Καθημερινά μεταδίδουμε  τα αθλητικά νέα της Ημαθίας από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Football League, με το ντέρμπι της ΒΕΡΟΙΑΣ με την Καβάλα να διεξάγεται το Σάββατο 25/1 και να μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και ώρα 15:00.

Με σκορ 3-1 επικράτησαν οι Νέοι της Καβάλας στη Βέροια, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League.

Έγινε την Κυριακή το πρωί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το Παν/νιο Πρωτάθλημα 50.000 μ βάδην Ανδρών-Γυναικών και το χειμερινό πρωτάθλημα βάδην  όλων των κατηγοριών.

Στα 10.000 βάδην παίδων έλαβε μέρος και τερμάτισε 3ος ο Κελεπουρης Μιχάλης  του ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑ με επίδοση 51’24»

Για τους αγώνες κυπέλλου στο χαντ μπολ οι ΚΕΔ/ΟΧΕ όρισε τους διεθνείς διαιτητές Μπέτμαν και τον Βεροιώτη Μιχάλη Τζαφερόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ. Τον αγώνα της Βέροιας 2017 με την Ν. Ιωνία που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22/1/20 στο Φιλίππειο θα σφυρίξουν οι κ.κ Πατιός και Χαρίτσος

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο αγώνας μεταξύ του Ζαφειράκη Νάουσας και του Αρχέλαου Κατερίνης στο πρωτάθλημα της Α2’ Ανδρών, με τους γηπεδούχους να επικρατούν μόλις με ένα τέρμα διαφορά και τελικό σκορ 22-21.

Το απόγευμα της Δευτέρας 20/1 στο γραφείο του τμήματος μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια πού βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των 5 δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.

Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Σωματείου Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού “ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ” Βέροιας, να συμμετέχουν στην Ετήσια Τακτική Aπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο καφέ “FOYER” (στο ισόγειο της «Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών», Αντωνιάδη 19, Βέροιας*)

Το 12ο Πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης, για αθλητές ηλικίας από 5 έως και 12 ετών διεξήχθη την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, όπου συμμετείχαν και πέντε (5) παλαιστές του Ημαθίωνα κατακτώντας ισάριθμα μετάλλια.

Μετά από σπουδαία εμφάνιση οι μικρές αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια  πήραν δίκαια την νίκη απέναντι στην ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς με 3-1 σετ.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Σχολή Τερματοφυλάκων Αντώνης Πολύζος Τρίτη αγωνιστική ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ (Κ12, Κ14) 22/01/2020 . Καλή μας επιτυχία!!!

Γ.Α.Σ «Αλεξάνδρεια» Τμήμα Πετοσφαίρισης «Ελπιδοφόρες οι παγκορασίδες μας!» Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 3-1 Ελπίδες για ένα λαμπρό μέλλον «άφησαν» οι μικρές μας αθλήτριες σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

΄Χρηστος Μακρυγιαννης Ετσι απλά για να κλείσουν μερικά…στόματα…!! Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ….για μια ΖΩΗ …ΟΧΙ μόνο όταν παίζει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ !! Στα δύσκολα….πάντα ΜΠΡΟΣΤΑ !! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ. ΤΗΣ Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ !!
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΩΣ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ-ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ !!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ & ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ !!

Γ.Α.Σ «Αλεξάνδρεια» Τμήμα Πετοσφαίρισης «Ασταμάτητες οι γυναίκες μας! » Αρχέλαος – Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑ 1-3 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο νίκες για το σύλλογό μας. Συνέχισε το νικηφόρο της σερί η γυναικεία μας ομάδα.

Volkano Fanis Sofia Veria Έλα σιγά σιγά να έρχονται τα σενάρια.
Stelios Nikas Η φάση που δόθηκε πέναλτι στο Πλατύ σε μία πιο κοντινή έκδοση
ΓΑΣ Μελίκης Ματς για λίγους στο ΔΑΚ Μελίκης.
Η ανδρική μας ομάδα απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας  Αίολο Τρικάλων , κατάφερε μετά από ένα μέτριο 1ο ημίχρονο (-13) να πάρει την νίκη.

Άχθος Αρούρης Α.Ο. Συννεφιασμένη Κυριακή

Ένα κείμενο, διαφορετικό από τα άλλα. Γραμμένο από το κρεβάτι του πόνου, μα χωρίς πόνο και πάντα με μεράκι. Με αντίπαλο την ουραγό της βαθμολογίας, Δόξα Νάουσας, ο Άχθος Αρούρης δεν τα κατάφερε, πετώντας δύο βαθμούς στα σκουπίδια. Το αγωνιστικό, είναι το τελευταίο με το οποίο ασχοληθήκαμε, διότι συνέβησαν κάποια περιστατικά, καλά και άσχημα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Α.Σ ΝΗΡΕΑΣ Η κολύμβηση αποτελεί μία ολοκληρωμένη μορφή αερόβιας άσκησης που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα.

Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 5η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ανακοίνωση Συνδέσμων Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και όσα ακολούθησαν, επιβάλλεται να τοποθετηθούμε και εμείς για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας.
Megas Gba Giannis Kasimidis‎ προς Giannitsa ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Σε ήττα υποχρέωσε το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου – Ξέξασπρο» Γιαννιτσών ο «Άθλος» Αλεξάνδρειας, αφού κέρδισε την Κυριακή 19/01/2020 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» για την συνέχεια του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.με σκορ 57-64.

Φίλιππος Βέροιας Έφηβοι – Filippos Veria Handball u19 ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΑΕΡΩΠΟΣ
Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία…. περαστικά στον αθλητή του Αερωπου Μισιρλίδη και γρήγορα κοντά σε αυτό που αγαπάει.
Jago Riggos Σήμερα το απόγευμα μετά τις έξι !!!!
Φίλιππος Βέροιας Έφηβοι – Filippos Veria Handball u19 Μετά την τέταρτη νίκη η ομάδα μας πέρασε πρώτη στην επόμενη φάση δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της ένωσης μας. Σε ακόμη μια τελική φάση τα παλικάρια μας θα είναι εκεί .
 Telis Pantazopoulos  Συγχαρητήρια παιδιά… Προχοραμε στο επόμενο ματς… Συγχαρητήρια και στα παιδιά του Αστερα Νησιού…..ΣΚΟΡ 2 1….
Α.Ε.Π. Βεροιας Νίκη για την Κ 16 της Α.Ε.Π. στο χθεσινό παιχνίδι!!!
Α.Ε.Π. Βέροιας – Μακεδόνας Βέροιας 5 – 2
 Θωμάς Τόλιος, Με το πιο παλαβό σέντερ φορ της Ημαθίας Αντώνης Πιτσάβας. Να χαίρεσαι το όνομα σου
Παλαίμαχοι φίλοι Ράχης Παιζουμε κανονικα σημερα. Αρχιζουμε στις 3.30. Αντιηλιακο μην ξεχασετε….

Σοφία Σίμπου Κάθε λέξη-ευχαριστω στον δικό μας πρωταθλητή…που στο τέλος κάθε αγώνα δείχνει σε όλους μας τι σημαίνει Ακαδημία, αθλητισμός, αξία…. Σακης Σιμπος

Α.Σ Φιλιππος Αλεξανδρειας Η Μαγιόρκα αποτελεί το δεύτερο σταθμό της προετοιμασίας για την προΟλυμπιακή ομάδα. Μετά από μια εβδομάδα παραμονής στην Ουκρανία, οι Apostolis Telikostoglou, Kwstas Chamalidis, Φένια Τζέλη και Nasia Mitsopoulou

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Σύντομες αθλητικές ειδήσεις από την Ημαθία από την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, January 21, 2020