Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δείχνοντας απόλυτη συγκέντρωση και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο , η ομάδα Παίδων του Άθλου πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του Φιλίππου Βέροιας με μεγάλη άνεση όπως δείχνει και το τελικό σκορ (37-93).

Το πρώτο δεκάλεπτο( 09-28) για τον Άθλο ήταν  αυτό που έβαλε τις βάσεις για την τελική έκβαση του αγώνα.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας μπήκε πολύ δυνατά και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στο θέμα της επικράτησης του συγκεκριμένου αγώνα.

Στον ίδιο πάνω κάτω ρυθμό και τα υπόλοιπα δεκάλεπτα με τον κόουτς Αγγέλη να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες του ρόστερ οι οποίοι απέδωσαν εξαιρετικά.

Τα δεκάλεπτα και οι συνθέσεις των ομάδων:

Τα Δεκάλεπτα: 09-28,21-44,30-82,37-93.

Χατζηχαρίσης, Χατζηκώστας.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ(Κανελλίδης): Πανταζής 7,Τρέμμος 2,Τρανίδης 2, Μπέρσος 4, Παγάνης 8, Μπλατσιώτης, Νικάι 4, Δαμιαλής 2, Σαραντόπουλος, Σταυρόπουλος, Κηριμκηρίδης 6, Γκαρμπούνης.

ΑΘΛΟΣ( Αγγέλης): Γιοβαννόπουλος 11(3), Ευθυμιόπουλος 6,Τζαφέρης 16,Πεκιαρίδης 4,Παύλου 23(1),Τακουτής 2,Χαριτόπουλος 10(1),Τσαρούχας 7(1),Αγγέλης ,Παπαδόπουλος 2.

 

Παραλειπόμενα:

  • Για άλλο ένα παιχνίδι η μάχη της κερκίδας βρήκε νικήτρια την ομάδα του Άθλου αφού οι γονείς και οι οικογένειες των αθλητών έδωσαν βροντερό παρών.
  • Πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων Χατζηχαρίση και Χατζηκώστα.
  • Δύο παιχνίδια ακόμη απομένουν μέχρι το τέλος της φάσης των ομίλων με το Άθλο να αντιμετωπίζει την επομένη Κυριακή(04-2-2018) στην Αλεξάνδρεια το Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.