Οι εγγραφές ξεκινούν από Δευτέρα 26 / 8 / 2019 με την προσφορά της ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΛΉΣ για τον αθλούμενο.

*** Πέρα από αυτό που φαίνεται στις ταινίες του σινεμά που ίσως οι περισσότεροι από εμάς να παρεξηγούν σαν ένα απλό πρόγραμμα τηλεόρασης, το σύγχρονο καράτε που καλλιεργείται στις ελληνικές γειτονιές και συνοικίες αποτελεί ένα σύγχρονο αποτελεσματικό μέσον κατά της βίας και της σύγχρονης μάστιγας του bulling.

Στη σχολή μας λοιπόν ξεκινάμε από την απλή ενασχόληση μικρών παιδιών, συνεχίζει στην εκγύμνασή τους με σωστή διαπαιδαγώγηση και τέλος στην αποτελεσματική αυτοάμυνα που αποτελεί και τον τελικό στόχο για τον κάθε αθλούμενο. Βέβαια όλο αυτό λαμβάνει χώρα σε ένα αυστηρό περιβάλλον με πολύ πειθαρχία και κανόνες που αυτόματα υποχρεώνουν τον αθλούμενο να συμμορφωθεί και να αποκτήσει ικανή συμπεριφορά για το χειρισμό των δεξιοτήτων που αποκτούνται κατά τη διάρκεια των προπονήσεων του. Το καράτε μας μαθαίνει να σεβόμαστε τον συναθλητή μας και κατ΄ επέκταση το συνάνθρωπο μας , μας μαθαίνει να μην εγκαταλείπουμε την προσπάθεια μας πριν την επίτευξη του τελικού στόχου και να είμαστε συνεπής στις υποχρεώσεις μας.

Επίσης πώς να αποκτήσουμε αυτοσεβασμό και μεγάλη αυτογνωσία στο τι μπορούμε να επιτύχουμε. Στις μέρες μας που η καθημερινή επικινδυνότητα μας χτυπά ήδη την πόρτα μας και ίσως να συμβαίνει στο διπλανό μας σπίτι…, ο αθλούμενος δεν πρέπει να σκέφτεται μόνο την προσωπική του ανάταση αλλά και το πώς θα αναπτύξει εκείνες τις δεξιότητες και ικανότητες που θα τον κάνουν ικανό να αντιμετωπίζει εξωτερικούς κινδύνους που απειλούν την σωματική του ακεραιότητα. Να γίνει ικανός να αντιμετωπίσει εκείνο τον κακοποιό που θα επιβουλευτεί την περιουσία του, την οικογένεια του ή αυτόν που θα θελήσει να τον εκμεταλλευτεί ή να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Οι Δάσκαλοι αυτής της σχολής , ο κ.Αποσ. Γρηγορελης και ο κ.Χρησ. Ξανθόπουλος θα φροντίσουμε να σας αναπτύξουμε ταυτόχρονα ένα σύμπλεγμα δυνατοτήτων όπου με την σωστή εκγύμναση και με κατάλληλη στρατηγική με διάφορες τεχνικές και χτυπήματα να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και να μπορείτε να προστατεύεται τον εαυτό σας και την οικογένεια σας.
Σας προτρέπουμε λοιπόν, μετά από 35 χρόνια προσωπικής εμπειρίας μας να ασχοληθείτε άμεσα με το καράτε ώστε να είστε έτοιμοι πριν κάποιοι “άλλοι“ χτυπήσουν την πόρτα σας .