Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Α/Γ-Κ23 με οποίο κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος των Συλλογικών υποχρεώσεων για το 2018.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Mανώλης Πεχλιβανίδης

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που θα γίνει στο Βερολίνο 7-12 Αυγούστου με την εθνική μας ομάδα να είναι σε θέση να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές.

Το φετινό πρωτάθλημα των Νέων έγινε όμως και σε βαρύ κλίμα λόγω του θανάτου του επίτιμου προέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιώργου Κατσιμπάρδη αλλά και των φονικών πυρκαγιών της Αττικής που άφησαν πίσω τους δεκάδες θύματα, για τους οποίους κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη διάρκεια των αγώνων της πρώτης ημέρας.

Από πλευράς ΓΑΣ Αλεξάνδρειας η Βασιλική Ντούση στο τριπλούν βρέθηκε μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στο βάθρο καθώς με άλμα στα 12,48μετρα (νέο ατομικό ρεκόρ) βρέθηκε στην 4η θέση.

Η κούραση κυριάρχησε στα προκριματικά του μήκους με την αθλήτρια του ΓΑΣ να τερματίζει με άλμα στα 5,31μέτρα καταλαμβάνοντας την 14η θέση.

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις ήταν η συμμετοχή του 18χρονου Παναγιώτη Πετρίδη με χρόνο 16,91 τερμάτισε 16ος στα 110μ. εμπόδια.

Σημαντική η συμμετοχή του νεαρού αθλητή και όλα δείχνουν ότι υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση των προπονητών του, σωστή δουλειά και υπομονή το μέλλον του ανήκει!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την φετινή χρονιά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας όπου συμμετείχαν σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και σε Grand Prix Στίβου.

Αθήνα,Πάτρα,Κατερίνη,Καβάλα,Άργος Ορεστικό είναι μερικές από τις πόλεις που ταξίδεψε ο σύλλογος την φετινή χρονιά.

Αρκετές διακρίσεις, δυναμική παρουσία και πολλές συγκινήσεις ήταν το σκηνικό που έζησε ο σύλλογος του ΓΑΣ την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Έφη Κολοκυθά,Βασιλική Ντούση και μια σειρά αθλητών με την βοήθεια των προπονητών τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας στον σύλλογο των Πρωταθλητών αρκετές διακρίσεις.

Ενώ είναι σίγουρο ότι η επόμενη σεζόν θα βρει τον σύλλογο του ΓΑΣ ακόμη πιο ισχυρό και το Epilogesnews θα είναι κοντά για να στηρίξει την προσπάθεια αθλητών-προπονητών.

Δείτε μερικές από τις φωτο που μας παραχώρησε ο προπονητής του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας Θανάσης Αιδαρίνης κατά την διάρκεια της χρονιάς.