Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Football League, με την εντός έδρας αναμέτρηση της ΒΕΡΟΙΑΣ κόντρα στον Ασπρόπυργο να διεξάγεται μια μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα το Σάββατο 26/10 (3μμ), λόγω του αγώνα Κυπέλλου που δίνει η «Βασίλισσα» την ερχόμενη Τρίτη (29/10) στα Γιάννενα.

Ο Γ.Α.Σ. Ροδοχωρίου Νάουσας σε συνεργασία με τον Τοπικό Πολιτιστικό Μορφωτικό σύλλογο «Οι Κομνηνοί», με τον ΣΕΒΑΣ Ναουσας με την βοήθεια του Τσαγκερά Γιώργου,  το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, θα διοργανώσουν τον παραδοσιακό αγώνα δρόμου 15.700 μέτρων και υψομετρική 450+, με την ονομασία «9ος Δρόμος του Τσίπουρου» και ώρα εκκίνησης την 10:30. Συνδρομή 16 ευρώ.

Αγανακτισμένοι είναι οι άνθρωποι του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, από την δεύτερη συνεχόμενη «σφαγιαστική» διαιτησία που είχε η ομάδα τους, αυτή τη φορά απέναντι στον Μακεδονικό, απειλώντας πως αν συνεχιστεί το ίδιο… βιολί θα αποσυρθούν από το πρωτάθλημα!

Έναν ακόμη ταλαντούχο ποδοσφαιριστή απέκτησε η Νίκη Αγκαθιάς, συνεχίζοντας την ενίσχυσή της. Πρόκειται για τον 20χρονο μέσο Νίκο Γουνόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Μακεδονικό.

Υποχρεωτική δήλωση στοιχείων στο Taxisnet των στοιχείων του Προέδρου, Γεν. Γραμματέα και Ταμία των σωματείων. Σε περίπτωση μη υποβολής θα επιβληθούν οι σχετικές κυρώσεις στο σωματείο (μη έκδοση φορολογικής ενημερότητας, χρηματικό πρόστιμο).

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης επιλήφθηκε των Φύλλων Αγώνων του πρωτ/τος και επέβαλε ποινές στους αποβληθέντες ποδ/στές:

1.-ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ Α.(ΟΛΥΜΠ.ΝΑΟΥΣΑΣ)
2.-ΤΣΑΠΡΑΝΗΣ Θ.(ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΩΝ)
3.-ΒΑΤΣΑΧΑΣ Θ.(ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΩΝ)
4.-ΛΙΑΠΗΣ Ν.(ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ)
5.-ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Χ.(ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ)
6.-ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ Ν.(ΠΑΤΡΙΔΑΣ)
7.-ΠΕΤΡΑΚΙΔΗΣ Θ.(ΔΟΞΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ)
8.-ΜΥΛΩΝΑΣ Γ.(ΑΧΘ.ΑΡΟΥΡΗ)

Επίσης η Επιτροπή αποφάσιε τα κάτωθι:

1.- Καλεί σε απολογία το σωματείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ διότι στον αγώνα της 12.10.19 ΦΙΛ.ΜΕΛΙΚΗΣ-ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ, φίλαθλοι της ομάδας τους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μπροστά από τα αποδυτήρια των διαιτητών και προπηλάκισαν με ύβρεις τον παρατηρητή του αγώνα.

2.-Επιβάλει στον Πρόεδρο του σωματείου ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ χρηματική ποινή 100 Ευρώ
3.-Επιβάλει στο σωματείο ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ποινή ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ. 

Έγινε η επανεκκίνηση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας. Με ανάρτησή του στο Facebook ο Τέλης Πανταζόπουλο αναφέρει  όσοι ποδοσφαιριστές θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα να τηλεφωνήσουν στα τηλέφωνα 6939152200 και 6977408004.

Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Ημαθίας οι περσινοί πρωταθλητές ‘’ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ’’, καθώς κέρδισαν με το ευρύ 11-0 την ομάδα του ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΒΕΡΟΙΑΣ’’.

Σεβασμός στους χώρους άθλησης των παιδιών μας. Μην καπνίζετε εδώ παίζουμε εμείς. Είναι το σύνθημα και προτροπή της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Σε ανάρτσή της στο Facebook η Σοφία Σίμπου γράφει: Το ποδόσφαιρο είναι σαν τον κόσμο που ζούμε. Έχει βρωμιά, σαπίλα, ανοησία, κακία, ασχήμια. Αν κοιτάξεις καλά, όμως, θα δεις την ομορφιά, την απλότητα, την καλοσύνη, την αγάπη. Εγώ τη βλέπω. Κοιτάξτε καλά και θα καταλάβετε τι εννοώ. Σε έναν κόσμο που πονάει, επιμένουμε να ελπίζουμε. Καλά κάνουμε!

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου η ομάδα του Α.Σ. Νηρέα  παρακολούθησε το σύγχρονο τσίρκο «Garbuix» στον χώρο τεχνών.

Από την ΕΠΣ Ημαθίας έγινε τροποποίηση προκήρυξης πρωταθλημάτων υποδομών 2019-20.

Στα πλαίσια του εορτασμού του πολιούχου της Καψόχωρας Ημαθίας , Αγίου Δημητρίου η ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε. Καψόχωρας διοργανώνει χορό στο Καφέ Village την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης 21:00. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Οι Αετοί Βέροιας ανακοίνωσαν την τελευταία φετινή προσθήκη, που ακούει στο όνομα Γιώργος Γιαννουζάκος.

Την ήττα γνώρισε στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος η ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια με 61-74 , υποδεχόμενη στο ΔΑΚ Μελίκης την ανώτερη ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών.

Την νίκη με 25-15 απέσπασε η ομάδα του Ζαφειράκη  στην έδρα του Αμυνταίου στο Χαντ Μπολ. Το ερχόμενο Σάββατο 26/10 ώρα 18.00μ.μ στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ υποδέχεται την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ.

Ο Αθλητικός Σύλλογος TAEKWON-DO Νάουσας παρουσιάστηκε το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Οκτωβρίου στο 3ο Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWON-DO I.T.F με αποστολή δεκατεσσάρων αθλητών οι οποίοι συμμετείχαν στο αγώνισμα της μάχης υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Δημητριάδη Παναγιώτη.

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο «Κονταξοπούλειο» Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στην Θεσσαλονίκη.

Σε μια κατάλληλη ημέρα για πεζοπορία και μέσα στην πανδαισία χρωμάτων του φθινοπώρου και κάτω από τον ίσκιο της οξιάς, καστανιάς και δρυς, του όμορφου Βερμίου, μία ομάδα συμπολιτών  από τη Νάουσα περπάτησαν 3 ώρες και 30 λεπτά μέσα σε άγνωστα σε αυτούς μονοπάτια. Συνόδευσε η ομάδα Νάουσα Βέρμιο.

Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ συνεχίζονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στη Σχολή Αρμονία Κίνησης , που βρίσκεται στη Μακεδονομάχων 46, Αλεξάνδρεια. 23330 22259 | 6976473655

 Δείτε το βίντεο, που ακολουθεί…

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, October 23, 2019