Ο προπονητής του Αλιάκμονα Νησελίου,  Παπακωνσταντίνου Τριαντάφυλλος, έκανε δηλώσεις για την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του στη Δόξα Λιανοβεργίου με 1-0.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ καλό από θέμα ποιότητας και δύναμης.  Δύο καλές ομάδες. Για μας το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Είχαμε την ευκαιρία να σκαρφαλώσουμε στην τρίτη θέση αλλά από μία αδράνεια της άμυνάς μας, την ώρα που ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες,  δεχθήκαμε γκολ με κεφάλαια στη μικρή μας περιοχή. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Μην ξεχνάμε όμως ότι και το Λιανοβέργι είναι πάρα πολύ καλή ομάδα.  Χρειαζόταν και αυτή τους βαθμούς. Κατά τα άλλα συνεχίζουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι.

– Πώς είναι η πορεία από δω και πέρα για την ομάδα σας;

– Όπως το έχω πει και άλλες φορές παίζουμε με 5-6 παιδιά από το εφηβικό μας.  Αλλιώς ξεκινήσαμε, αλλιώς βρεθήκαμε στην πορεία. Η πορεία είναι ανάλογη. Είμαι ευχαριστημένος.  Θα κοιτάξουμε να μπούμε στην τετράδα. Ότι μπορούμε θα κάνουμε.

– Εάν θα μπείτε στην τετράδα θα είστε περισσότεροι ευχαριστημένοι;

– Θα το κυνηγήσουμε.   Εάν δεν το πετύχουμε, δεν θα πούμε ότι αποτύχαμε.  Η μεγάλη επιτυχία για μας είναι ότι κερδίσαμε 5-6 ποδοσφαιριστές.  Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας.

– Αυτό είναι το ενθαρρυντικό. Το μέλλον είναι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

– Σίγουρα και ειδικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν βρίσκουμε εύκολα νεαρούς παίκτες, εκτός από τις Ακαδημίες που υπάρχουν στην περιοχή μας.

 – Εσείς έχετε κοντά τους Τηλέμαχος και επομένως η προσπάθειά σας στο να βρείτε νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι πιο εύκολη.

– Σίγουρα.  Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και πιστεύουμε ότι άμα το δουλέψουμε λίγο καλύτερα,  θα είναι ακόμα πιο καλό, πιο μαγικό. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες αρκεί να το καταλάβουν και οι δύο πλευρές.

– Ο προπονητής είναι ενδιάμεσα στις  δύο πλευρές;

– Έχω πάρα πολύ καλή σχέση και με τον Κυριάκο Καρασαββίδη.  Έχουμε υπάρξει συμπαίκτες στο παρελθόν. Έχουμε άψογη συνεργασία. Τους παρακολουθώ όλους και μάλιστα μπορούν ακόμα 3-4 παιδιά να παίξουν στην ομάδα.  Θα κοιτάξουμε στο άμεσο μέλλον να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, να πλαισιώσουν τον Αλιάκμονα Νησελίου. Μπορεί να παίζει μία 11άδα που να είναι το 2003-2004.  Αυτό να κοιτάξουμε τα επόμενα χρόνια

– Από τη μία πλευρά είναι αυτή που περιγράφεις αλλά από την άλλη είναι και η διοίκηση του  Νησελίου.

– Ναι,  υπάρχει καλή συνεργασία. Θα πρέπει να το δούμε λίγο διαφορετικά.  Οι μικροί μόνοι τους δεν μπορούν, σίγουρα χρειάζονται τη βοήθεια κάποιων έμπειρων παικτών.  Θα κοιτάξουμε να γίνει όσο μπορούμε πιο γρήγορα αυτό το δέσιμο των παικτών για να παίζουν περισσότερο οι μικροί που είναι το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.  Ούτε να ψάχνουν παίκτες, ούτε να ξοδεύονται οικονομικά.

– Έτσι θα ωφελείται το ίδιο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και οι νεαροί ποδοσφαιριστές.

– Το μόνο κέρδος θα είναι για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα πάρουν χρόνο εμπειρίας.  Αλλιώς είναι να συμμετέχεις σε ένα εφηβικό πρωτάθλημα και αλλιώς να παίζεις στο ανδρικό.  Με λίγα λόγια θα γίνουν άντρες πιο γρήγορα.

– Κάτι αξιοσημείωτο για το παιχνίδι πέρα από το αποτέλεσμα;

– Να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Λιανοβεργίου. Ήταν άψογη.  Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Σε καλό αγωνιστικό χώρο. Το μόνο που δεν έπρεπε να χάσουμε.

Σε ευχαριστώ

Δείτε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη που ακολουθεί.

Ο προπονητής του Αλιάκμονα Νησελίου, Παπακωνσταντίνου Τριαντάφυλλος κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Δόξα Λιανοβεργίου – Αλιάκμων Νησελίου 1-0 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, April 1, 2019