και ενδεχομένως κάποιες προτάσεις, τις οποίες θα ήθελες να κάνεις. Θεωρώ ότι ένας προπονητής έχει αρκετά να πει.
– Και εγώ σας ευχαριστώ και θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο, δηλαδή η ομάδα μετά από τόσα χρόνια βγήκε στην κατηγορία, δεν τα καταφέραμε, από το μόνο που μπορώ να ζητήσω συγνώμη, είναι ο κόσμος από κανέναν άλλον. Καλή συνέχεια