Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Με τον ΠΑΣ Γιάννενα κληρώθηκε στο κύπελλο η Βέροια. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στα Γιάννενα και το δεύτερο στην Βέροια.

Καυστική ανακοίνωση με απίστευτες καταγγελίες του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων για τον διαιτητή Μαρόπουλο του αγώνα με την Ν. Καλικράτεια.

Η Α. Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ανακοίνωσε την συνεργασία με τον καταξιωμένο προπονητή της περιοχής μας κ. Παπακωνσταντίνου Τριαντάφυλλο (Ντάφυ).

Καθορίστηκε το νέο σχήμα του Δ. Σ. της Α. Ε. Αλεξάνδρειας οι οποίοι είναι οι παρακάτω:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΛΑΜΠΟΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΛΥΚΟΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΥΠ. ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΕΧΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΜΙΧΑΛΑΚΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΈΦΟΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ: ΣΧΟΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΈΦΟΡΟΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΈΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΤΣΙΑΜΤΣΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
1) ΛΟΥΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2) ΠΑΓΓΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε για την εκλογή σου .. Ο νομός μας θέλει νέα άτομα με νέες ιδέες για το ποδόσφαιρο μας ..και πάλι συγχαρητήρια εκφράζει ο πρόεδρος του Μακροχωρίου  Μηνάς Γιάννης στο νέο πρόεδρο της Α.Ε. Αλεξάνδρειας , Αλαμπουρινό Γιώργο.

Στην Α.Ε. Τρικάλων ο Θανάσης Περηφανόπουλος από τον ΕΘΝΙΚΟ Κλειδίου

Δύο τερματοφύλακες της σχολής  Τερματοφυλάκων Αντώνης Πολύζος  ο Κώστας Σαράντης και ο Τάσος Σάκκος είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά έναν θρύλο των ελληνικών γηπέδων τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Εθνικής Ελλάδας Παναγιώτη Κελεσίδη. Οι συμβουλές του πολύτιμες για το μέλλον τους.

Πολύ καλή παρουσία είχε ο ΑΣΑ ΖΕΦΥΡΟΣ Αλεξάνδρειας στο 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις στην Έδεσσα. Το πρωτάθλημα ήταν βαθμολογούμενο και έκλεισε με την διάκριση στην πρώτη θέση στις γυναίκες της Παναγιώτας Τσιάρτα.

Εντός έδρας ήττα με 20-32 γνώρισε από τον Ολυμπιακό ο Φίλιππος στο Χαντ Μπολ.

Στο κλειστό ΔΑΚ Αλεξάνδρειας η «οικογένεια» του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, πραγματοποίησε την Τετάρτη  τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Ανακοίνωση του ΓΑΣ Μελίκης, τμήμα μπάσκετ:“Η διοίκηση του συλλόγου με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε θέματα που αφορούν την υγεία και ειδικά όταν αυτή αφορά μικρά παιδιά, ανακοινώνει ότι ΤΑ ΈΣΟΔΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ από το ματς της  ΚΥΡΙΑΚΗΣ 20 Οκτωβρίου με αντίπαλο το ΙBC Ιωαννίνων,
θα διατεθούν για την κάλυψη των ιατρικών αναγκών του μικρού Θανάση, που όλους μας συγκλόνισε η περιπέτεια της υγείας του πριν από λίγες μέρες.
Τιμή εισιτηρίου 3€. Καλούμε όλους να βοηθήσουν.

Οι Κορασίδες του Ικάρου Έδεσσας συνέχισαν νικηφόρα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις πραγματοποιώντας τη δεύτερη τους νίκη με 3-0 σετ επί του Φ.Ο Αριδαίας .

Την Κυριακή (20/10) και ώρα 17:00 η ομάδα μπάσκετ του Φ.Ο. Αριδαίας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής για το Πρόγραμμα «Άθληση Για Όλους» θα προσλάβει ο Δήμος Βέροιας.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 για την 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ του ανεπίσημου πρωταθλήματος Ακαδημιών η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα υποδεχτούν στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας την Ακαδημία του Μακεδόνα. Τα τμήματα Κ12 Κ10 Κ8 και Κ6 θα φιλοξενήσουν τα αντίστοιχα τμήματα του Μακεδόνα Βέροιας οι αγώνες θα αρχίσουν στης 10,30 π.μ.

Το Σάββατο το πρωϊ θα γίνει η επίσημη φωτογράφηση για τα τμήματα Κ12,Κ10,Κ8,Κ6 του Αστέρα Αλεξάνδρειας. Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Ημαθίας ο Αστέρας υποδέχεται τα αντίστοιχα τμήματα του Μακροχωρίου.Ώρα έναρξης αγώνων 10:45. Την Κυριακή 20/10 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος  αντιμετωπίζει τους Τηλέμαχους στις 11:00 στο γήπεδο Νησίου.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου η ακαδημία του Αστέρα Νάουσας  αγωνίζεται στην έδρα της Ακαδημίας Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας στο γήπεδο Νησελίου!

Σάββατο 19/10/19 η ομάδα του Μακροχωρίου θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ Κουλούρας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ώρα έναρξης 16:00

Φιλική αναμέτρηση περιελάμβανε το  πρόγραμμα της Πέμπτης  του ανδρικού τμήματος των Αετών Βέροιας. Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη μετέβη στη Νάουσα, όπου αντιμετώπισε τον Ζαφειράκη, που ξεκινά το προσεχές Σάββατο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η Ευστρατίου στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο τελικός του Podilato.eu cup 2019 στην Δροσοπηγή Φλώρινας. Οι αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Αερωπού Έδεσσας με την πιο πολυπληθέστερη ομάδα πρωταγωνίστησε σε όλες τις κατηγορίες ξεδιπλώνοντας την άριστη τεχνική και φυσική κατάσταση που βρίσκονται.

Αναχωρεί ο αθλητής του συλλόγου Α.Σ. Φίλιππος Αλεξάνδρειας  και μέλος της προ-ολυμπιακής ομάδας Τae kwon do Κωσταντίνος Χαμαλίδης. Όπου θα συμμετέχει στο 3° Grand Prix στη Σόφια της Βουλγαρίας, έπειτα από πρόσκληση της παγκόσμιας Ομοσπονδίας οι 32 καλύτεροι αθλητές στον κόσμο αγωνίζονται ώστε να μαζέψουν βαθμούς για την πρόκριση στους ολυμπιακούς Αγώνες.

Ενόψει του 8ου Φιλίππειου δρόμου 14,5χλμ του City trail 4,5km και των παιδικών αγώνων που θα γίνουν το Σάββατο 7/12 και Κυριακή 8/12 η οργανωτική επιτροπή προσκαλεί τους πολίτες της Βέροιας να συμμετέχουν εθελοντικά στην διοργάνωση προσφέροντας κατά την διάρκεια των αγώνων τις υπηρεσίες τους ως κριτές .

Δείτε το Βίντεο που ακολουθεί.

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα.

Posted by Giannis Zinas on Thursday, October 17, 2019