Μέσα σε άριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ομάδας ποδοσφαίρου Α.Ε ΣΧΟΙΝΑ την Παρασκευή 16/3/2018.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Η ανταπόκριση του κόσμου, λοιπόν, ήταν αρκετά μεγάλη το βράδυ της Παρασκευής στο κτήμα Πράσινος κήπος, ώστε να περάσει καλά, ενώ παράλληλα ενισχύει και την προσπάθεια της Α.Ε Σχοινά που φέτος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής.

Η ομάδα της Α.Ε Σχοινά βράβευσε τον νεαρό τερματοφύλακα Γκάρα Δημήτριο που αναδείχθηκε μέσα από την ομάδα και αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της ΠΑΕ Ξάνθης. Την τιμητική πλακέτα για λογαριασμό του νεαρού ταλαντούχου τερματοφύλακα παρέλαβε  ο πατέρας του καθώς απουσίαζε λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με την ομάδα νέων της Ξάνθης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Μαστοροδήμος Κώστας καθώς και οι βουλευτές του Νομού κ.Αντωνίου Χρήστος και Βεσυρόπουλος Απόστολος στηρίζοντας με την παρουσία τους την ομάδα.

Σύσσωμη βρέθηκε και η οικογένεια του Epilogesnews στηρίζοντας έμπρακτα την σοβαρή και δύσκολή δουλειά της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου.