Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas

Δύσκολη νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ στην έδρα της επί του αξιόλογου ΠΟ Τρίγλιας, για την 3η αγωνιστική της Football League.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΒΕΡΟΙΑΣ «Θύρα 4» διοργανώνει δωρεάν εκδρομή για την Καβάλα, την ερχόμενη Κυριακή 20 Οκτωβρίου.  για το δύσκολο ματς της «Βασίλισσας» κόντρα στην τοπική ομάδα. Η «Βασίλισσα» έπιασε την κορυφή της βαθμολογίας έχοντας συγκάτοικους την Καλαμάτα και την Ιεράπετρα.

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων για το πέναλτι το οποίο καταλόγισε εις βάρος της ομάδας τους ο διαιτητής Μαρόπουλος και από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ της Ν. Καλλικράτειας στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία έχουν οι άνθρωποι των Τρικάλων. Προφανώς ξύπνησαν οι μνήμες από την προηγούμενη παρουσία της ομάδος στην Γ’ Εθνική. Το emvolos.gr ρίχνει άπλετο φως σε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις γράφει με  ποστάρισμα στο Facebook o Νίκας Στέλιος.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πέτυχε η ΑΓΚΑΘΙΑ, η οποία συνέτριψε εκτός έδρας με 5-1 την Σειρήνα Γρεβενών.

Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι της Α’ Ερασιτεχνικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Νάουσα – Αστέρας Τριποτάμου 6-1

Θύελλα Σταυρού – Ροδοχώρι 0-1

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕΠ 4-0

Κουλούρα – Αγρ.Αστ.Πλατέος 1-4

Φίλιππος Μελίκης – Άρης Παλαιοχωρίου 0-1

Ολυμπιακός Νάουσας – Μακροχώρι 0-3

Κοπανός– Αχιλλέας Νάουσας 2-1

Με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στην Β’ ερασιτεχνική.

1ος όμιλος

Νέα Νικομήδεια – Παλατίτσια 3-3

Ολυμπιακός Λουτρού – Καψόχωρα 0-1

Σχοινάς – Καμποχώρι 2-1

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Τρικάλων 0-0

Δόξα Λιανοβεργίου – Δόξα Κυψέλης 3-0

Η ομάδα του Άτλαντα Ζερβοχωρίου  κέρδισε 2-4 την Επισκοπή. Συγχαρητήρια σε όλους!!! «Άτλας» ενωμένοι σαν οικογένεια» γράφει σε ποστάρισμα η ομάδα του Ζερβοχωρίου.

2ος όμιλος

Πατρίδα – Α.Ο. Μαρίνα 2-0

Κεραυνός Επισκοπής – Άτλας Ζερβοχωρίου 2-4

Λευκάδια – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 0-4

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Δόξα Νάουσας 2-0

Εθνικός Ράχης – Άχθος Αρούρης 0-2

Η Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ καλεί τα μέλη & τους φίλους της ομάδας σε γενική συνέλευση την Δευτέρα 14/10 στις 7:30μμ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας.

Ανακοίνωση του ‘Ολυμπιακού Νάουσας’

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Νάουσας, σε αντίθεση με άλλους συλλόγους, δεν θέλησε ποτέ να κλειδώσει τις πόρτες σε ένα γήπεδο και τους χώρους του που είναι δημοτική περιουσία. Πάντα προσπαθούσε να αφήσει ανοιχτά τις αθλητικές εγκαταστάσεις για να έρχονται αθλητές και παιδιά να αθλούνται.

Με λύπη μας, εδώ και δύο χρόνια διαπιστώνουμε πως αν δεν κλειδώσεις δεν σώζεις.

Οι εκδρομές των σχολείων της πόλης, και οι αντίδραση των παιδιών προς το γήπεδο και τους χώρους του, μας κάνουν να αναρωτιόμαστε τι άνθρωποι είμαστε τελικά….

Σε κάθε εκδρομή τους, καλούμαστε να διορθώνουμε και να επισκευάζουμε παγκάκια, σπασμένες καρέκλες, βρισιές γραμμένες με ανεξίτηλους μαρκαδόρους στα τραπέζια, στα σκαμπό, στους πάγκους, σκουπίδια παντού, σωρούς από σπόρια παντού, τυρόπιτες ποδοπατημένες,  δεκάδες μπουκάλια χυμών και νερών μέσα στο τερέν, κατεστραμμένα δίχτυα, σπασμένα γυάλινα σταχτοδοχεία μέσα στο χόρτο, εκεί που τα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο, μπύρες πεταμένες, χαρτιά, χαρτοπετσέτες, πλαστικά, ΠΑΝΤΟΥ! Κατεστραμμένα τα πάντα.

Πολλές φορές έχουμε επικοινωνήσει με καθηγητές, γονείς και παιδιά, μήπως διορθώσουμε την κατάσταση.

Όχι.

Η κατάσταση δεν διορθώνεται. Και δεν διορθώνεται, διότι τα πάντα ξεκινούν από την παιδεία. Και η παιδεία είναι άφαντη τούτες τις μέρες.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους υπεύθυνους.

Σεβαστείτε τους χώρους. Σεβαστείτε τα πράγματα. Σεβαστείτε τους ανθρώπους που τον φροντίζουν. Μάθετε στα παιδιά σας να σέβονται. Μάθετε στους μαθητές σας να φροντίζουν ότι δεν τους ανήκει. Μάθετε να φέρεστε.

Διαφορετικά, οι εγκαταστάσεις θα κλειδωθούν, με σκοπό να προφυλάξουμε το αυτονόητο. Τον χώρο που θα έπρεπε όλοι να έχουμε πρόσβαση σε αυτόν.

Λυπούμαστε πολύ, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση.

Δεν μας ακούει κανείς. Κανένας καθηγητής, κανένας γονέας, κανένας μαθητής.

Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε. Όλοι μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 

 

Στο γήπεδο της Α.Ε. Καβασίλων  εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης  από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδος, ούτως ώστε να είναι έτοιμο στις αρχές Νοεμβρίου να φιλοξενήσει αγώνες πρωταθλήματος της Γ’ Ερασιτεχνικής στους οποίους θα συμμετάσχει η Α.Ε. Καβασίλων.

Σήμερα  Δευτέρα 14/10/2019 η Α.Ε.Π. Βέροιας & η Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας «Στέφανος Γαιτάνος» θα πραγματοποιήσουν τον ετήσιό τους αγιασμό στο γήπεδο της Ραχιάς στις 16:30μ.μ.

Το Σάββατο 12-10-2019, ξεκίνησε η προπονητική συνεργασία του Φώτη Παπαδόπουλου, με την Ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΣΤΕΡΑΣ Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θα αντιμετωπίσει την ομάδα των παλαιμάχων του Άρη Θεσ/νικης για την οικονομική ενίσχυση του 22χρονου Αντώνη Σταφυλίδη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Μίμης Παπαϊωάννου» στη Νέα Νικομήδεια την σήμερα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 με ώρα έναρξης 4 μ.μ

Τέσσερις τερματοφύλακες της σχολής Τερματοφυλάκων Αντώνης Πολύζος  διαπρέπουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας. Πρόκειται για τους Κερμανίδη Χρήστο (Γεννηθείς 2000) της Αγίας Μαρίνας, τον Σάκκο Τάσο (2002) του Αχιλλέα Νέας Στράντζας Νάουσας, τον Κώστα Σαράντη (2003) του Ολυμπιακού Νάουσας και τον Σαρκά Μανώλη (2002) του Αγίου Γεωργίου.

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος με  ποστάρισμα στο facebook  επιτέθηκε στον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης,  ο οποίος του έλεγε να είναι ρομπότ και να μην έχει γνώμη.

«Η εισαγωγή του παιδιού στο περιβάλλον του αθλητισμού, και πιο συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο αποτελεί μια διαδικασία ιδιαίτερα «παράξενη» και δύσκολη για τα περισσότερα παιδιά, καθώς δείχνει να τους κοστίζει συναισθηματικά κυρίως, ο αποχωρισμός από τους γονείς», τονίζουν οι ψυχολόγοι.

Η  Μελίκη διέσυρε με 49-84 τον Φαίακα στην Κέρκυρα, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας των ανδρών.

Ιστορική νίκη για τους Αετούς Βέροιας οι οποίοι στην παρθενική τους εμφάνιση στην Γ’ Εθνική κέρδισαν τον Αριστοτέλη Φλώρινας με 70-62, στο ΔΑΚ »Δημήτριος Βικέλας» στο Μακροχώρι.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας πέτυχε η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας που αντιμετώπισε στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” την Ελευθερούπολη νίκησε  με 73-69.

 

Νικηφόρα πέρασε το ντέρμπι της αγωνιστικής για την εφηβική  ομάδα  του Άθλου Αλεξάνδρειας απέναντι στην εξίσου ισχυρή ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας με 78-60. 

Το ματς του Φιλίππου με τον Ολυμπιακό στο ΧΑΝΤ Μπολ θα διεξαχθεί Τετάρτη, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των πρωταθλητών.

Στα δύο πρώτα σετ η ομάδα βόλλεϋ κορασίδων του ‘Ζαφειράκη΄το πάλεψε, αλλά στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 3ο σετ έμεινε πίσω στο σκορ και έχασε στο ΔΑΚ από το Μύλωνα Γιαννιτσών με 0 – 3.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και Βορείου Ελλάδας Enduro, που διοργάνωσε το αθλητικό σωματείο ΛΕ.ΜΟ.Β.

Πυρετωδώς συνεχίζει την προετοιμασία του ο Σύλλογος Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών Νάουσας και Βέροιας, ενόψει του 1ου διασυλλογικού πρωταθλήματος Γουσου Κουνγκ Φου Βέροιας, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου – Κουνγκ Φου, στις 20 Οκτωβρίου στο «Φιλίππειο» δημοτικό κλειστό γυμναστήριο.

Και όλα γίνονται για αυτό του το χαμόγελο….‼Μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε όσο δύσκολο και αν είναι.‼ Εχουμε μάθει να τολμάμε και το αδύνατο να το κάνουμε δυνατό….‼Ο Νίκος Τουλίκας  θα πάρει μέρος στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο των 21 χλμ.,  γιατί όλα γίνονται με τη σωστή καθοδήγηση…. γράφει σε ποστάρισμα στο Facebook η μητέρα του .

Η καταπληκτική δρομέας από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Λιντίτα Χόκια  έκανε 279 χιλιόμετρα τρέχοντας χωρίς σταματημό στις 50 ώρες του φιλανθρωπικού αγώνα , πήρε την πρώτη θέση μέσα σε αποθέωση και πρόσφερε τα περισσότερα στη μονάδα αυτιστικού ατόμου «Ελπίδα» και το δημοτικό βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός, τα δύο ιδρύματα που ενίσχυσε για το 2019 το Salonica Run.» 

Το Δ.Σ του Α.Σ Ρωμιός εύχεται καλή επιτυχία στον αθλητή μας Στέργιο Παπαγιάννη, που θα λάβει μέρος στο προσεχές open της Ρώμης στο JIU JITSU. Οι αγώνες θα γίνουν στις 18,19,20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT -ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Monday, October 14, 2019