Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια ανακοίνωσε τις ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Γκυρίνη και τον Αντιδήμαρχο κ. Γκιορτζή για τη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Λύκειο Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά:

Αισθανόμαστε ως ΓΑΣ -και προσωπικά ως πολίτης αυτού του τόπου και μέλος του συλλόγου- την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Κο Γκυρίνη και τον αντιδήμαρχο Κο Γκιουρτζή για την συνεργασία τους στο θέμα της βελτίωσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου, στο 2ο Λύκειο Αλεξανδρείας. Η συνεισφορά τους με τη διάθεση προσωπικού και υλικού (λάμπες) για διόρθωση του φωτισμού καθώς και για επιδιόρθωση-επανατοποθέτηση των πλαισίων της οροφής τυγχάνει αναγνώρισης και ανάλογης εκτίμησης.
Στα πλαίσια της βελτίωσης των εγκαταστάσεων και των υποδομών συνεχίζουμε στο πλάνο που σχεδιάσαμε ως υπεύθυνοι του τμήματος basket, παρά τις δυσκολίες και τα όποια εμπόδια συναντούμε…
Πέρνουμε έμπνευση από την «τρέλα» μας για τον αθλητισμό και κατοχύρωση από τα λόγια ανιοδιοτελών συμπολιτών μας για να συνεχίσουμε τις ενέργειές μας για ένα μόνο σκοπό:
Αυτή η πόλη αξίζει «κάτι καλύτερο» και μπορεί μέσα από υγιείς συνεργασίες να το διεκδικήσει και να το πετύχει. Απλά θέλει επιμονή και…»γερό στομάχι», όπως μου είπαν κάποιοι συμπολίτες…
Συνεχίζουμε…