Έστω και λίγο καθυστερημένα νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την ομάδα μου,  την Αγία Μαρίνα,  την διοίκηση και τους συμπαίκτες μου για την στήριξη που μου έδειξαν μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχα στην αρχή της σεζόν (χιαστό-μηνίσκο).

Θέλω όμως να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Αντρέα Καλαϊτζίδη και τον κύριο Φίλιππο Πέιο δυο ανθρώπους που μου βοήθησαν όσο κανείς άλλος μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχα.

Θέλω επίσης να αναφέρω πως δυστυχώς για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο υπάρχει μόνο η ομάδα της Αγίας Μαρίνας που παρέχει ιδιωτική ασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και είναι όλα τα παιδιά καλυμμένα για κάθε τυχόν τραυματισμό. Αυτό και μόνο κάνει την ομάδα τόσο ξεχωριστή και μοναδική στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Φέτος δυστυχώς δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου λόγω  του τραυματισμού μου στην αρχή της σεζόν αλλά απόκτησα πολύ καλούς, φίλους όπως είναι ο κύριος φίλιππος Πέιος ένας άνθρωπος με μοναδικό χαρακτήρα και ήθος και τον πρόεδρο της ομάδας Ανδρέα Καλαϊτζίδη  έναν άνθρωπο που δίνει τα πάντα για. την ομάδα, έναν άνθρωπο πολυτέλεια για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μάλιστα θα είναι και ο νονός της κόρης μου..

Τέλος θέλω να. ευχηθώ σε όλο τον κόσμο το 2018 να δώσει δύναμη, κουράγιο, αγάπη και πάνω από όλα υγεία.

Για μένα το 2018 μπήκε με τον καλύτερο τρόπο χαρίζοντάς μου η γυναίκα μου το καλύτερο δώρο της ζωής μου,  την κορούλα μου…