Ο Θεοδωρίδης Σάκης, διαχειριστής του ifonitispellas, όπως κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17:00 , μας ενημερώνει για τα γεγονότα της Πέλλας.

Στην εκπομπή της Παρασκευής 12/6/2020 ο Σάκης Θεοδωρίδης τα θέματα που ανέδειξε για την Αριδαία ήταν:  Καταστροφική χαλαζόπτωση στην ορεινή Αλμωπία και ανάγκη τροποποίησης του κανονισμού του ΕΛΓΑ, το θέμα του πεζοδρόμου βρίσκεται στην επικαιρότητα της πόλης, ενεργοποιήθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας, δραστηροποίηση της Δημοτικής Αστυνομίας , επαναλειτουργία των σηματοδοτών στη διασταύρωση Αλώρου – Ξιφιανής, αποκατάσταση του οδοστρώματος στην πόλη της Αριδαίας, τροχαίο με υλικές ζημιές, από 15/6/2020 επαναλειτουργεί η Λουτρόπολη , πρόσληψη 16 πολιτών λόγω Κορονοϊού , παράπονα για την τιμολόγηση του νερού στην Άψαλο.

Τα νέα από την Έδεσσα: Παροχή τηλεφωνικής ψυχολογικής υποστήριξης στους πολίτες, τηλεδιάσκεψη για τον ψεκασμό κουνουπιών.

Τα νέα της Σκύδρας: Μεγάλος ο απόηχος του τροχαίου αυτοκινήτου της ΔΕΥΑ Σκύδρας με επιστολές της αντιπολίτευσης, δωρεάν εξέτασης οστεοπόρωσης.

Τα νέα των Γιαννιτσών; Πλαστικά κουβαδάκια μοίρασε ο Σύλλογος Παραπληγικών Γιαννιτσών για τη συλλογή καπακιών.

Για περισσότερα δείτε την εκπομπή στα βίντεο, που ακολουθούν…