Στο γήπεδο του Νησελίου διεξήχθη το Σάββατο 11/8 η φιλική αναμέτρηση του Αλιάκμων Νησελίου (Β ’Ερασιτεχνική) εναντίον του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος (Α΄ Ερασιτεχνική) πρώτο φιλικό για τους γηπεδούχους, τρίτο για τους φιλοξενούμενους καθώς ξεκίνησαν νωρίτερα την προετοιμασία τους.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Μετά από ένα κακό και χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος άνοιξε το σκορ στην επανάληψη με τον Καραντουλαμά να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κάνει λάθος εκτίμηση και να δέχεται το γκολ. Το 0-1 τα έκανε όλα πιο εύκολα για τους «πράσινους», που δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα του Αλιάκλων και «σφράγισαν» τη νίκη τους με τον Καραούσογλου να σημειώνει με έξυπνο μακρινό σουτ το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Πλατέος γράφοντας και το τελικό 0-2.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν κακό χωρίς φάσεις με τις δυο ομάδες να είναι φανερά επηρεασμένες από την προετοιμασία και από τις υψηλές θερμοκρασίες. Ένα ημίχρονο που και οι δύο ομάδες θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα, κρατώντας μόνο ως θετικό στοιχείο την καλή τους αμυντική λειτουργία.

Καλύτερος ρυθμός με οργανωτή τον Αναστάση και σκόρερ Καραντουλαμά και Καραούσογλου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν σαφώς πιο γρήγορος, με τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος να βγαίνει μπροστά και να ζητάει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Ένα γκολ που πέτυχε ο Καραντουλαμάς με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κάνει λάθος εκτίμηση και να δέχεται το γκολ. Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της η ομάδα του Αγροτικού δημιουργώντας τις ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της. Τερματοφύλακας και δοκάρι σταμάτησαν τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων ωστόσο ο Καραούσογλου είχε την απάντηση στην καλή άμυνα των γηπεδούχων σημειώνοντας με δυνατό σουτ το τελικό 0-2 της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να δείχνουν καλά στοιχεία έχοντας όμως ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Σαφώς πιο έτοιμη η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος πήρε δίκαια την νίκη κυρίως για την καλή της εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Πίστωση χρόνου χρειάζεται η ομάδα του Αλιάκμων Νησελίου που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στην διάρκεια του παιχνιδιού. Διαθέτει καλό υλικό και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής,διεκδικώντας γιατί όχι και την άνοδο.

Διαιτητής(Μαργαρίτης Μιχάλης): Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο διαιτητής Μαργαρίτης.Η παρουσία του κρίνεται θετική,περνώντας σχεδόν απαρατήρητος σε ένα παιχνίδι που δεν είχε και την βοήθεια από τους επόπτες γραμμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Αγροτικού παρουσίασε σήμερα και τα δυο νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, πρόκειται για τον επιθετικό Αναστάση Γιώργο ( Άρη Παλαιοχωρίου,Αστέρα Αλεξάνδρειας,Κ20 Βέροιας,ΑΕ Αλεξάνδρειας) ο οποίος εκτίει ποινή τιμωρίας και αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Πλατέος από τον δεύτερο κυρίως γύρο του πρωταθλήματος, ενώ στην ομάδα συμπεριλήφθηκε και ο μέσος Παπακωνσταντίνου Ορέστης ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες του Αστέρα Αλεξάνδρειας,Κ17 Βέροιας,Καμπανιάκο,ΠΑΟ Κουφαλίων,ΑΕ Αλεξάνδρειας,Π.Ν Αράχου ενώ πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα της Α.Ε Σχοινά.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος:

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

Ακούστε την συνέντευξη του προπονητή του Πλατέος Τάσου Χουρσουζίδη μετά το τέλος του αγώνα:

Πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα: