Το Σαββατοκύριακο 2 & 3/12 η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας φιλοξένησε δύο από τις Ακαδημίες με τις οποίες συνεργάζεται για την πραγματοποίηση φιλικών συναντήσεων με τα τμήματα τους.

Η αρχή έγινε το Σάββατο 2/12 με δύο τμήματα του ΑΟΚ Βέροιας να επισκέπτονται την Αλεξάνδρεια και πιο συγκεκριμένα το Προπαιδικό (2003-04) και το Τζούνιορ (2007-08).Έγιναν πολύ όμορφα παιχνίδια με τους αθλητές και των δύο ομάδων να προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα στους παρευρισκόμενους θεατές.

Την Κυριακή 3/12 ήρθε η σειρά της Ακαδημίας του Πανοράματος να επισκεφθεί την αντίστοιχη του Άθλου με τέσσερα αυτή τη φορά τμήματα να αγωνίζονται (Προπαιδικό – Μίνι 2005-Τζούνιορ 2007 και Τζούνιορ 2008).Το πάθος, η αγωνία για το καλάθι αλλά κυρίως τα χαμόγελα των παιδιών που ζουν κάθε δευτερόλεπτο της συμμετοχής τους στο παιχνίδι μας «γέμισαν» άλλο ένα Κυριακάτικο πρωινό.

Οι προπονητές των δύο φιλοξενούμενων ομάδων και ο κόουτς Αγγέλης από τον Άθλο άκρως ικανοποιημένοι από την φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση των αγώνων δήλωσαν τα εξής:

Κ.Καπνάς (ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ): Ευχαριστούμε τον Άθλο Αλεξάνδρειας για την πρόσκληση στο συγκεκριμένο Τουρνουά αγώνων που το επίπεδό του ήταν εξαιρετικό για τις συγκεκριμένες ηλικίες. Έχουμε αναπτύξει μια πολύ όμορφη συνεργασία με τους υπευθύνους της Ακαδημίας Άθλος και σίγουρα θα επισκεφθούμε ξανά την Αλεξάνδρεια και με τα υπόλοιπα τμήματά μας. Θερμά συγχαρητήρια στην Ακαδημία Άθλος γιατί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει με τον τρόπο δουλειάς των υπευθύνων της και με την οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα.»

Γ.Γιαννάκης (Α.Κ. Πανόραμα): Ήταν ξεχωριστή εμπειρία για μας η επίσκεψή μας στην πόλη της Αλεξάνδρειας που με την προσπάθεια που γίνεται από την Ακαδημία Άθλος πολύ σύντομα θα γίνει Μπασκετικός προορισμός  για όλες τις Ακαδημίες της Β. Ελλάδος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Αγγέλη και τους συνεργάτες του για την άψογη φιλοξενία και εύχομαι πολύ σύντομα να συναντηθούμε ξανά για να την ανταποδώσουμε από μεριάς μας»

Β.Αγγέλης (Α.Σ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ): «Ευχαριστούμε θερμά τις δύο Ακαδημίες του Πανοράματος και του ΑΟΚ Βέροιας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην Αλεξάνδρεια. Το επίπεδο του Τουρνουά ήταν πολύ υψηλό και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και των τριών Ακαδημιών που συμμετείχαν. Η Ακαδημία ‘Αθλος θα συνεχίσει να προσφέρει ανάλογες εμπειρίες και  διεξόδους στα παιδιά που τόσο πολύ ανάγκη έχουν στις μέρες μας το παιχνίδι και την συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες.»