Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Αναλυτικά οι ειδήσεις:

Η Α.Ε. Αλεξάνδρειας προσκαλεί τα μέλη της ομάδας να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

10 Οκτωβρίου 1994 – 10 Οκτωβρίου 2019
26η χρονιά για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας!
Ποιός να το περίμενε πριν από 26 χρόνια, όταν κάποιοι ρομαντικοί παράγοντες ονειρεύτηκαν να ιδρύσουν έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, ότι τόσα χρόνια μετά ακόμα συνεχίζουμε, πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι με ποστάρισμα στο Facebook δηλώνει η Σοφία Σίμπου.

Σε αίθουσα του Ξενοδοχείου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας του Φιλίππου Βέροιας για την σεζόν 2019-2020. Στο πάνελ κάθισαν ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής Ηλίας Λαζός, το μέλος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Στεργίου και το προπονητικό δίδυμο Δημήτρης Γκίμας Χρήστος Μπλατσιώτης.

Φιλικό αγώνα θα δώσει η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας , που συμμετέχει στη Β΄ Εθνική,  αύριο Σάββατο και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με Γυναικείο Ποδοσφαιρικό Όμιλο Καστοριάς.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο προπονητής μίας ομάδας κατά την αναπτυξιακή ηλικία, προβληματίζεται για την εγκυρότητα ή την αξιοπιστία της προπόνησης που πραγματοποιεί. Το ερώτημα «αν είναι σωστό αυτό που κάνω» έχει προβληματίσει όλους μας κάποιες στιγμές της προπονητικής διαδικασίας. Ένα θέμα που διαπραγματεύεται και  αναλύει ο Βαγγέλη Μπέκας. Βρίσκεται στη σελίδα http://sports-academies.gr

Έγινε ο αγιασμός της Ακαδημία του Μακροχωρίου  για τη φετινή χρονιά και εύχεται  στους ποδοσφαιριστές  καθώς και στις οικογένειές τους ένα υγιές και καλοφώτιστο έτος!

Έχει κατατεθεί η αίτηση ίδρυσης Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΕΠ στο πρωτοδικείο και αναμένεται εντός των ημερών η έγκριση. Αμέσως μετά η διοικούσα επιτροπή θα ορίσει την ημερομηνία Γενικής συνέλευσης-εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ.

Γευμάτισε  η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος  δείχνοντας το καλό κλίμα που επικρατεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον κ. Φωτόπουλο  ως τον νέο αντιπρόεδρο του Αστέρα.

Το ποδόσφαιρο είναι για όλους. Δεν αφαιρείται σε κανένα το δικαίωμα να το χαίρεται είτε με βάση τις νοητικές ή σωματικές του ιδιαιτερότητες είτε με βάση το χρώμα του δέρματος του ή τη θρησκεία του.
Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από έντονα συναισθήματα χαράς και λύπης, είναι γεμάτο από αναμνήσεις και δυνατές φιλίες, το ποδόσφαιρο είναι για εμάς ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ». Αναφέρει η  Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας σε ανάρτησή της στο Facebook.

Γιατί όμως shotokan karate ? ρωτά και απάντα ο Χρήστος Ξανθόπουλος, προπονητής του Καράτε  με ποστάρισμα στο Facebook  ..γιατί στο καράτε ,
1. Δεν υπάρχει πάγκος.

  1. Δεν ασχολούμαστε μόνο με τα παιδιά ταλέντα. Ασχολούμαστε και με τα « Δύσκολα παιδιά».
  2. Όλοι έχουν δικαίωμα στην αυτοπροστασία.
  3. Κάνουν κάτι που τελικά το χρειάζονται για μια ζωή.

Την πρώτη του εντός έδρας εμφάνιση για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο Μπάσκετ θα πραγματοποιήσει μπροστά στο κοινό του ο ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας” υποδεχόμενος την ομάδα του ΓΣ Ελευθερούπολης.

Πήρε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή ο Ιτούδης.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης επιλήφθηκε των Φύλλων Αγώνων του πρωτ/τος και επέβαλε τις κάτωθι ποινές στους αποβληθέντες ποδ/στες:

1.-ΝΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ε.(ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ) 3 αγων.ημ. & 30 Ευρω από 30.9.19
2.-ΤΣΙΑΜΠΑΣ Κ.(ΕΑΠ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρώ από 29.9.19
Επίσης η Επιτροπή αποφάσισε τα κάτωθι:
1.- Καλεί σε απολογία το σωματείο ΕΑΠ για είσοδο φιλάθλου του στον αγωνιστικό χώρο και υβριστική και ανάρμοστη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή, στον αγώνα της 28.9.19 ΕΑΠ-ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ, καθώς και για απειλητική και υβριστική συμπεριφορά φιλάθλου του, μετά το τέλος του παραπάνω αγώνα, κατά του διαιτητή.

2.-Καλει σε απολογία τον Πρόεδρο του σωματείου ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ για υβριστική συμπεριφορά του ,καθώς και για απειλητικές εκφράσεις του κατά του Β’ βοηθού στον αγώνα της 28.9.19 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ.
Τέλος η επιτροπή επιβάλει χρηματική ποινή 150 Ευρώ στο σωματείο ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ .

Ο Καραϊωσήφ Αλέξανδρος  θα παραβρέθηκε στο 9ο Δημ. Σχ. Βέροιας από όπου αποφοίτησε το 1994 , ως εκπρόσωπος της ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ και μίλησε για  τον ΠαραΟλυμπιακό Αθλητισμό, προσκεκλημένος από την Εκπαιδευτικό Φ.Α. κ. Έλενα Μπαμπίνα.

Ο Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ γιόρτασε την νίκη του επί του Ολυμπιακού Βόλου χθες, στο Άρωμα Πόλης. Το ΔΣ, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έφαγαν όλοι μαζί δείχνοντας ακόμα μια φορά το κλίμα οικογένειας που έχει η Βασίλισσα. Ο αρχηγός Αλέξανδρος Βεργώνης ευχαρίστησε εκ μέρους όλων τον αντιπρόεδρο κ. Αποστολίδη Στέφανο για το τραπέζι εκφράζοντας έτσι την στήριξη που λαμβάνει η ομάδα.

Πρώτα γίνεσαι αθλητής και μετά ποδοσφαιριστής, έρχεται να μας θυμίσει ο Χρήστος Ζαρογιάννης με ποστάρισμα στο Facebook.

Η Γ΄ Ένωση  ( Ε. ΣΩ. Α. ΚΕΔ.Μ. ) προκηρύσσει το 10ο ενωσιακό ομαδικό προπαιδικό πρωτάθλημα tenis για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών στις 13 Οκτωβρίου.

Δείτε το δελτίο ειδήσεων.

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Friday, October 11, 2019