Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Ένταση επικράτησε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, κυρίως όμως μετά το τέλος του αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ στα Τρίκαλα.

Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας με τα εξής αποτελέσματα:

Α’ όμιλος

Καψόχωρα – Καμποχώρι 4-2
Παλατίτσια – ΑΕ Τρικάλων 1-3
Λουτρός – Κυψέλη 0-0
Σχοινάς – Λιανοβέργι 1-0
Διαβατός – Νικομήδεια 3-1

Β’ όμιλος

Ζερβοχώρι – Άγιος Γεώργιος 1-1
Μαρίνα – Δόξα Νάουσας 5-0
Επισκοπή – Άχθος Αρούρης 1-2
Λευκάδια – Εθνικός Ράχης 0-2
Αγία Βαρβάρα – Πατρίδα 1-1

Συνέχισε νικηφόρα την πορεία της η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής Κατηγορίας, χθες το απόγευμα της Κυριακής 10/11/2019, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα Νεφέλες Πιερίας, με σκορ 5 – 1.

Εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής, επικράτησε με 0-3 της Αστραπής Μεσοποταμίας.

Μεγάλες νίκες σημείωσαν την Κυριακή οι Αετοί και η Μελίκη. Οι Αετοί κέρδισαν στην Κέρκυρα με 67-103 και η Μελίκη επικράτησε στην Αριδαία με 55-70.

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το παιχνίδι του Φιλίππου Βέροιας στην έδρα του Πανοράματος, καθώς ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, πανηγύρισε ένα ακόμη τρίποντο στην Θεσσαλονίκη, με 0-3.

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε την Κυριακή ο Φίλιππος, επικράτησε με 85-77 της Καρδίτσας.

Άνετη νίκη επί του Βατανιακού σημείωσε ο ΑΟΚ Βέροιας στο Μακροχώρι με 75-48.

Νίκη επί του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών πήρε η Βέροια 2017, με τελικό σκορ 27-16, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Στο τοπικό ντέρμπι μπάσκετ της Αλεξάνδρειας για την Α ΕΚΑΣΚΕΜ ανδρών ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας επικράτησε 74-60 του τυπικά γηπεδούχου Άθλου στο κλειστό ΔΑΚ Μελίκης.

Εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Φίλιππος στο Μακροχώρι από τον ΠΑΟΚ με 28-31 στο χαντ μπολ.

Πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Νοεμβρίου ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της  Αθήνας και τα 10χλμ. Ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας  συμμετείχε με συνολικά 21 αθλητές (12 δρομείς στον Μαραθώνιο , 8 δρομείς  στα 10χλμ και μία δρομέα στα 5χλμ).

Με 195 αθλητές ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Νοεμβρίου το 7ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης “Φώτη Τσιαλτζούδη” στην κεντρική αίθουσα του Φιλίππειου Γυμναστηρίου στη Βέροια.

Ποδοσφαιρική πανδαισία  στο γήπεδο του Αστέρα Αλεξάνδρειας, όπου αγωνίστηκαν οι ομάδες του Αστέρα, των Τηλεμάχων και του ‘Ηφαιστου Παλαιοχωρίου με τα τμήματα Κ6-Κ8-Κ10-Κ12.

Οι Fooutball kings το Σάββατο αγωνίστηκαν στα Τρίκαλα στις μικρές ηλικίες στο άτυπο πρωτάθλημα που κάνουν οι ακαδημίες μεταξύ τους. 

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Η Αγγελική Κουπίτσα: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με την παρουσία τους δίνουν δύναμη στην ομάδα σε κάθε αγώνα. Η στήριξή σας μας είναι πολύτιμη.

Ο Volkano Φάνης: Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Απολλωνάρα 2 στα 2.

Η Σοφία Σίμπου: Προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση της Μικτής Ημαθίας. Σήμερα  στα Παλατίτσια. Αφορά αθλητές γεννημένους το 2006-2007-2008-2009.

Σε μια διαρκή προσπάθεια ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης μεταξύ γονέων και προπονητών ξεκινάμε τις επίσημες ενημερώσεις γονέων, προκειμένου να συζητήσουμε οτιδήποτε αφορά στην αθλητική, προσωπική, διατροφική εξέλιξη του κάθε αθλητή μας, αλλά και σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.
Πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί για το τμήμα Κ12 του κου Ακριτίδη Γιώργου την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στα γραφεία του Συλλόγου μας, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Ο Κωνσταντίνος Καραγκιοζόπουλος: Ο αθλητισμός θα πρέπει να αφήνει πίσω του μόνο φιλίες. Αν δεν συμβαίνει αυτό, κάτι γινόταν λάθος!

Ο Ajax Ημαθίας: Ajax Ημαθίας – Βέροια – Ακαδημία Βέροιας – Ηρακλής Έδεσσας. Κεφαλιά και ανάποδο ψαλίδι στην ίδια φάση… Το ποδόσφαιρο είναι δίκαια το πιο θεαματικό άθλημα στον κόσμο…

Ο ΑΟΚ Βέροιας: Άλλη μια νίκη σήμερα για το ανδρικό τμήμα,  ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια! Με χαρά είδαμε στην κερκίδα γονείς και παιδιά της Ακαδημίας μας, ευχαριστούμε για την παρουσία σας! Σας περιμένουμε και στους επόμενους αγώνες.

Ο Καραϊωσήφ Αλέξανδρος: Εξάσκηση εκκίνησης – ταχύτητας αντίδρασης σε ηχητικό ερέθισμα σε νεαρό αθλητή με πρόβλημα όρασης.

Ο Πόλυς Χουρσουζίδης: Νησιακός Αστέρας. Μπράβο στην προσπάθεια αυτών των παιδιών.

Ο Φίλιππος Βέροιας: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Η Σχολή Αρμονία της Κίνησης: Εάν αναρωτιέσαι ποτέ είναι η κατάλληλη στιγμή για να εντάξεις την άσκηση στη ζωή σου, η απάντηση είναι: ΤΩΡΑ.  Ούτε η Δευτέρα, ούτε η 1η μέρα του μήνα, ούτε το καλοκαίρι, ούτε ο χειμώνας!! ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Ο Α.Ο Κεραυνός Επισκοπής: Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Ημαθίας πιάσαμε πάτο. Συγγνώμη αν ενοχλούμε με την παρουσία μας στο πρωτάθλημα,  συγνώμη που χρησιμοποιούμε παιδάκια 15-17 και 20 χρονών αν δεν θέλετε αυτό το ποδόσφαιρο πείτε μας να αποχωρήσουμε και μην μας κυνηγάτε κάθε Κυριακή. Την προηγούμενη βδομάδα δεν κάνατε το παιχνίδι μας για τις κάρτες υγείας,  γιατί όμως σε άλλα γήπεδα με ίδιες κάρτες υγείας τα παιχνίδια έγιναν; Άραγε ποιος έδωσε εντολή να μην γίνει ; Για το σημερινό ότι και να πούμε είναι λίγο, πραγματικά ανύπαρκτη διαιτησία που δεν προστάτεψε σε καμία περίπτωση την ομάδα από τσαμπουκάδες. Δυστυχώς η Ένωσή μας πάει να οδηγήσει το ποδόσφαιρο από το κακό στο χειρότερο. Κύριοι εκεί στην Ένωση πρέπει να καταλάβετε ότι το αφεντικό είναι ο ερασιτέχνης παράγοντας χάρη στην ύπαρξή του  μας διοικείται χάρη σε εμάς λειτουργεί το ποδόσφαιρο και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να συμπεριφέρεστε με διαφορετικούς όρους στα σωματεία.. Ήμασταν 70 μείναμε 45 σωματεία και όπως το πάτε θα μείνετε μόνοι σας να διοικείται τα γραφεία και τα άδεια γήπεδα.

Ο Τέλης Πανταζόπουλος: Όλοι κοντά στην ομάδα…. Συγχαρητήρια για σήμερα

Δείτε το παρακάτω βίντεο. 

Αθλητικές ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα.

Posted by Giannis Zinas on Monday, November 11, 2019

Υ.Γ. Κάθε Δευτέρα βράδυ στις 21:00 η εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ μεταδίδεται από τον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας και το ΚΑΦΕ Choice. Ο Ταξιδιάρης Κώστας θα μας οδηγήσει σε ένα ακόμη ταξίδι. Ελάτε μαζί μας…