Ο εκπαιδευτικός, Χατζησάββας Παναγιώτης,  πρωτοστατεί και προσπαθεί να ενημερώσει τους συναδέλφους του , αλλά και να σταθεί κοντά τους  με την πρωτοβουλία του να διοργανώσει τηλεδιάσκεψη με αντικείμενο την εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση για όσους εκπαιδευτικούς θα ήθελαν ή χρησιμοποιούν την πλατφόρμα e-me.
Αναλυτικά το κάλεσμα:
Ενημερώνω, όσους συναδέλφους χρησιμοποιούν την πλατφόρμα e-me ή ενδιαφέρονται  να μάθουν για αυτήν ή σκέφτονται να τη χρησιμοποιήσουν,  πως πήρα την πρωτοβουλία και μέσα στην Λαμπροβδομάδα θα διοργανώσω μια  ενημερωτική τηλεδιάσκεψη στην οποία θα παρουσιαστεί η εκπαιδευτική πλατφόρμα e-me βήμα-βήμα.
Η e-me είναι μια πολύ όμορφη κι εύχρηστη πλατφόρμα που σας τη συνιστώ. Παρέχει πολλές δυνατότητες και αρέσει πολύ στα παιδιά σε αντίθεση με το eclass, που είναι πιο ακαδημαϊκό.
Πρόθεσή μου είναι στα πλαίσια της αλληλεγγύης, της συνεργατικότητας και της συναδελφικότητας να μοιραστώ μαζί σας πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που υπάρχουν στην πλατφόρμα της e-me και να λυθούν στο μέτρο του εφικτού απορίες.
Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρεστε να το δηλώσετε με email ή στο 6977685777.
Μετά τη συγκέντρωση των δηλώσεων ενδιαφέροντος θα σας ενημερώσω με νέο μήνυμα για τις λεπτομέρειες (ημέρα και ώρα) της τηλεδιάσκεψης
Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί είναι η Cisco Webex Meetings.