Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Δημήτρης Μάνος μίλησε τηλεφωνικά στο epilogesnews.gr και στον Πεχλιβανίδη Μανώλη για τη νίκη της ομάδας του επί της Δόξας Δράμας. Ο  Δημήτρης Μάνος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Ερώτηση: Δύο γκολ σήμερα με τον ΟΦΗ απέναντι στη Δόξα Δράμας και μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Πώς το έζησες;

Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. δείξαμε όλα τα παιδιά ότι το θέλουμε τα ματς από την πρώτη στιγμή. Τα κλίμα είναι  πολύ θετικό. Έχουμε δεθεί όλα τα παιδιά παρόλο που έχουμε μείνει δέκα πέντε δέκα έξι παίκτες. Έχουμε γίνει μία οικογένεια και τα δίνουμε μέσα στο  γήπεδο.

Ερώτηση: Ο ΟΦΗ βασίζεται επάνω σου. Νιώθεις κάποια πίεση;

Όχι. Αγαπάω αυτό που κάνω. Δεν χρειάζεται να έχεις κάποια πίεση. Αυτό λέμε όλα τα παιδιά να παίζουμε ελεύθερα και όπου μας βγάλει.

Ερώτηση: Η ομάδα σου αντιμετωπίζει διοικητικά και οικονμικά προβλήματα. Σε αγγίζουν όλα αυτά;

Όχι. Αυτά τα παιδιά που μείναμε ξέραμε τα προβλήματα της ομάδας. Ευελπιστούμε να έρθουν καλύτερα τα πράγματα. Μακάρι να έρθουν οι άνθρωποι της διοίκησης πιο κοντά και να βοηθήσουν. Ο ΟΦΗ είναι μία ιστορική ομάδα και αξίζει να είναι στη Super League.

Ερώτηση: Επόμενος αντίπαλος ο Απόλλων Πόντου. Πιστεύεις ότι μπορείτε να πάρετε τους τρεις πόντους;

Εάν παίξουμε χωρίς υπερβολές και να δείξουμε ότι  το θέλουμε τα ματς θα το πάρουμε τα παιχνίδι. Ένα παραπάνω παίζουμε εντός έδρας. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί.

Ερώτηση: Προσωπική μου άποψη. Στη Βέροια δεν πήρες το χρόνο που έπρεπε να πάρεις. Νιώθεις κάποια πικρία γι’ αυτό;

Η Βέροια είναι  μία ομάδα που ξεκίνησε από αυτή. Με έκανε επαγγελματία. Ήμουνα πολλά χρόνια. Τη αγαπάω την ομάδα ότι και να έγινε. Μπορεί να πήρα ευκαιρίες και να μην τις εκμεταλλεύτηκα. Ήταν το νεαρό της ηλικίας. Τώρα είμαι στον ΟΦΗ.

Ερώτηση: Μπορεί ο ΟΦΗ να πάρει τη δεύτερη ή τρίτη θέση;

Εννοείτε αυτό. Μπορούμε ακόμη παραπάνω. Με δουλειά και πίστη.

Ερώτηση: Ξεκίνησες τα πρώτα βήματα από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας. Ο Διευθυντής της Ακαδημίας , Πόλυς Χουρσουζίδης μας μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια. Έφερε τον Δημήτρη Μάνο παράδειγμα στα παιδιά της Ακαδημίας. Τι σημαίνει για σένα ο Αστέρας Αλεξάνδρειας;

Ο κ. Πόλυς είναι ένας άνθρωπος που με στήριξε πάρα πολύ στο νεαρό της ηλικίας μου. Με πήρε στην Ακαδημία Αλεξάνδρειας με στήριξε και με λόγια , αλλά και με προπονήσεις. Του χρωστάω  πολλά. Τον έχω στην καρδιά μου. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Θα βγάλει και άλλα ταλέντα, παίκτες.

Ερώτηση: Τι πρέπει να κάνουν τα νεαρά παιδιά για να φτάσουν ή να ξεπεράσουν τον Δημήτρη Μάνο;

Να κυνηγάνε αυτό που αγαπάνε και όπου τους βγάλει. Εγώ αυτό έκανα. Θέλει δουλειά. Να πηγαίνεις στις προπονήσεις, να μη τις χάνεις. Εάν γίνεται ένα  παιδί να κάνει και έξτρα προπονήσεις.

Σε ευχαριστώ. Εύχομαι να κατακτήσει την άνοδο με τον ΟΦΗ.

Ευχαριστώ.

Ακούστε τη συνέντευξη…