Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Έγινε η κλήρωση  του γυναικείου πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, από την ΕΠΟ.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας και του Άρη Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στη Νικομήδεια σε μια αναμέτρηση για την οικονομική ενίσχυση του 22χρονου Αντώνη Σταφυλίδη.

Την Κυριακή η Ακαδημία του ΓΑΣ Κοπανού αγωνίστηκε στο γήπεδο της Ραχιάς με την Ακαδημία ΑΕΠ Βέροιας.

Πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ένωσης η κλήρωση για τα πρωτ/τα υποδομών Κ-14 & Κ-16,τα οποία ξεκινούν το ΣΑΒ/ΚΟ 19 & 20 Οκτωβρίου.

Ο 8ος Φιλίππειος δρόμος των 14,5χλμ θα γίνει την Κυριακή 8 /12. Η διαδρομή είναι από Βεργίνα – Φράγμα Αλιάκμονα  και τερματισμό στη Βέροια.

Από την  Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 έως την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 θα διεξαχθεί στη Νέα Κίο Αργολίδας καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Νέων στο Χαντ Μπολ.  Μετέχουν και οι Κουκουτσίδης και Στανκίδης του Φιλίππου Βέροιας.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14/10/2019, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ραχιάς, ο ετήσιος αγιασμός της Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας «Στέφανος Γαϊτάνος» και της Α.Ε.Π. Βέροιας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων της πόλης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Δήμος Βέροιας βράβευσε τους αθλητές, τις ομάδες και τους προπονητές της Βέροιας, που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους, Βαλκανικούς, Μεσογειακούς, Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς αθλητικούς αγώνες καθώς επίσης και καλλιτέχνες που διακρίθηκαν σε αντίστοιχους Πανελληνίους και Διεθνείς καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς.

Αύριο Τετάρτη 16/10 και ώρα 17:00 στο κλειστό ΔΑΚ Αλεξάνδρειας θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός του τμήματος Στίβου του  ΓΑΣ Αλεξάνδρεια για την αγωνιστική χρονιά 2019-2020.

Αυτό που θέλω να πω και δεν θα ξαναπώ κάτι,  βάλτε όλοι νερό στο κρασί σας να γίνει πάλι η ομάδα….. Τα προσωπικά του καθενός, όποια και αν είναι δεν ενδιαφέρει τους περισσότερους πιστεύω….. Ευχαριστώ.  Γράφει σε ποστάρισμα στο Facebook o Τέλης Πανταζόπουλος μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας. Συμπληρώνει  ο Πόλυς Καζαντζίδης.  Και στον λογαριασμό να βάζουν όλοι το χέρι στην τσέπη και  όχι να κοιτάνε τα ταβάνια και να κάνουν τους τζάμπα μάγκες από το καφενείο,  που τα ξέρουν όλα.

Το Σάββατο στις 19 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 θα γίνει ο αγώνας Βαφύρας – Άθλος Αλεξάνδρειας στο Μπάσκετ.

Συνεχίζουμε και αυτή την εβδομάδα δουλεύοντας την ισορροπία μας, σωματική και πνευματική είναι το σύνθημα της Σχολής Αρμονία και Κίνηση από την Αλεξάνδρεια.

Μία ακόμη εμφάνιση για την Αναστασία Σπυριδωνίδου,  θα παίκτρια της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας,  που  σκόραρε στο χθεσινό παιχνίδι της Σαραγόσας κόντρα στη Σιγκούλ.

Δύσκολη αποστολή για τον Φίλιππο Βέροιας μεθαύριο Τετάρτη, όπου θα υποδεχτεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο ΔΑΚ »Δημήτριος Βικέλας» στο Μακροχώρι, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 κατηγορίας των ανδρών.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Αγριά Βόλου έγινε η βράβευση των κυπελλούχων αθλητών για το 2019 για συνεχή χρονιά ο ιστορικός σύλλογος του ΕΟΣ  Νάουσας έπιασε κορυφή και βγήκε πρώτος πανελλαδικά στη γενική βαθμολογία.

Την πρόσληψη δώδεκα (12) καθηγητών /τριών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών, με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2019-2020, ανακοίνωσε το Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.

Σπουδαία φιλική αναμέτρηση μεταξύ Ηρακλή και Φίλιππου Βέροιας στο βόλεϊ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:30.

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι προ-τζουνιορς αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου Ανισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας στο ατομικό πρωτάθλημα πράσινου επιπέδου που έγινε στην Πτολεμαΐδα.

 Δείτε το βίντεο, που ακολουθεί…

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το Γιάννη Ζήνα.

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, October 15, 2019