Δανειζόμαστε την ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό του Νίκου Φωτιάδη, προπονητή της Ακαδημίας του Αριστοτέλη Νάουσας, όπου αποχαιρετά τους μικρούς αθλητές του.

» Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια ευκαιρία η κάποιον να  πιστέψει σ εσένα…

Εγώ πάλι θέλω να πιστεύω ότι η ζωή κατά την διάρκεια αυτών των 2 χρόνων μου πρόσφερε κάτι σαν δώρο!!!  Από μια συγκυρία βρέθηκα να είμαι μέλος σε μια οικογένεια που απολάμβανα να δουλεύω  μαζί της  κάθε μέρα και να είμαι ικανός να παρακολουθώ από θέση πρωταγωνιστή αυτό το φανταστικό σόου που όλοι σας παιδιά δείχνατε καθημερινά στο γήπεδο όλον αυτό τον καιρό… Θέλω να ξέρετε ότι είμαι το ίδιο ή και περισσότερο ίσως περήφανος απ όσο νιώθετε όλοι μέσα σας για όλα όσα ζήσαμε και πετύχαμε…

Δεν φαντάζεστε  ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ  έπαιρνα από εσάς μαζί μου στο σπίτι ???

Ένοιωσα ΤΟΣΟ αγαπητός, ΤΟΣΟ αποδεκτός !!!

Και επίσης δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση ΕΥΤΥΧΙΑ παίρνω μαζί μου τώρα που φεύγω!

Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους ξεχωριστά! Πρώτα απ όλους εσάς παιδιά που μέρα με την μέρα απολαμβάναμε να δουλεύουμε, να περνάμε όμορφα αλλά και να παίζουμε σωστό και όμορφο ποδόσφαιρο… τόσο απλά και όμορφα!

Μέσα απ την δουλειά και την φιλοδοξία μας για το καλύτερο  φτάσαμε να έχουμε μια πολύ κλειστή σχέση, να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον και να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά αξιοζήλευτο σε προσωπικό επίπεδο… Να ξέρετε ότι τίποτα απ όλα όσα καταφέραμε να πετύχουμε δεν θα συνέβαινε αν δεν ήσασταν καλοί άνθρωποι και δεν αγαπούσαμε ΤΟΣΟ ο ένας τον άλλον!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ….  ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ ΠΟΛΥ ! ! !

Ένιωσα δίπλα σας  ξεχωριστός και μου μάθατε πολλά… έφτασα εδώ για να σας κάνω καλύτερους παίκτες και ανθρώπους, αλλά στο τέλος…  κάνατε ΕΣΕΙΣ εμένα τον καλύτερο προπονητή!

Κρατήστε όλα όσα μάθατε και ζήσατε δίπλα μου σαν οδηγό για το μέλλον σας…  γιατί η μάθηση, οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα ΑΞΙΖΟΥΝ πραγματικά και διαρκούν μια ολόκληρη ζωή… και είναι τα μόνα που σε κάνουν πραγματικά πλούσιο…  ΑΥΤΗ είναι η μοναδική χάρη που σας ζητάω..

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ…

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ….  ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΣΕΤΕ…»