Δείτε τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας , Βασίλη Κίτσα, πριν το παιχνίδι ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Νίκη Αγκαθιάς 1-0 , γιατί αποφάσισε η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να μην μαγνητοσκπποιθεί και μεταδοθεί ζωντανά ο αγώνας ΠΑΟΚ ΑΛεξάνδρειας – Νίκη Αγκαθιάς 1-0.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μεταξύ άλλων είπε:

«Το περιμένουμε πώς και πώς αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας. Όλα είναι υπέρ μας. Η ομάδα μας είναι πολύ καλά. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας. Ελπίζω ότι εμείς, ότι θα φύγουμε από δω νικητές. Θα ήθελα να απαντήσω στον κ. Ματσούκα, στον γιό του ότι θεωρεί,  όπως είδα σε ένα seit,  ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Αυτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο, εάν θα είναι εύκολο ή δύσκολο το παιχνίδι. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και ελπίζω ότι θα ήμαστε νικητές.

Όσο αφορά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι ομόφωνη απόφαση της διοίκησης και δικιά μου, του πρόεδρου,  ότι θα απαγορέψουμε τη λήψη  βιντεοσκοπήσεων και live μεταδόσεων. Παρακαλούμε πάρα πολύ, θέλουμε να σεβαστείτε αυτή την απόφαση της Διοίκησης. Ξέρω ότι θα υπάρχουν πάρα πολλά σχόλια, αντιδράσεις κ.λ.π. »

Ο λόγος ποιος είναι συγκεκριμένα;

Είναι η απόφαση η δικιά μας. Δεν έχω το λόγο τώρα , εάν χρειασθεί να δώσω απαντήσεις. θα δώσω, σας υπόσχομαι δημόσια απαντήσεις.

Θα δώσετε απάντηση μετά το παιχνίδι; Πότε;

Εάν χρειασθεί και το αποφασίσω εγώ.

Τι εννοείτε εάν χρειασθεί;

Με τους δικούς μου όρους.

Δεν ξέρουμε τους δικούς σας όρους.

Θα τους δούμε στην πορεία.

Ευχαριστούμε. Καλή επιτυχία.

 

Ακολουθεί η δήλωση του προέδρου του  ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μετά το τέλος του παιχνιδιού ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Νίκη Αγκαθιάς 1-0 και μεταξύ άλλων είπε ότι:

«Ήταν ένα παιχνίδι δύο ομάδων που θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα. Ένα παιχνίδι που περιμέναμε. Η ομάδα δούλεψε γι’ αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να το πω ξεκάθαρα ότι δεν ήταν όπως όλα τα άλλα παιχνίδια . Ξεχωριστό παιχνίδι. Την τελευταία αγωνιστική. Εδώ παιζόταν η πρωτιά. Τα παιδιά μπήκαν στην αρχή μουδιασμένα, αλλά μετά το δεκάλεπτο πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι. Ήρθε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Το υπόλοιπο ματς κύλησε ομαλά για εμάς. Θεωρούμε ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας άξιζε να πάρει αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε τα μπαράζ που θα κρίνει τον πρωταθλητή.»

Είναι η άποψη του προέδρου του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, υπάρχει και η αντίθετη άποψη αυτή δεν θα τη σχολιάσουμε. Θα θέλαμε να μας πεις για την απόφαση, καθώς είπες πριν το παιχνίδι ότι εάν χρειασθεί θα εξηγήσεις την απόφαση αυτή. Ποιος είναι ο λόγος;

Είναι απόφαση, το είπαμε και στη συνέντευξη πριν το παιχνίδι. Ήταν μία απόφαση της διοίκησης και του προέδρου. Δεν θέλουμε να δώσουμε αυτή τη στιγμή κάποιες εξηγήσεις. Σου είχα πει ότι όταν θα έρθει η ώρα και όταν πρέπει είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε εξηγήσεις δημόσια. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Δεν θέλω να το σχολιάσω λοιπόν. Έχει περάσει το ματς. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί κερδίσαμε. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ. Έρχεται το επόμενο ματς με το Ροδοχώρι. Πιστεύω να το κερδίσουμε. Και μετά με την Νίκη Αγκαθιά ή την Αγία Μαρίνα. Περιμένουμε να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Εγώ θα επιμένω στην ερώτηση, για το λόγο ότι , αυτό που κάνω το κάνω από χόμπι, σήμερα αισθάνθηκα πολύ άβολα μέσα στο γήπεδο, αισθάνθηκα φοβία. Αυτό μου το μετέδωσε αυτή η απόφασή σας. Επομένως θεωρώ ότι είναι έντιμο να μου πείτε για την απόφασή σας, για ποιο λόγο; Έχει τελειώσει το παιχνίδι. Όλα είναι ιστορία. Αλλά από δω και πέρα θεωρώ ότι η απόφαση αυτή παίζοντας το ρόλο του δημοσιογράφου μου έκανε να αισθανθώ άσχημα. Θα ήθελα την εξήγηση.

Συμφωνώ μαζί σου, γιατί από την αρχή της χρονιάς είσαι κοντά στις ομάδες και αναδεικνύετε το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο. Δεν έχω να δώσω καμία εξήγηση. Ήταν ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. θέλω να σεβαστείτε αυτό τον τρόπο που έχουμε διαλέξει. Είναι απόφαση δικιά μας. Δεν έχω κάποια εξήγηση να σας δώσω. Το έχω πει όταν χρειασθεί και έρθει η ώρα θα μιλήσουμε δημόσια. Να εξηγήσουμε τους λόγους , γιατί σήμερα δεν θέλαμε τα μέσα ενημέρωσης να τραβάνε.

Φιμώσατε τα Μέσα Ενημέρωσης. Και αυτός ο τρόπος που λες ότι είναι απόφαση της διοίκησης θεωρώ ότι είναι άκαιρη και δεν έχετε παίξει με σωστούς όρους. Είναι μία απόφαση διοίκησης και λέει ότι εγώ δεν θέλω να μαγνητοσκοπηθούν κάποια γεγονότα. Σας λέω αυτά που αισθάνομαι. Λέτε στη δήλωσής σας « με τους δικούς μου όρους» στη συνέντευξη που έδωσες πριν το παιχνίδι. θα ήθελα να διευκρινήσεις, «  ποιοι είναι οι δικοί μου όροι , γιατί θεωρώ κάτω από αυτό το πρίσμα , διαμαρτυρόμενος δεν θα παραστώ στο γήπεδο για αυτή την απόφαση. Δεν δίνεις την εξήγηση.

Δεν υπάρχει τίποτα με κανένα seit. Η απόφαση αυτή δεν πάρθηκε , γιατί δεν θέλαμε κανένα seit να βιντεοσκοπήσει είτε το δικό σας seit , είτε τα υπόλοιπα seit που παρευρεθήκαν και ζητήσαν να μαγνητοσκοπήσουν το παιχνίδι. Δεν έχει να κάνει με τα seit . Επιμένω και πάλι ότι είναι μία απόφαση . Εάν δεν τη σέβεστε και μου λέτε την επόμενη φορά δεν θα την βιντεοσκοπείτε είναι κάθε δικαίωμά σας. Σεβαστό. Σέβομαι αυτό που μου λες. Δεν έχω να αναφέρω κάτι άλλο για αυτό το θέμα. Είναι απόφαση δικιά μας και εάν δεν τη σεβαστείτε είναι δικαίωμά σας. Θέλω να τελειώσουμε με αυτό το κομμάτι. Τέλειωσε το ματς. Πάμε για το επόμενο παιχνίδι.

Εγώ να ευχηθώ ότι το καλύτερο. Δεν θα έρθω στο παιχνίδι. θα αναρτήσω τις δύο δηλώσεις που μου έχεις κάνει. Πριν το παιχνίδι και αυτή τώρα. Δεν έχω κανένα λόγο να συνεχίσω αυτή την ανάκριση.

Ανέφερες ότι δεν θα είσαι  στο επόμενο παιχνίδι;

Ναι

Είναι κάθε δικαίωμα του καθενός. Δεν έχουμε τίποτα με κανένα.

Στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να βγάλετε πάλι ίδια  απόφαση . Δεν είμαστε υποχρεωμένοι , ανά πάσα στιγμή ανάλογα με την απόφασή σας να παρευρισκόμαστε ή όχι. Πιστεύω ότι η συνεργασία μας ήταν αυτή που ήτανε και διαμαρτύρομαι για την απόφασή σας.

Δεν υπάρχει κάποια σύμβαση που μπορείς εσύ να επιμένεις ή το κάθε seit ότι έχεις το δικαίωμα να παρευρεθείς στο γήπεδο. Δεν υπάρχει κάποια σύμβαση. Όταν είσαι συμβασιούχος μπορείς να επιμένεις να είσαι κάθετος.

Δεν είπα για σύμβαση. Ευχαριστώ Βασίλη.

Ρεπορτάζ : Ζήνας Γιάννης

Μπορείτε να ακούσετε από πρωτο χέρι τη συνέντευξη μετά το παιχνίδι ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Νίκη Αγκαθιάς 1-0.