Στην εκπομπή « Η μπάλα στην κερκίδα » του Ράδιου avena 97,7 και στην WEB TV του σταθμού πήρε μέρος ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας Καλαϊτζίδης Ανδρέας, ο προπονητής της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, Πέιος Φίλιππος και το μέλος της διοίκησης ο Γιάννης ο Θεοδωρακέλης.

Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση και μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Πέιος είπε για την Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ότι ξεκίνησε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί για να έχει μέλλον η ομάδα και να στηρίζεται στην υποδομή της. Είναι αυτός που δημιούργησε την ακαδημία με τη βοήθεια του προέδρου Καλαϊτζίδη Ανδρέα.Έκανε μία μεγάλη προσπάθεια και θα τη συνεχίσει.

Για την ακαδημία ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης είπε ότι είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας. Ξεκίνησε με 18 παιδάκια και έφτασε στα 45.Είναι ένας σημαντικός αριθμός παιδιών και φαίνεται να αυξάνεται. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας θα στηριχτεί σε αυτά τα παιδιά. Θέλει να παίζουν τα παιδιά του χωριού σε αυτή την ομάδα και θα εξαρτηθεί από τη βούληση των παιδιών, των γονέων και της διοίκησης.

Στη συνέχεια αναφερθήκαμε για την στήριξη και υποστήριξη που προσφέρει το χωριό της Αγίας Μαρίνας στην ομάδα ότι είναι πολύ καλή και θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη, αλλά αυτό θα γίνει εκ του αποτελέσματος , αφού θα συνεχίσει το έργο της η διοίκηση και θα απαντήσει με έργα

Ο Γιάννης Θεοδωρακέλης είπε για την προσπάθεια που κάνει ο πρόεδρος με την άριστη συνεργασία του Φίλιππου Πέιου και αυτό θα βοηθήσει το χωριό της Αγίας Μαρίνας.και ο πατέρας του ήταν για δέκα χρόνια στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Μετά ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης μίλησε για τις παρεμβάσεις που έγιναν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις με στόχο να συντηρηθεί και ο αγωνιστικός χώρος. Τη στήριξη που του προσφέρουν οι άνθρωποι της διοίκησής του που ξέρουν από ποδόσφαιρο. Ακόμη μίλησε για την εμπειρία του από την επαγγελματική του δραστηριότητα στα ΕΛ.ΠΕ που είναι σταθμός στη ζωή του και προσπαθεί και αυτό να κάνει το ίδιο με το να ασφαλίζει τους αθλητές του και το ίδιο θα κάνει και για την Ακαδημία για να κοιμάται ήσυχος το βράδυ. Προσπαθεί να βοηθήσει το χωριό του και αυτό το βλέπουν οι χρηματοδότες του και βοηθάνε με το δικό τους τρόπο. Για τον στόχο της ανόδου στην επόμενη κατηγορία είναι στη σκέψη του, αλλά πρώτα να δημιουργηθεί και να αποδώσει τα αναμενόμενα η Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας. Το όνειρό του πέτυχε κατά 95%, δηλαδή να εδραιωθεί η ομάδα στα ψηλά σκαλοπάτια της Α κατηγορίας.

Χαρακτηριστικά είπε ότι: « Είναι προσωπική ικανοποίηση όταν βλέπω εγώ το Μέγα Αλέξανδρο ψηλά να φιγουράρει στην Α κατηγορία της ΕΠΣΗ .Είναι σαν να έχω κερδίσει το καλύτερο λαχείο, δηλαδή αγαπάω πάρα πολύ το χωριό, είμαι πολύ στενά συνδεδεμένος»

θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Ακατηγορίας είπε και ότι άργησαν να ανακοινώσουν τον προπονητή, τον Γιάννη Καψαλιάρη, μια και υπήρχε κάποιος λόγος. Συνεργάζεται ο Μέγας Αλέξανδρος με τα κοντινά χωριά της περιοχής και θα μπορεί η ομάδα να χρησιμοποιεί τα γήπεδά τους.

Στο σημείο αυτό ρωτήθηκε ο Φίλιππος Πέιος εάν τα παιδιά της Ακαδημίας θα μεταφέρονται στα διπλανά χωριά και απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Οι προπονήσεις θα γίνονται στην Αγία Μαρίνα.Ακόμη αναφέρθηκε για τις δραστηριότητες της Ακαδημίας και ειδικά για το επιτυχημένο τουρνουά που έγινε. Για τη συνδρομή που πληρώνουν τα παιδιά στην Ακαδημία.

Στα θετικά της τωρινής διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας μας είπε ο Φίλιππος Πέιοςείναι η καθιέρωση της υποχρεωτικής συμμετοχής δύο ποδοσφαιριστών στην Α κατηγορία κάτω των 19 ετών. Με την ευχή να συνεχιστεί σιγά σιγά και στις άλλες κατηγορίες.

Πρόταση από την πλευρά του προέδρου του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας που διατυπώθηκε και στη συνάντηση που έγινε με ην επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας είναι η καθιέρωση της ιδιωτικής ασφάλιση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και την πρωτοβουλία που μπορεί να πάρει η ΕΠΣ Ημαθίας.

Ακόμη αναφερθήκαμε για τους γιατρούς που έπαψε να πληρώνει η ένωση και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις της. Για τη χρηματική ποινή των ποδοσφαιριστών εάν πρέπει να είναι χρηματική ή μόνο κάποιες αγωνιστικές.

Κατόπιν είπαν οι παράγοντες του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας για τις μεταγραφές που θα γίνουν και προς το παρόν δεν είναι ανακοινώσιμες.

Προτείνουμε να ακούσετε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη.