Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τo προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas

Αναλυτικά οι ειδήσεις.

30 ώρες – 36 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο βεροιώτης δρομέας υπεραποστάσεων Ηλίας Καραϊωσήφ για να διανύσει την απόσταση των 246χλμ από το Ηρώδειο στην Αθήνα μέχρι τη βάση του αγάλματος του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη.

Φιλικό παιχνίδι δίνει το τμήμα Βόλεϊ ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή στις 7:30 μ.μ. με αντίπαλο την ομάδα του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης.

Υπέγραψε το  πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο ο  Γιώργος  Κούτσιας με τον ΠΑΟΚ.

Με γνώση, αγάπη, σεβασμό και εμπειρία κτίζουμε το μέλλον των παιδιών μας! Η πρόοδος τους είναι η μεγαλύτερη μας ανταμοιβή για Σχολή Χορού «Χορομάθεια» στα Γιαννιτσά.

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής στην  ΕΠΣ Ημαθίας  με τους παρακάτω αγώνες και για την 5η αγωνιστική αύριο  Σάββατο και ώρα 16:30

ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ

 

Την Κυριακή 6/10 θα γίνουν οι αγώνες για τη Β΄ Ερασιτεχνική και είναι για τον 1ο όμιλο

(2η αγωνιστική)

 

ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ
ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ
ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ
ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ
ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
 

Ενώ για 2ο δεύτερο

(2η αγωνιστική)

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ
ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ ΛΕΥΚΑΔΙΑ
ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
 

 

Ο πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης, το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές εύχονται στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, Αλέξανδρο Παπουλίδη, περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στον αγωνιστικό χώρο με πολύ υγεία. Περιμένουμε σύντομα την επιστροφή σου στην οικογένεια του Μέγα. Με εκτίμηση ο πρόεδρος, Καλαϊτζίδης Ανδρέας.

Να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του και να καθιερωθεί στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ θα προσπαθήσει τη φετινή σεζόν ο Φίλιππος Βέροιας, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Το εντός έδρας ματς της Νίκης Αγκαθιάς με τον Αλμωπό Αριδαίας θα διευθύνει ο Αγγελάκης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Τοροσιάδη και Κουρμαδιά (Μακεδονίας).

Όσον αφορά το εκτός εδρας παιχνίδι του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων με τον Άρη Παλαιοχωρίου, δεν θα διεξαχθεί μιας και η ομάδα της Χαλκιδικής αποχώρησε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Στα Γρεβενά θα ταξιδέψει ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο Σειρήνας και ώρα 16:00.

Το εκτός έδρας ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, που θα γίνει  στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, θα «σφυρίξει» ο Νταούλας από τον Σ.Δ. Δυτ. Αττικής, με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Κορωνά (Πειραιά).

Επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC η βεροιώτισα μπασκεμπολίσρτια Στέλα Ξανθοπούλου.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών στο χαντ μπολ έγινε την Τετάρτη. Η ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας που έχει φέτος υψηλούς στόχους στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τις Ελπίδες στην Φλώρινα.

Η Μαρία Βασιλακάκη από την Αλεξάνδρεια επιλέχθηκε Περιφερειακή Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Βόλεϊ , ΕΣΠΕΜ.

Ο Βασίλης Τσιάρτας επισκέφτηκε τους ΤΗΛΕΜΑΧΟΥΣ Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Από τις 25 Μαΐου 2018, όταν και τέθηκε σε ισχύ η νέα Ευρωπαϊκή οδηγία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, αθλητικοί σύλλογοι, φορείς, ακαδημίες και σωματεία οφείλουν σεβαστούν τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679, GDPR! GDPR ώστε να αποφύγουν κακοτοπιές, μπλεξίματα και τσουχτερά πρόστιμα.

Φανερά χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την εκτός έδρας νίκη επί του Φιλίππου Μελίκης με 2-4 ο πρόεδρος του Αστέρα Τριποτάμου ,Παναγιώτης Ιορδανίδης,ευχαρίστησε τους πάντες διοργανώνοντας το απόγευμα της Δευτέρας 30/09 στο γήπεδο του Τριποτάμου βραδιά μπάρμπεκιου.

Καλή επιτυχία στην αθλήτρια του Πανημαθιακού αλλά και της καρδιάς μας Βίκυ Πανετσίδου  που αγωνίζεται αύριο στο KARATE 1 PREMIER LEAGUE – MOSCOW 2019. Καλή επιτυχία και σε όλους τους Έλληνες αθλητές μας!!

Δείτε το σχετικό VIDEO

Δελτίο ειδήσεων σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT -ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Friday, October 4, 2019