Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία έχασε με σκορ 1-0 στην Καβάλα από τον τοπικό ΑΟΚ, στο Μακεδονικό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Μια νίκη και μια ήττα, ήταν ο απολογισμός των ομάδων της Ημαθίας στην  6η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ΑΓΚΑΘΙΑ ήταν ανώτερη και επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Μεσοποταμίας. Όσον αφορά τα ΤΡΙΚΑΛΑ, δεν τα κατάφεραν στη Νέα Ευκαρπία και γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-0 από τον Μακεδονικό.

Το Σάββατο 19/10 έγιναν οι αγώνες της Α ΄Ερασιτεχνικής στην  ΕΠΣ Ημαθίας και τα αποτελέσματα  είναι:

Χαρίεσσα – Αστέρας Τριποτάμου 4-1

Ροδοχώρι – Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 1-1

ΑΕΠ Βέροιας – Νάουσα 0-6

Αγρ.Αστ.Πλατέος – Θύελλα Σταυρού 1-1

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-1

Μακροχώρι – Κουλούρα 3-1

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μελίκης 4-1

Ολυμπιακός Νάουσας – Κοπανός 0-3

Με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής συνεχίστηκε  το πρωτάθλημα στην Β’ Ερασιτεχνική. Τα αποτελέσματα είναι:

1ος Όμιλος

Ολυμπιακός Λουτρού – Νέα Νικομήδεια 2-0
Παλατίτσια – Σχοινάς 1-4
Καψόχωρα – Ατρόμητος Διαβατού 2-2
Καμποχώρι – Δόξα Λιανοβεργίου 2-1
ΑΕ Τρικάλων – Δόξα Κυψέλης 2-0

2ος όμιλος

Κεραυνός Επισκοπής – Πατρίδα 3-1
Μαρίνα – Λευκάδια (αναβλήθηκε)
Άτλας Ζερβοχωρίου – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 2-3
Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Εθνικός Ράχης 0-1
Δόξα Νάουσας – Άχθος Αρούρης 3-5

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η  ΕΠΣ Ημαθίας  και ανέβαλε τον  αγώνα στην Β’ κατηγορία Α.Ο Μαρίνας – Λευκάδια.

Λουλούδια εις μνήμην του αδικοχαμένου Χρήστου Πετρίδη κατέθεσαν οι ποδοσφαιριστές και η Διοίκηση του Αστέρα Τριποτάμου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την ομάδα της Χαρίεσσας.

Ο πρόεδρος το Δ.Σ, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και γενικότερα η οικογένεια της Α.Ε Χαρίεσσας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές,  τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Αστέρα Τριποτάμου για την συγκινητική κίνηση τους να καταθέσουν στεφάνι και  λουλούδια στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρήστου Πετρίδη.

Ο Αθλητικός Σύλλογος « Μέγας Αλέξανδρος» Τρικάλων Ημαθίας ευχαριστεί θερμά τον κ. Ιτούδη Δημήτρη για την σημαντική προσφορά του εξασφαλίζοντας όλη την αθλητική ένδυση των παιχτών  για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ανακοίνωσε με παράπονα, αλλά και αιχμές τον τερματισμό της Ακαδημίας του Αγρ. Αστ. Πλατέος ο Νίκος Μουσκεφτάρας!

Από 22/10 ξεκινούν τα γυναικεία τμήματα cross training και trx στον Α.Σ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ με υπεύθυνη την γυμνάστρια Χριστίνα Νάτσου.

Χρυσό μετάλλιο και Πρωταθλητής Ελλάδος στην Πυγμαχία ο Σωτήρης Χούχας της « ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ» Αλεξάνδρειας.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο Φίλιππος Βέροιας στην Ορεστιάδα, καθώς μετά από πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε τον τοπικό Άθλο με 3-0 σετ και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 κατηγορίας των ανδρών.

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ομάδα βόλεϊ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Χρήστου Στεφανίδη.

Ήττα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ 88-60 από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Ανοιχτή επιστολή-απάντηση προς κάθε …ενδιαφερόμενο έδωσε στην δημοσιότητα ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Φιλίππου Βεροίας, Κύρος Σαράφης.

Ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας πήρε μέρος  στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/10,  με 28 δρομείς και 9 δρομείς στα 5χλμ.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα εγκαινίων της Σύγχρονης Λέσχης Μπριτζ Βεροίας (ΣΛΕΜΒ), η οποία έλαβε χώρα την  Κυριακή 20/10 στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον».

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής. Στον 3ο όμιλο, η Μελίκη έχασε στον πόντο στο γήπεδό της από τον ΣΚ Ιωαννίνων ενώ οι Αετοί έκαναν το ρεπό τους.

Στα πλαίσια της βασικής  προετοιμασίας οι αθλητές  στίβου της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας συμμετείχαν σε αγώνες στίβου που έγιναν στην Πτολεμαΐδα το Σάββατο 19/10.Στους  αγώνες πήραν μέρος παμπαίδες -παγκορασίδες αθλητές από την Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Χαλκιδική και την Νάουσα. Η «Γ.Ε.Ν.» συμμετείχε με 62 αθλητές-τριες και οι επιδόσεις  που είχαν οι μικροί αθλητές της,  δίνουν ελπίδες για διακρίσεις στο μέλλον.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Monday, October 21, 2019