Σε μία σημαντική κίνηση για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας προχώρησε σήμερα ο ΟΦΗ, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Τάσο Παπάζογλου.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός με θητεία σε Πανσερραικό, Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ, Ξάνθη, Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης θα προσθέσει δύναμη, εμπειρία και ύψος στην ομάδα της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή, για την ομάδα μας.

Ένας ακόμη έμπειρος παίκτης, με μεγάλες παραστάσεις από την Σούπερ Λίγκ, θα προσθέσει δύναμη, εμπειρία και ύψος στην άμυνα μας.

Ο Τάσος Παπάζογλου, υπέγραψε σήμερα (23/7) το πρωί το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ και πηγαίνει στο Καρπενήσι, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες η ομάδα μας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η συνεργασία του ΟΦΗ με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό είναι για ένα χρόνο.

O Τάσος Παπάζογλου ήταν ο πρώτος μεταγραφικός στόχος που είχε ο ΟΦΗ  για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και η πρώτη επιλογή που είχε ο προπονητής μας Νίκος Παπαδόπουλος, για τη θέση του στόπερ.

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου ένα μήνα, ο παίκτης, αποδέχθηκε την πρόταση του ΟΦΗ και είναι πλέον και επίσημα μέλος της ομάδας μας.

Το στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Αντώνης Χρονάκης, ταξίδεψε στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας (23/7) για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τάσου Παπάζογλου στον ΟΦΗ με τις υπογραφές, που έπεσαν, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα.

Ενώ, αμέσως μετά οδικώς συνόδευσε τον ποδοσφαιριστή μας, στο Καρπενήσι, για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μας.

Ο Τάσος Παπάζογλου γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1988 στις Σέρρες.

Εχει αγωνιστεί σε Πανσερραικό, Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ, Ξάνθη, Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Παλαιότερα υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U19 και U21.

«Τάσο Παπάζογλου καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας! #ofi1925″ έγραψε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, ανακοινώνοντας την μεταγραφή.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είναι απο τις υπογραφές του Τάσου Παπάζογλου με τον ΟΦΗ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα.

“H θέση του ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λίγκ και μάλιστα να πρωταγωνιστεί”.

Με τα λόγια αυτά, στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο ofi1925.gr  ο Τάσος Παπάζογλου, αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον ΟΦΗ, λίγα λεπτά μετά την άφιξη του στο ξενοδοχείο MONTANA, στο Καρπενήσι, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της κρητικής ομάδας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Νωρίτερα, το πρωί, ο Παπάζογλου, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, είχε βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Ο 30χρονος αμυντικός ήταν η πρώτη επιλογή, του Νίκου Παπαδόπουλου, για τη θέση του κεντρικού αμυντικού .  Όπως λέει ο έμπειρος στόπερ «ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Μιλάμε εδώ και ένα μήνα και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα».

Για τον ΟΦΗ που χτίζεται και την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ, ο Παπάζογλου τονίζει πως « η ομάδα έχει καλό υλικό, καλή βάση από πέρσι, έχει Ελληνες παίκτες που ξέρουν την κατηγορία. Εχει ένα αξιόλογο προπονητή, που έβγαλε την ομάδα από τα δύσκολα και γενικά έχει όλες τις προυποθέσεις, για να κάνει μια πολύ καλή σεζόν».

Για τους λόγους που επέλεξε να έρθει στον ΟΦΗ, ο Παπάζογλου λέει ότι «έχω πολύ καλή εικόνα για την ομάδα, για αυτό και επέλεξα να έρθω εδώ. Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λίγκ και να πρωταγωνιστεί».

Ενώ αποκαλύπτει ότι «όλο αυτόν τον καιρό, αρκετοί φίλοι μου από το Ηράκλειο, μου έλεγαν να έρθω στον ΟΦΗ. Ενας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Καμπριάνης,φίλος του ΟΦΗ, στον οποίο θέλω να κάνω αν μου επιτρέπετε ειδική αναφορά, γιατί ήταν ένας από αυτούς που σε καθημερινή βάση με πίεζε με την καλή έννοια , να έρθω στην ομάδα».

Και ένα μήνυμα για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Ξέρω την αγάπη του για την ομάδα και το πόσο θέλει να την ξαναδεί ψηλά. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, ο Τάσος Παπάζογλου στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ στο Καρπενήσι, όπου βρίσκεται ο ΟΦΗ.