Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas

Αναλυτικά οι ειδήσεις:

Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών  της Γ.Ε. Νάουσας στους τοπικούς αγώνες στίβου «Μπεκιάρεια 2019» που έγιναν στις Σέρρες  το Σάββατο 28/9 με συμμετοχή αθλητών από την Β. Ελλάδα.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν τα 24 Κωνσταντινίδεια στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Νάουσας και ώρα 15:00.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια , την Τετάρτη 2/10/2019 κι ώρα 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας υποδεχόμενη την ομάδα του Α.Σ. Ιωνικού Διαβατών.

Φιλικός αγώνας Παλαιμάχων Βέροια – Άρης Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο γήπεδο « Μίμης Παπαϊωάννου » στη Νέα Νικομήδεια, ώρα έναρξης 16:00 . Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό ( αποκατάσταση υγείας 22 χρονου Νικομηδιώτη )

Στην ποδοσφαιρική ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας η κάρτα υγείας είναι υποχρεωτική . Όποιος αθλητής θέλει να εξετασθεί σε πολύ προνομιακή τιμή με γνωστό επιστήμονα καρδιολόγο να μας ενημερώσει άμεσα έτσι ώστε το πρώτο 10ημερο τού Οκτωβρίου να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων. 

Ο Δρόμος Θυσίας που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας στις 6 Οκτωβρίου 2019  τελείται τα τελευταία χρόνια υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Α.Σ.Α.Ε.Δ, με την συνεργασία της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών. 

Στις 4 Οκτωβρίου θα λάβει Χώρα το πρώτο σεμινάριο επιμόρφωσης προπονητών αναπτυξιακών ηλικιών στην περιοχή της Ημαθίας . Το σεμινάριο είναι δωρεάν προς τους συμμετέχοντες και είναι υποχρεωτικό για όλους τους προπονητές που εργάζονται στα τμήματα υποδομής.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Αερωπός Έδεσσας θα πάρει μέρος την Κυριακή 6-10-2019 στον ποδηλατικό αγώνα που θα γίνει στη Ξάνθη και τον οργανώνει  ο  Σύλλογος «  Πήγασος ».  Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι 30 Σεπτεμβρίου.  Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλ 2541065900.  

Πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία για τις δύο μπασκετικές ομάδες της Αλεξάνδρειας ς με την ομάδα του ΑΘΛΟΥ να επικρατεί με σκορ 78-70 του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.Δυναμικό ξεκίνημα – υπόσχεση για καλύτερα η Κ14 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας!

Ακαδημια Ποδοσφαιρου Βεροιας-ΑΕΠ:6-0
Ακαδημια Ποδοσφαιρου Βέροιας-ΝΠΣ Βέροια:3-0

Το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων αναλαμβάνει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής από τους δρομείς για τον αγώνα «3ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ» συνολικής απόστασης 26 και 5 χλμ. αντίστοιχα που συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, η Γ.Ε. Νάουσας με την τεχνική υποστήριξη της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.) Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

Νέα μεταγραφή για τον Αστέρα Τριποτάμου απέκτησαν Κίτσα Κώστα ο οποίος την περασμένη  αγωνιστική αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λουτρού.

Ειδικό τουρνουά ετοιμάζει η Νάουσα για να γιορτάσει τα 40 χρόνια της Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος , με τη συμμετοχή αντρικών ομάδων της Α2, Ακαδημία των Σπορ, Ζαφειράκη Νάουσας και ΓΑΣ Κιλκίς. Το ειδικό τουρνουά θα διεξαχθεί στις 4, 5, και 6 Οκτωβρίου 2019.

Προπονήσεις Ταεκβοντο για όλα τα παιδιά στο κλειστό γυμναστήριο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων καθορίζεται βάση ηλικίας από το Σύλλογο  Ταεκβοντο Πυγμή Βέροιας

Αλεξάνδρεια- Καβάλα είναι 208 χιλιόμετρα και σε 7ωρες κι ένα τέταρτο την πραγματοποίησε  ο Βουβαλάς Γιώργος από την Αλεξάνδρεια με το ποδήλατό του.

Θα διεξαχθεί ο 8ος Φιλίππειος δρόμος 14χλμ και Νέος αγώνας City trail 5km
Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Άτλαντα Ζερβοχωρίου με την έναρξη των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Ημαθίας, περίοδος 2019-2020 εύχεται σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, δύναμη και χωρίς τραυματισμούς.
ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΉΠΕΔΑ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΌ
ΣΕΒΑΣΜΌ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.

Δείτε τις ειδήσεις από πρώτο χέρι

Μεταδίδεται το Αθλητικό δελτίο Ειδήσεων σε 5 λεπτά από την Ηναθία και όχι μόνο την εκπομπή SPORT ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, October 1, 2019