Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas

Αναλυτικά οι ειδήσεις:

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας διοργανώνει τουρνουά το Σάββατο 5/10 με τη συμμετοχή των Ακαδημιών του Μακροχωρίου, του Αιγινιακού και του Ηρακλή Έδεσσας. Η προπόνηση της Παρασκευής 4/10/19 αναβάλλεται λόγω συμμετοχής των προπονητών σε σεμινάριο ποδοσφαίρου. 

Μίνι τουρνουά θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 5/10 στο γήπεδο Νησίου με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας , της ΑΕΠ Ποντίων,των Κ8 και Κ10 της Αγίας Μαρίνας και Κ12 της Βέροιας. Ενώ με τα τμήματα Κ14,Κ16, ο Αστέρας θα μεταβεί στην Ραχιά Βέροιας για φιλικούς αγώνες με την ΑΕΠ Βέροιας. 

 Την Παρασκευή 4/10 θα γίνει η διανομή των ρούχων στους αθλητές της ακαδημίας του Εδεσσαϊκού  6:00-9:00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο «Φορης Γεντζης». 

Την Κυριακή και ώρα 16:00 για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας η Δόξα Λιανοβεργίου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Διαβατού. 

Ζωντανά από τον ΕΜΒΟΛΟ θα μεταδοθεί ο αγώνας Νίκη Αγκαθιάς – Αλμωπός Αριδαίας, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγκαθιάς την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 16:00.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και η Γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής  θα αντιμετωπίσει τον Κιλκισιακό. 

Ο Κωνσταντίνος Έξαρχος θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Αγίας Μαρίνας. Τον ευχαριστούμε για τα όσα μέγιστα προσέφερε στην άνοδο της Α.Ε.Π. Βέροιας στην Α΄ Κατηγορία και του ευχόμαστε υγεία και νέες επιτυχίες. 


Η Α.Ε.Π. Βέροιας ευχαριστεί θερμά το Δήμο Βέροιας, την ΚΕΠΑ και ιδιαιτέρως την υπεύθυνη προγραμματισμού κ. Καραγιαννίδου Νανά, τους τεχνικούς για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών η θεατρική παράσταση «Ένα φιλάκι είναι λίγο» και φυσικά τον επικεφαλή της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» κ. Καρολίδη Διονύση, αλλά και τα μέλη της θεατρικής ομάδας, για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα της ομάδας μας.
 

Τo Σάββατο 28  Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Τούφα Νίκο, και τον Περιφερειακό Προπονητή κ. Κασιμίδη Γιάννη επιλογή αθλητών γεννημένων τα έτη 2006 & 2007, για το προπονητικό camp 3X3 της FIBA EUROPE-ΕΟΚ,  που θα πραγματοποιηθεί στο ΤΣΟΤΥΛΙ, 24-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019. 

Ξεκινήσαμε και σας περιμένουμε όλους σε αυτό το μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της ρυθμικής ,της αισθητικής και του χορού!!!! Γιατί….ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ !!!!!! με ανάρτησή του στο Facebook μας υπενθυμίζει ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας -Ρυθμική Γυμναστική 

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν τα 24 Κωνσταντινίδεια στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Νάουσας και ώρα 15:00. 

Φιλικός αγώνας Παλαιμάχων Βέροια – Άρης Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο γήπεδο « Μίμης Παπαϊωάννου » στη Νέα Νικομήδεια, ώρα έναρξης 16:00 . Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό ( αποκατάσταση υγείας 22 χρονου Νικομηδιώτη )

Δρόμο Θυσίας  διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας στις 6 Οκτωβρίου 2019 . 

Αύριο 4 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα το πρώτο σεμινάριο επιμόρφωσης προπονητών αναπτυξιακών ηλικιών στην περιοχή της Ημαθίας . Το σεμινάριο είναι δωρεάν προς τους συμμετέχοντες και είναι υποχρεωτικό για όλους τους προπονητές που εργάζονται στα τμήματα υποδομής.

 Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Αερωπός Έδεσσας θα πάρει μέρος την Κυριακή 6-10-2019 στον ποδηλατικό αγώνα που θα γίνει στη Ξάνθη.   

Ο «3ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ» συνολικής απόστασης 26 και 5 χλμ. θα γίνει στη Νάουσα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα στις 9:00 π. 

Ετοιμάζεται ο Νίκος Τουλίκας για τον καλύτερο και πιο αγαπημένο αγώνα δρόμου  της φετινής χρονιάς. τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης.! Είναι η πρώτη συμμετοχή αθλητή με νοητική υστέρηση και αυτισμό. 

Ειδικό τουρνουά ετοιμάζει η Νάουσα για να γιορτάσει τα 40 χρόνια της Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος στις 4,5, και 6 Οκτωβρίου2019,  με τη συμμετοχή αντρικών ομάδων της Α2, Ακαδημία των Σπορ, Ζαφειράκη Νάουσας και ΓΑΣ Κιλκίς.

Θα διεξαχθεί ο 8ος Φιλίππειος δρόμος 14χλμ και Νέος αγώνας City trail 5km
Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019.
 

Ο Ajax Ημαθίας ανακοίνωσε για το Σάββατο 5-10-2019 στις 10:30 τουρνουά ανάμεσα στον  AJAX, ΒΕΡΟΙΑ και JOGA BONITO στο γήπεδο της Μέσης.  

ΤοFINAL FOUR για το κύπελλο της ΕΚΑΣΚΕΜ θα διεξαχθεί  το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Βικέλας στη Βέροια. Θα παίξουν στον ημιτελικό στις:

17:00 ΑΓΕΠ – Κούπα Κιλκίς

19:00  Άθλος Αλεξάνδρειας – Πιερικός

Ακολουθεί το βίντεο με το Δελτίο Ειδήσεων

Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Thursday, October 3, 2019