Φιλική ήττα με 2-1 από την πιο έτοιμη Νόρτζελαντ, η οποία ξεκινάει σε μία εβδομάδα τις επίσημες υποχρεώσεις της, γνώρισε ο Δικέφαλος στο τελευταίο φιλικό του πρώτου μέρους της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

02.07.2018Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου , είχε για μία ακόμα φορά την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του σε δράση και επέλεξε να κατεβάσει διαφορετικές ενδεκάδες και να αναμείξει τους ποδοσφαιριστές του. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση την φετινή σεζόν, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Παναγιώτη Γλύκου κάτω από την εστία της ομάδας, μετά από περίπου 14 μήνες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Δανοί μπήκαν και πρέσαραν ασφυκτικά σε όλο το γήπεδο, δημιουργώντας προβλήματα στην ανάπτυξη του Δικεφάλου, ενώ στην πρώτη τους φάση στο 7′ πήραν το προβάδισμα με κοντινό τελείωμα. Οι παίκτες του Δικεφάλου προσπάθησαν να αντιδράσουν και έβγαλαν κάποιες φάσεις, αλλά στο 31′ δέχθηκαν και δεύτερο γκολ μετά από ολιγωρία στην ασπρόμαυρη άμυνα. Το πρώτο μέρος έκλεισε με δύο καλές ευκαιρίες, αλλά χωρίς γκολ για τον ΠΑΟΚ.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Λουτσέσκου μπήκαν δυνατά και πιεστικά και άρχισαν να απειλούν από τα πρώτα λεπτά και να ψάχνουν το γκολ. Ο Μπίσεσβαρ δοκίμασε κάποια σουτ, ο Κουλούρης έδωσε πολλές μονομαχίες μέσα στην περιοχή, ενώ ο νεαρός Μπαλογιάννης πραγματοποίησε μερικές επικίνδυνες επελάσεις. Το γκολ ήρθε στο 75′ με τον Κουλούρη να σκοράρει με κοντινή προβολή, έπειτα από σέντρα του Λημνιού και πρώτη κεφαλιά του Ενρίκε .

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε με ήττα το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του. Το πρωί της Τρίτης η αποστολή αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη, έχει δοθεί διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Παρασκευής (06.07), ενώ την Κυριακή θα επιστρέψουν στην Ολλανδία και το Όοστερμπεεκ για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι συνθέσεις του Δικεφάλου:

Α μέρος: Ρέι , Κίτσιου , Βιεϊρίνια , Κρέσπο , Μιχόγεβιτς , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Πέλκας , Λημνιός , Μυστακίδης , Λάμπρου .

Β μέρος: Γλύκος , Μάτος , Μπαλογιάννης , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κάνιας , Χαρίσης , Πέλκας (63′ Λημνιός ), Μπίσεσβαρ , Ενρίκε , Κουλούρης .

πηγή:paokfc.gr