Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas

Αναλυτικά οι ειδήσεις:

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της 4ης εμβόλιμης αγωνιστικής που έγινε στο γήπεδο Τρικάλων Ημαθίας, μεταξύ του γηπεδούχου Μέγα Αλέξανδρου και του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου.

Ο Εδεσσαϊκός εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της Νέας Καλλικράτειας για την άψογη φιλοξενία και την παροχή κάθε δυνατής διευκόλυνσης προς όλα τα μέλη της αποστολής, κατά τη διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης.

Χωρίς να εντυπωσιάσει και παίζοντας όσο χρειάστηκε ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών πήρε ακόμη μια νίκη (η 3η για φέτος) στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας αυτή τη φορά τη Νίκη Αγκαθιάς με σκορ 1-0.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο εν ενεργεία ποδοσφαιριστή-τερματοφύλακα, κ Καντιμοίρη Γιώργο.

Για τους τερματοφύλακες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις προπονήσεις : ΤΡΙΤΗ και ΠΈΜΠΤΗ ΔΑΚ ΒΕΡΟΙΑΣ : 4.15 μ.μ. έναρξη προπονήσεων : 4.30 μμ.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ευχαριστεί θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών» Λέξις» για την προσφορά στολής προπόνησης σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου μας!

Κυριακή 13/10 ματσάρα με τον Εθνικό Ράχης στην ιδιαίτερα φιλόξενη Ραχιά θα δώσει ο Άχθος Αρούρης,  όπως αναφέρει σε ανάρτησή του και το ραντεβού είναι την Κυριακή  2.00 στη φαβέλα για μαζική αναχώρηση από το γήπεδό του.

Οι αθλητές/τριες και προπονητές του Α.Σ. ΑμεΑ «Εν Σώματι Υγιή» Βέροιας, έφεραν στην πόλη της Βέροιας 14 Πανελλήνιες Νίκες το 2019 και μια 7η θέση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. θα βραβευθούν από το Δήμο Βέροιας συνολικά 9 αθλητές και αθλήτριες που έφεραν Πανελλήνιες Νίκες στην πόλη και το σωματείου τους και οι 3 προπονητές τους.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, στις 19.00, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας και  γίνεται στα πλαίσια των εορτασμών της επετείου απελευθέρωσης της Βέροιας στις 16 Οκτωβρίου.

Ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας και το Αθλητικό τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας συνδιοργανώνουν τον λαϊκό αγώνα «8ο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΔΡΟΜΟ» 14.500μ  στις 7 και 8 Δεκεμβρίου (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας – Φράγμα Αλιάκμονα –  Δημαρχείο Βέροιας)  και τους παράλληλους αγώνες ‘’City trail 4500m’’ άνω των 15 ετών, 1800μ παιδιών Γυμνασίου, 1000μ & 500μ  παιδιών Δημοτικού Σχολείου.

Κεραυνός Επισκοπής – Άτλας Ζερβοχωρίου θα παίξουν την Κυριακή 13/10/2019 και ώρα 16:00 για το πρωτάθλημα της Β΄ ερασιτεχνικής.

Χάντμπολ – Πρωτάθλημα Εφήβων: Α.Π.Σ. “Φίλιππος Βέροιας” – ΠΑΣ Αερωπός 32-22

Σήμερα  Πέμπτη  πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της Ακαδημίας του Μακροχωρίου.

Αθλητικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «ΖΕΦΥΡΟΣ»: Πρώτη θέση κατέκτησε η Παναγιώτα Τσιάρτα σε τουρνουά τένις στην Έδεσσα.

Η περσινή χρονιά για την ομάδα των Καβασίλων  πήγε χαμένη σε λόγια και μόνο χωρίς πράξεις… Ας ελπίσουμε ότι στην φετινή δε θα γίνει το ίδιο… Στο χέρι μας είναι…αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Δημήτρης Κουτσιάδης.

Δαμιανός, Κουτσιάδης Δημήτρης, Πόλυς Χουρσουζίδης επί τω έργω. Θα το κάνουμε στολίδι. Την Κυριακή παιδιά του χωριού και φίλοι θα βάλουμε την τελευταία πινελιά. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ προσωπικά και  ευχαριστούμε τον Πόλυ Χουρσουζίδη για την μεγάλη βοήθεια, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Παγγούρας και αφορά το γήπεδο των Καβασίλων.

Πάθος και δύναμη με την νέα μου ομάδα ΑΕΚ Καβάσιλα.Με καπετάνιο στο τιμόνι της ομάδας τον Σάκη Παγγούρα η επιτυχία είναι σίγουρη, αναφέρει με ανάρτησή του ο Γιώργος Παπάς.

Η ώρα της πρεμιέρας στη Γ Εθνική για τους Αετούς Βέροιας με αντίπαλο τον  Αριστοτέλη Φλώρινας την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ « Δ. Βικέλας »Βέροια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο και οι διαιτητές :

Τιτάνες Παλαμά-ΦΟ Αριδαίας, Μελανίδης Μ. –Χατζηκώστας (Τέγα)

ΣΚ Ιωάννινα-Ίκαροι Τρικάλων, Πράττος-Τζεκάκης (Τσιγκέλης)

Φαίακας Κέρκυρας-ΓΑΣ Μελίκης, Μαντήλας-Κάνης (Πουλής)

Αίολος Τρικάλων-ΑΓΣ Ιωαννίνων, Σαρακενίδης-Τοπαλίδης (Κουσαϊτης)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου, Σιταρίδης-Δέλλας (Μανάσης)

Αετοί Βέροιας-Αριστοτέλης Φλώρινας, Αγραφιώτης Γρ.-Βασιλόπουλος (Καλότσης) 

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και μας έχετε στην κορυφή αναφέρει το τμήμα Βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.
Οι εγγραφές συνεχίζονται κι όλο τον Οκτώβριο. Δευτέρα (5-6.30), Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή (5-7.30)
Γ.Α.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ = Διοίκηση με όραμα, οργάνωση και υπευθυνότητα. 

Το ερχόμενο Σάββατο 12/10/2019 ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Αγίας Μαρίνας »Κ Πέιος».
Για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα φιλοξενήσει την ομάδα της ΑΕ Χαρίεσσας ο αγώνας θα αρχίσει στις 16.00 μ.μ. 

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών θα ταξιδέψει στην Καστοριά και συγκεκριμένα στη Μεσοποταμία, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Αστραπή.

Στον… αέρα το γυναικείο του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας! Με τις… κορασίδες ετοιμάζεται να συμμετάσχει, εάν συμμετάσχει, στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας. Η ομάδα της Ημαθίας δεν έχει, ουσιαστικά, γυναικείο τμήμα χάντμπολ, καθώς στο ρόστερ δεν υπάρχουν ούτε γυναίκες, αλλά ούτε και νεάνιδες, με αποτέλεσμα οι… πιτσιρίκες της ομάδας να καλούνται να σηκώσουν το φορτίο.

Ένα από τα παράδοξα που συμβαίνουν και στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο.  Η Μελίκη, που μπορείς να την χαρακτηρίσεις κωμόπολη, εδώ και ένα χρόνο δεν έχει γήπεδο, αφού αυτό έχει εγκαταλειφτεί στην κυριολεξία από τον αρμόδιο Δήμο Αλεξάνδρειας, όπως αναφέρουν άνθρωποί της, με αποτέλεσμα ο ιστορικός Φίλιππος να αγωνίζεται για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΗ στο γήπεδο του Νεοκάστρου.

Δυναμικός και γεμάτος δραστηριότητες ήταν ο πρώτος μήνας της σεζόν για τους αθλητές όλων των τμημάτων της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ». Συγκεκριμένα το αγωνιστικό τμήμα της Κ.Α.Ν. συμμετείχε, όπως κάθε χρόνο στον αγώνα Ανοιχτής Θαλάσσης «Thermaikos open water» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Κ.Α.Ο.Θ. στην Αγία Τριάδα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Thursday, October 10, 2019