Συνεχίζεται η εκπομπή»ΕΠΙΛΟΓΕΣ» καθημερινά και κάθε Τρίτη και Παρασκευή είναι φιλοξενούμενος ο Σάκης Θεοδωρίδης, διαχειριστής της ιστοσελίδας ifonitispellas.gr, μεταφέροντας ειδήσεις από την Περιφερειακή ενότητα Πέλλας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Έδεσσα ότι είναι δυσάρεστες οι εξελίξεις στο χώρο του Κορωνοϊού, από την ΕΠΣ Πέλλας αναβάλλονται οι αγώνες μέχρι τη λήξη των περιοριστικών μέτρων και ανακοινώθηκε και το πρόγραμμά τους.

Στην Σκύδρα βρέθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ κάνοντας τις ειδικές εξετάσεις του Κορωνοϊού. Αξιέπαινη η προσπάθεια δημιουργίας του κοινωνικού φροντιστηρίου.

Στα Γιαννιτσά βρέθηκαν θετικοί στον Κορωνοϊό 5 γιατροί και ένας νοσηλευτής. Πραγματοποιήθηκε ένας θάνατος από τους εργαζόμενους στο κονσερβοποιία των Γιαννιτσών. Παρατηρήθηκε κρούσμα Κορωνοϊού σε εκπαιδευτικό. Έγινε κινητοποίηση από το κίνημα «Όχι μάσκα «. Συνελήφθη ένα άτομο που μετέτρεψε το σπίτι του σε χώρο καλλιέργειας κάνναβης. Έκλεισε το γραφείο συγκοινωνιών για να γίνει απολύμανση.

Στην Αλμωπία γέμισε χρώματα καθώς διανεμήθηκαν οι πολύχρωμες μάσκες στους μαθητές. Έγιναν εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Αριδαίας. Έγινε επίσκεψη του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης στην Αριδαία, Χύτα Κωνσταντίνου. Επιτυχία σημείωσε ο ΦΟΑ Αριδαίας στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης. Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αριδαίας. Ξέσπασε πυρκαγιά στο σχολείο των Προμάχων

Δείτε την εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» στο βίντεο, που ακολουθεί.

Δείτε ζωντανά την εκπομπή "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" με καλεσμένο, όπως κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17:00 το διαχειριστή της ιστοσελίδας www.ifonitispellas.gr Θεοδωρίδη Σάκη

Posted by Ζήνας Γιάννης Επιλογές on Tuesday, September 15, 2020