Το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών ένας εκ των οποίων τερματοφύλακας.
Ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει συγκεντρώσει έντονες και πλούσιες παραστάσεις από τις κατηγορίες που αγωνίστηκε με τις προηγούμενες ομάδες του. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας στην συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ Κολούρας, απο εκεί έφυγε για τα κοντινά Λευκάδια που βρισκόντουσαν στην Γ΄Εθνική, συνέχισε στην ομάδα της Ειρηνούπολης, το Μακροχώρι και τελευταίος του σταθμός πριν έρθει στον ΜΕΓΑ ,ήταν ο Άρης Παλαιοχωριου.
Ο μικρός Μeta Edison (τερματοφύλακας) και πολλά υποσχόμενος, καθώς είναι 16 χρονων μόνον έχει και αυτός τις παραστάσεις του απο την ομάδα της Βεργίνας όπου έπαιξε αρκετά παιχνίδια στην Α1 και τον Διαβατό όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα και από όπου μεταγράφηκε στην ομάδα μας.
Εμείς, σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε για την διάθεσή σας να βοηθήσετε το σωματείο μας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρική σας χρονιά.