Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε την περασμένη Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ, κερδίζοντας στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής στο Δημοτικό Στάδιο την Τρίγλια με 2-1 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα πάτησε κορυφή.

Δωρεάν εκδρομή στην Καβάλα από τον Σ.Φ. Βέροιας – Θύρα 4. Σε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς δίνει  η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.

H Διοίκηση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας προσκαλεί τα μέλη της ομάδας να παραβρεθούν στη νέα Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:30 στο Café Royal επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 99.

Μια χαρμόσυνη είδηση ήρθε στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και αυτή είναι ο ερχομός του γιου του ποδοσφαιριστή της ομάδας Χάρη Συμεωνίδη.

Σήμερα είναι η πρώτη συγκέντρωση στις 6 μετά από 8 χρόνια της Α. Ε. Καβασίλων.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Αλεξάνδρειας Κώστας Φωτόπουλος και ο Τεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Πετκάκης ανακοίνωσαν επίσημα την λειτουργία αντρικού τμήματος του Αστέρα που θα συμμετάσχει στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Κ-15, φέτος άρχισε στην Κ-17, αλλά στα τελευταία παιχνίδια ο Γιώργος Κούτσιας (προέρχεται από τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας) αξιοποιείται από τον Ουρουγουανό τεχνικό στην Κ-19 του ΠΑΟΚ.

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για τα κορίτσια του Ποσειδώνα μέσα στην Βέροια επί του Αίαντα Κιλκίς με 3-1σετ.

Τον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 6 μ.μ, στο Μακροχώρι, ο Φίλιππος. Είναι το ματς που κλείνει την 4η αγωνιστική και γίνεται την Τετάρτη λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Ένα πολύ ωραίο αγώνα παρακολούθησαν οι φίλαθλοι την Δευτέρα στο γήπεδο»Μίμης Παπαιωάννου» στην Ν. Νικομήδεια μεταξύ των παλαιμάχων της Βέροιας  και του Αρη Θσ/νίκης που έληξε με 2-2.

Στην τελετή απονομής  μεταλλίων σε αθλητές  που διακρίθηκαν  στον «3ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΟΧΗΣ» παραβρέθηκε,  την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

Οι Κορασίδες του Ικάρου Έδεσσας συνέχισαν νικηφόρα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Σημαντική νίκη μέσα στο Πολύκαστρο στην 3η Αγωνιστική για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών.

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Λευκού Μπαστουνιού (15/10), είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον πρώτο αθλητή με Προβλήματα Όρασης του Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, αναφέρει ο παραπάνω σύλλογος.
Άλλος ένας νέος με αναπηρία, ο μόλις 13χρ  τόλμησε το πρώτο βήμα προς τον Αγωνιστικό Παραολυμπιακό Αθλητισμό
Άρη Καλώς Όρισες.

Ασχέτως το αποτέλεσμα νομίζω πως σήμερα η εθνική έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Μια ταχύτητα πάνω απ’ όσα βλέπαμε τόσο καιρό. Με ανάρτησή  στο Facebook αναφέρει ο Χρήστος Ζαρογιάννης, ο προπονητής της Θύελλας Σταυρού και προπονητής της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας  Ajax Ημαθίας.

Ακόμη ένας φιλικός αγώνας για την ομάδα Βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια. Αυτή τη φορά για τις παγκορασίδες, όπου αγωνίστηκαν στα Γιαννιτσά με αντίπαλο τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.
Συμμετείχαν 13 αθλήτριές  κι όλες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις!

Βραβεύτηκε από το  Δήμο Βέροιας ο Νίκος Τουλίκας και με ανάρτησή του στο Facebook ευχαριστεί  θερμά τους προπονητές του Αντώνη Στόικο και Νίκο Γιαννουλάκη για την πολύτιμη στήριξη τους την περσινή χρονιά.

Η  Γ΄ Ένωση  ( Ε. ΣΩ. Α. ΚΕΔ.Μ. ) προκηρύσσει το 4ο Ενωσιακό βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Τένις Ανδρών – Γυναικών από   19-20/10 & 26-27 Οκτωβρίου  2019 στο οποίο θα συμμετάσχει ο ΑΣΑ Ζέφυρος Αλεξάνδρειας.

 

Δείτε το βίντεο , που ακολουθεί…

Ειδήσεις για σήμερα Τετάρτη 16/10 σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, October 16, 2019