Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Φιλίππου για τις επιτυχίες τους στους Διασυλλογικούς αγώνες και στην Προκριματική Φ’αση Γυναικών Νεανιδων.

Πιο αναλυτικά στον Διασσυλογικό Αγώνα κατάφεραν 6 ατομικές δικαρίσεις. Στην κατηγορία των Γυναικών 3 ασημένια μετάλλια από την αθλήτρια Παπανωτα Δήμητρα (στεφάνι,μπάλα κ κορίνες) 2 ασημένια μετάλλια για την αθλήτρια Πινακούδη Ροδόπη στο Συνθετό Ατομικό και στην Κορδέλα. Στην κατηγορία Νεανίδων η Κιάστση Κατερίνα κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στην μπάλα και την 7η θέση στο Στεφάνι. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλήτριες Δούμπη Ευφημια Ειρήνη(Νεάνιδα) και η Κορασίδα Αφένδρα Ευαγγελία παρόλο την ίωση που τις άφησε εκτός προπνήσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην Προκριματικη Φάση Νεανίδων-Γυναικών. Απολογισμός 1 Χρυσό Ομαδικο Γυναικών από τις αθλήτριες ΤΖίμπουλα Δέσποινα, Παπανώτα Δήμητρα κ Πινακούδη Ροδόπη- 3η θέση στο πρόγραμμα με Κορδέλα για την Παπανώτα Δήμητρα 4η θέση στο Σύνθετο Ατομικό,Πινακούδη Ροδόπη 4η θέση στο Στεφάνι 5η θέση στο Σύνθετο Ατομικό Τζίμπουλα Δέσποινα 5η θέση στο Στεφάνι και η ΝΕΑΝΙΔΑ Κιατση Κατερίνα 2η θέση στην μπάλα 8η θεση στο Συνθετό Ατομικό κ στην Κορδέλα.

Πολλά μπράβο για την προπονητική ομάδα Χαβιαροπούλου Ηρώ – Μωυσιάδου Κατερίνα και στον δάσκαλο μπαλέτου – χορογράφο – δημιουργό μεγάλων διεθνών αθλητριών Michail German για τις διακρίσεις που κατάφεραν να φέρουν στην πόλη της Βέροιας για το άθλημα της Ρυθμικής αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το έργο και την αγάπη που έχουν για την δουλειά τους και το άθλημα Καλή επιτυχία για την Τελική Φάση.

πηγή:A.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας