Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Ο Πανυτσίδης από την Κοζάνη θα «σφυρίξει» το ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ασπρόπυργο.

Οι αγώνες της Γ΄ Εθνικής του 2ου ομίλου θα διεξαχθούν την Κυριακή 27-10 και ώρα 15:00.

Ο Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας θρηνεί με την απώλεια ενός χαρισματικού ηγέτη. Ο Χρήστος Κιρκιλιανίδης υπήρξε ο πρόεδρος που ανέβασε την ομάδα σε εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑ. Συλλυπητήρια στους οικείους σου.

Οι αγώνες του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσουν στις 14:30. Οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Από την επόμενη φάση (προημιτελικοί) τα παιχνίδια είναι διπλά (μέσω – έξω).

Μακροσκελή δήλωση με την οποία απαντά στην κριτική που γίνεται και με λίγα λόγια σημειώνει ότι η μηδενική βαθμολογική συγκομιδή στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές οφείλεται στην ποιότητα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο προπονητής του Φιλίππου Κύρος Σαράφης.

Η Κ19 του ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Bohemian FC και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Συγχαρητήρια στους δύο πρώην Τηλέμαχους, Κούτσια Γιώργο και Πιπιλιάρη Γιάννη για τη συμμετοχή τους στην ομάδα. Η παρουσία τους τιμά το σύλλογό μας. Έχει αναρτήσει στο facebook η Ποδοσφαιρική Ακαδηία Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας.  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Φέτος και αγωνιστικό τμήμα αγοριών, έχει το τμήμα πετοσφαίρισης του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια. Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά (Δευτ 5-6.30 & Τρ. Τετ., Παρασκ. 5- 7.30).

Τάσος Σάκκος(Αχιλλέας Νάουσας) και Κώστας Σαράντης(Ολυμπιακός Νάουσας) σε ασκήσεις τεχνικής της βεντάλιας έχει αναρτήσει στο λογαριασμό του στο Facebook ο Αντώνης Πολύζος.
Στόχος της Σχολής Τερματοφυλάκων είναι  η συμμετοχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού νεαρών τερματοφυλάκων στις ομάδες του νομού μας και όχι μόνο. Οι δύο προαναφερθέντες μαζί με τους Χρήστο Κερμανίδη (Αγίας Μαρίνας) και Μανώλη Σαρκά (Άγιος Γεώργιος) αποτελούν τρανά παραδείγματα.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 διεξήχθη η 4η αγωνιστική του 12ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος σκάκι Παίδων-Κορασίδων Κ.Δ. Μακεδονίας 2019.

Ο Ε.Ο.Σ. Νάουσας σε συνεργασία με τον Οδηγό Βουνού Βασίλη Μήτσιο , ανακοινώνει στα μέλη του αλλά και σε όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη του συλλόγου ότι : Υπάρχουν 2 προγράμματα που μπορούν να υλοποιηθούν δωρεάν  για 12 άτομα , το 1ο με θέμα «Διάσωση από Βράχο και  Βασικές αρχές βουνού» και το 2ο  «Ορειβασία σε χειμερινό βουνό – Προσανατολισμός & Βασικές αρχές μετεωρολογίας» . Διάρκειας από 50 ώρες το καθένα.  Ο Σύλλογος παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή μέχρι και την  Δευτέρα 4 Νοεμβρίου. 

Σάρωσε τα μετάλλια ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας που διοργανώθηκε στην Καβάλα από 17 έως 20 Οκτωβρίου 2019.

Οι κορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας έκαναν το 3 στα 3, επικρατώντας μέσα στα Γιαννιτσά.

Με 7 άτομα πήρε μέρος στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης ο Α.Σ.Π.Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Νάουσας .

Δείτε ο βίντεο που ακολουθεί.

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα για σήμερα Πέμπτη 24-10-2019

Posted by Giannis Zinas on Thursday, October 24, 2019