Φιλικό ματς έδωσαν σήμερα  το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του Νησίου το παιδικό τμήμα του Αστέρα Αλεξάνδρειας με το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ.

Ρεπορτάζ:Mανώλης Πεχλιβανίδης

Οι ομάδες συνεχίζουν καθημερινά την προσπάθεια για τη βελτίωση της αγωνιστικής τους κατάστασης καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και των δυο δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.

Το παιδικό τμήμα του Αστέρα για την 3η αγωνιστική των PLAY OFF του παιδικού πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη 11/4/18 την ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ. Ενώ η Ακαδημία Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ για την 3η αγωνιστική των PLAY OUT θα αντιμετωπίσει την ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ μέσα στο Μακροχώρι,το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι και αυτό προγραμματισμένο για την Τετάρτη 11/04/18.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Αστέρα κατάφερε να πάρει την νίκη με 6-4,μια νίκη που ήρθε δύσκολα καθώς η Ακαδημία της Αγ. Μαρίνας ήταν ανταγωνιστική σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο εν όψη της δύσκολης συνέχειας

Εμείς από την πλευρά μας τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία ατομική και ομαδική στη ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία και αναμένουμε με χαρά κάθε νέο τους.