Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας εξέδωσε η εταιρία Goalkeeperstar θέλοντας να ευχαριστήσει θερμά του ανθρώπους της ομάδας για την άριστη συνεργασία και υποστήριξη τους.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Ή εταιρία Goalkeeperstar (www.goalkeeperstar.com) με εξειδίκευση σε προϊόντα για τερματοφύλακες ευχαριστεί θερμά την διοίκηση τού Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας για την ανανέωση της συνεργασίας της για δεύτερη συνεχή χρονιά δείχνοντας την εμπιστοσύνη τής στα προϊόντα μάς!

Ή εταιρία μάς εύχεται στην διοίκηση τού αξιόλογου συλλόγου, στο τεχνικό team και στους ποδοσφαιριστές υγεία επιτυχίες και καλή χαρούμενη ποδοσφαιρική χρόνια!»

Η Sells ιδρύθηκε το 2001 από τον Adam Sells και πολύ σύντομα καθιερώθηκε ως ο ηγέτης   σε εξοπλισμό τερματοφυλάκων (γάντια, ρούχα αξεσουάρ κτλ) σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι τερματοφύλακες των μεγαλύτερων ομάδων αλλά και προπονητές που βοηθούν ταλέντα να γίνουν  επαγγελματίες, επιλέγουν τα προϊόντα της Sells!

Η καινοτομία αποτελεί  το βασικό στόχο της Sells ! Αναπτύσσει  συνεχώς πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής.
Επικοινωνία: