Ο προπονητής της γυναικείας ομάδος  του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  για τις δραστηριότητές της.

Μεταξύ άλλων είπε:

Την Κυριακή έχουμε επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας. Παίζουμε στις 3:00 με την ομάδα Βασίλισσες Ξάνθης. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζει ο πρώτος που είμαστε εμείς,  με το δεύτερο που είναι η Ξάνθη. Εκτιμώ ότι είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και θα κρίνει πολλά για την συνέχεια και για τις δύο ομάδες.

Πού θα οδηγήσει η συνέχεια;

Μία συνέχεια, όποια από τις δύο κάνει τη νίκη θα τη φέρει πιο κοντά στην άνοδο, στην πρώτη κατηγορία.

Ποια είναι η διαφορά στη βαθμολογία;

Η Ξάνθη είναι δύο βαθμούς πίσω από εμάς.  Επομένως είναι κρίσιμο το παιχνίδι ή θα πάμε στους πέντε ή θα μας περάσουν κατά ένα βαθμό. Εκτιμώ ότι θα το παλέψουμε το παιχνίδι. Είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά. Η ομάδα μου είναι γεννημένη για να παίζει ντέρμπι παιχνίδια, όπως πολλές φορές στο παρελθόν. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.  Σεβόμαστε την ομάδα της Ξάνθης. Είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Μπράβο στα παιδιά, που τα ξέρω προσωπικά. Ευελπιστούμε ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ο κόσμος που θα παρευρεθεί στο γήπεδο θα περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα.

Ποιες είναι οι προσδοκίες της ομάδας αφού φέρετε ένα θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι;

Το έχουμε πει από την αρχή. Ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση που οδηγεί στην Α Εθνική. Από κει και πέρα θέλουμε τις καλές εμφανίσεις.  Η ομάδα έχει την εμπειρία.Έχει τεχνική. Έχει ταλέντο. Αυτό το παιχνίδι θα ναι πολύ καλό από όλες τις πλευρές. Και η συνέχεια όπως το χω πει θα μας φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση.

Αφού γίνει αυτό,  η διαδρομή θα είναι εύκολη;

Σίγουρα όχι.  Καμία διαδρομή δεν είναι εύκολη. Το ξέρεις και εσύ πολύ καλά. Κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι πολύ κρίσιμο. Και οι άλλες ομάδες που είναι πίσω μας είναι πολύ καλές. η Ξάνθη,  το Κιλκίς. που είναι και αυτές στις πρώτες θέσεις. Είμαστε τρεις ομάδες, οι καλύτερες, μπροστά στην βαθμολογία.

Πόσες ομάδες ανεβαίνουν στην  στην Ά Εθνική;

Η πρωταθλήτρια ομάδα.  Αυτή που θα κόψει πρώτη το νήμα, πηγαίνει απευθείας στην Α Εθνική.

Η δεύτερη θα δώσει αγώνα μπαράζ;

Όχι, αυτό ήταν μέχρι πέρυσι. Μέχρι πέρυσι υπήρχαν τα μπαράζ.  Για φέτος η πρωταθλήτρια πάει στην Ά Εθνική.

Ποια είναι η αγωνιστική που παίζεται;

Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 9η αγωνιστική. Μας μένουν άλλες πέντε αγωνιστικές. Τέσσερις για μας,  συν το ρεπό μας. Έχουμε να κάνουμε ένα ρεπό. Όλες οι ομάδες έχουν από ένα ρεπό. Έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια. Είμαστε στην πρώτη θέση με 15 πόντους. Η Ξάνθη είναι στη δεύτερη θέση με 13 πόντους. Η συνέχεια με 10 πόντους το Κιλκίς και έπεται η Καστοριά και ο Εύοσμος.

Πώς σας αντιμετωπίζουν οι άλλες ομάδες μία και είναι από μεγάλες πόλεις ενώ εσείς είστε από ένα μικρό χωριό;

Είναι πολύ καλή η ερώτηση και ευχαριστώ που την κάνεις. Όπου και να πήγαμε να παίξουμε μπάλα και ιδίως τα τελευταία χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα,πάντα μας υποδέχονται κατάλληλα και η Φιλοξενία είναι άριστη. Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Μας αντιμετωπίζουν σαν μία ισάξια ομάδα απέναντι στις άλλες ομάδες των πόλεων . Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.  Μας σέβονται πάρα πολύ. Και εμείς ανταποδίδουμε την ανάλογη φιλοξενία. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τις ομάδες. Όλοι είμαστε φίλοι στον όμιλο. Έχουμε γνωριστεί τα τελευταία χρόνια. Γενικότερα υπάρχει ένα καλό κλίμα ανάμεσα στις ομάδες, που υπάρχουν στον όμιλο.

Οι παίκτριες που αποτελούν την ομάδα από που είναι;

Οι παίκτριες κατά κύριο λόγο είναι από την περιοχή μας. Υπάρχουν και κάποιες κοπέλες που είναι από Κοζάνη, Κατερίνη και Λάρισα.

Ευχαριστώ πολύ. Καλή επιτυχία

Ευχαριστώ

Δείτε περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί…

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας , Γιάννου Γιάννης, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα της Κυριακής 17-2-2019 με τη Βασίλισσα Θράκης

Posted by Giannis Zinas on Thursday, February 14, 2019