Καθημερινά μεταδίδεται η εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ από  τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas όπως ανακοινώνονται στα ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 Αστέρας Αλεξάνδρειας Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις η Κ16 του Αστέρα ξεπερνώντας το εμπόδιο του άκρως ανταγωνιστικού ΓΑΣ Ροδοχωρίου με 2-0 και παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Sakis Paggouras ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙΣ,ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΊΝΕΙΣ…
Μπράβο στα παιδιά μας.Καλή εμφάνιση κ καθαρή νίκη συνεχίζουμε.
 ΑΤΛΑΣ Ζερβοχωριου  Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη, καθώς δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, στην διάρκεια όμως αυτού βελτιωθήκαμε.
Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι, θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε, και στόχος μας είναι να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία!

Αετοί Βέροιας Κ.Σ. Μια πολύ σημαντική νίκη, με πολυδιάστατο χαρακτήρα, σημείωσαν  στη Φλώρινα οι Αετοί Βέροιας. Η ομάδα της Ημαθίας επικράτησε με 63-61 του τοπικού Αριστοτέλη.

Athlos Alexandrias Basketball Academy Σπουδαίο «διπλό» το τρίτο σε τέσσερις επισκέψεις μας φέτος στην Κατερίνη και αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Επόμενος στόχος το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό το ερχόμενο Σάββατο στη Μελίκη.

Dimitris Tsalilis ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΤΟΥ ΑΤΛΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ!!!

Μπάμπης Καψάλης Αστέρας Αλεξάνδρειας – Ροδοχώρι 2 – 0
Συνεχιζουνε πρώτοι οι πρωταθλητές

Nikos Panetsidis ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΌΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ

* Έκοψε την βασιλόπιτα ο Πανημαθιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε –
* 40 χρόνια για τον Αρχιτεκτονα του Πανημαθιακού Νίκο Πανετσίδη και τους κορυφαίους προπονητές Ρένα Πανετσίδου, Ανδρέα Πανετσίδη
Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε την Κυριακή το μεσημέρι ο Πανημαθιακός Σύλλογος Καράτε στο κοσμικό κέντρο «Σειριος» όπου βράβευσε και όλους τους αθλητές του.

Σακης Σιμπος Άλλο ένα ματς έλαβε τέλος….καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες…..η προσπάθεια συνεχίζεται…..
Karaiosif Alexandros – Adapted Sports Trainer «Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει»
|Νίκος Καζαντζάκης| Little Stories

Χρηστος ΜακρυγιαννηςΣυνεχίζουμε την προσπάθεια…ΕΜΕΙΣ δεν μπορούμε να βλέπουμε και ΑΛΛΕΣ ομάδες…Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ έιμαστε !!

Ύστερα μου λέει γιατί τον έβγαλα ¨ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ¨….μια φωτογραφία έβγαλε με τον πρόεδρο….να και η ΗΤΤΑ 4-0 !!
ΒΡΕ καλά που ΕΦΥΓΑ….την άλλη Κυριακή με έβλεπα κατα τον Αγ. Αθανάσιο…μεριά !!

Vasilis Kakagiannis Γήπεδο Συκιας
Σοφία Σίμπου Πριν μπεις στο γήπεδο μας, αφιέρωσε ένα λεπτό να διαβάσεις αυτά τα λόγια.. Να καταλάβεις τη φιλοσοφία μας, το σκεπτικό μας, τις αξίες και τα ιδανικά που κουβαλάμε όλα αυτά τα χρόνια και μεταλαμπαδευουμε στους αθλητές που μεγαλώνουν στους κόλπους μας.
Αφιέρωσε ένα λεπτό να καταλάβεις για ποιο λόγο ονομαζόμαστε»Ακαδημία» και για ποιο λόγο θα σεβαστούμε το παιδί σου σαν δικό μας. Διάβασε και μη φοβηθεις να χειροκροτησεις τον μικρό αθλητή. Του αξίζει!
Olina Baxevanou GOAL!! BAX FAMILY
 Αιμιλιος Ποδηλάτης  Ελατοχώρι
γιωργος μαραγκος Ραπ και στη Βέροια
ΓΑΣ Μελίκης Νίκη σήμερα για την ομάδα μας με 95-78 με τους Φαίακες Κέρκυρας!!!!

Telis Pantazopoulos Σήμερα η ομάδα ηττήθηκε από την ομάδα τις ΔΌΞΑ ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ με 4 0….. Δυστυχώς σήμερα ειμασταν σε πολλή κακή μέρα… Το αφήνουμε πίσω το σημερινό ματς και όλοι μαζί σαν μια οικογένεια θα το διαχειριστουμε και προχοραμε στο επόμενο…. ΥΣ Και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα εδώ παρόν…. Ευχαριστούμε την ομάδα της Δόξας ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ για την φιλοξενία……

 Νικος Τουλικας  Αναπτυξιακοί Αγώνες σε ανώμαλο έδαφος του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης
Πρώτος αγώνας για το 2020…‼
🏃‍♂️6000μ
👉4η θέση γενική κατάταξη ανδρών
Dimitris Koutsiadis Τι να κάνουμε θα αναγκαστούμε να είμαστε μόνοι πρώτοι…. Καβάσιλα είσαι….
Giorgos Theodoridis Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις απλα δεν χάνεις και αυτό το έκανε πολυ εύκολα σήμερα η ΑΕΚ και ειναι δουλειά του Κοουτς.
Dimitris Koutsiadis Για εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή… Ωραία είναι και από έξω τελικά… Συνεχίζουμε……
Lazaros Mouratidis Α.Ε Σχοινά…τον δεύτερο δεν τον θυμάται κανείς…

Γ.Α.Σ. Κοπανού Ο ΓΑΣ Κοπανού ανακοινώνει τις προσθήκες των Λάμπρου Κωνσταντάκου (Αστέρα Τριποτάμου), Θωμά Δημάδη και Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου (αμφότεροι από το χωριό και με πρόσφατη θητεία στον Μέγα Αλέξανδρο Αρσενίου).Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες!

George Mpreskas Μπορεί μια Ήτα να φέρει γκρινια και διχόνοια σε μια ομάδα υπομονή και οι δουλειά φέρνει την αγάπη σε μια ομάδα και την οικογένεια Γιανα πάρεις αυτό που θέλεις στο τέλος ξανά με νίκη σήμερα παλικάρια μου και κοιτάμε μπροστά Για να διξουμε Ποιος αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα…..VAMOS PAOKARA MOY..

Αρης Παλαιοχωριου Ημαθιας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Χθες 25/1/20 στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας από αυτές που ο χαρακτηρισμός «εχθρική» είναι μάλλον επιεικής.

Συλλογος Δρομεων Βεροιας  7ος Αγώνες Ιαματικών λουτρών Λουτρακίου Πόζαρ
Κυριακή 26/1/2020 – Λουτράκι Πόζαρ
Κυριακος Βρεττος Τι θα φάμε μετά το παιχνιδι.??? ……….
 Karaiosif Alexandros – Adapted Sports Trainer Αν συνέχιζα τη Διαιτησία Ποδοσφαίρου..σήμερα θα «γιόρταζα» 2️⃣2️⃣ χρόνια από το πρώτο μου παιχνιδι..
•Πλέον συνεχίζω να προσφέρω ως Παρατηρητής Διαιτησίας & Υπεύθυνος Α’ Βοηθειών στην ΕΠΣ Ημαθίας και ως Επικεφαλής Διαιτησίας του Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων στην Ελλάδα & Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας..
Σακης Σιμπος ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΒΕΡΟΙΑΣ. ΤΜΗΜΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ. ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ : ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ.
Maria Pasxoula Δωσ’ τε στα παιδιά σας να διαβάσουν Λουντέμη.
Θα το θυμούνται για πάντα.
Θα το εκτιμούν για πάντα.
Θα γίνουν Άνθρωποι για πάντα.
Θα γεμίσουν από αγάπη για πάντα!.
Nikos Anastasopoulos Εικόνες γεμάτες Χαρούμενα προσωπάκια απ τα σημερινά μας παιχνίδια με τους Τηλέμαχους #FOOTBALL_KINGS
Argyrhs Kalosopoulos Θα ήθελα μετά από πολύ καιρό να σχολιάσω μία συνέντευξη του epiloges news, που παρευρισκόμενους το Δ Σ του Ολυμπιακού λουτρού,ο σχολιασμός μου αναφέρετε στο ότι όλοι οι παίκτες ήταν μισθοφόροι και παιδιά από το χωριό δεν παίζανε στην ομάδα
Giorgos Theodoridis Γιατί μονάχα αυτή η Ομάδα μου ομορφαίνει την ζωή!!!!
Μετράμε αντίστροφα….

Αετοί Βέροιας Κ.Σ. ΤΕΛΙΚΟ αποτέλεσμα στη Φλώρινα Αριστοτέλης Φλώρινας – Αετοί Βέροιας 61-63 Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας και ευκαιρία για τον νέο προπονητή να δουλέψει με τους παίκτες ενόψει του ρεπό της επόμενης αγωνιστικής

Δημητρα ΧαμαλιδουΑυτός είναι ο λύκος μου…… #Ντινε_ζουμε_Τοκιο_να_σε_δουμε
Βασίλης Λοχίας Παντόπουλος Κάθε τέλος μια καινούρια αρχή..
Μετά από 1,5 χρόνο ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τα φιλαράκια μου, γιατί εγώ αποχωρώ έχοντας μόνο φίλους σε αυτή την ομάδα..Οι στιγμές που έζησα αυτό το μικρό χρονικό διάστημα είναι τόσο έντονες που δεν περιγράφονται με λόγια αλλά θα τις κρύψω όλες μέσα σε ένα τεράστιο…. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ…..
Εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία σε όλους…
Πλούσια η δράση της Γ.Ε. Νάουσας το Σαββατοκύριακο με την συμμετοχή:
1. Στην ημερίδα κλειστού στίβου στις Σέρρες το Σάββατο 25/1
2.Στον αγώνα ανωμάλου δρόμου στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 26/1

3.Στην τελετή βραβεύσεις των Αθλητών  που πήραν μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου το 2019 από τον ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 26/1 στην Κατερίνη

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν…

Μεταδίδεται ζωντανά η εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα ( Δευτέρα 27-1-2020 )

Posted by Giannis Zinas on Monday, January 27, 2020

Συνεχίζεται η εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ μετά την αναγκαστική και απρόσμενη διακοπή με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Monday, January 27, 2020