Και πάλι μαζί σας σήμερα ΤΡΙΤΗ 13/10/2020 στην εκπομπή  «ΕΠΙΛΟΓΕΣ», ο διαχειριστής της ιστοσελίδας  ifonitispellas.gr Θεοδωρίδης Σάκης συζήτησε  μέσω facebook με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας epilogesnews.gr Ζήνα Γιάννη, για θέματα που απασχόλησαν τους τέσσερις Δήμους της Πέλλας για το από 09/10 έως 13/10/2020 χρονικό διάστημα:

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Ειδήσεις σχετικά με τον Κορωνοϊό, Απελευθέρωση της Έδεσσας την 18/10/2020, Ανακομιδή  ιερών λειψάνων Αγίου Καλλίνικου, Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με Δ/ντες Πρωτοβάθμιας και Δευτερόβαθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Έδεσσας, Αποτελέσματα αγώνων των ομάδων της Πέλλας στην Γ΄. Εθνική, Εκδήλωση μέσω διαδικτύου για τους γονείς από το κέντρο »ΟΡΑΜΑ».

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Τροχαία ατυχήματα, Πρώτη ήττα σε φιλικό αγώνα για τον Αλμωπό από τη Δόξα Δράμας, Φιλικός  αγώνας του Αλμωπού με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο 17/10, Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας, Εορτασμός της Αγίας Χρυσής.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

Βία κατά 14χρονου μαθητή από συνομήλικούς του, Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό Σχολείο της τ.κ Πέλλας.

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Κλοπή σε εργοστάσιο, Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για τη φημολογούμενη μεταφορά τελωνείου Σκύδρας, Ανέγερση νέου Νηπιαγωγείου τ.κ Πετριάς-Πέλλας.

Δείτε την εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» στο βίντεο, που ακολουθεί.

Ζωντανή ανταπόκριση με το Σάκη θεοδωρίδη για τα νέα της Πέλλας

Posted by Ζήνας Γιάννης Επιλογές on Tuesday, October 13, 2020