Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas

Αναλυτικά οι ειδήσεις.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 η Βέροια αντιμετωπίζει στην έδρα της το Διαγόρα Ρόδου.

Μετά το πιστοποιητικό συμμετοχής στη Football League, το οποίο πήρε η ΒΕΡΟΙΑ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε άδεια και στους μετόχους της ΠΑΕ. Οι Γεώργιος Μπίκας (51%), Χρήστος Μπίκας (38%), Στέφανος Αποστολίδης (5%) και από 1% οι Αχιλλέας Μπίκας, Νίκος Νούλας, Γιάννης Σισμανίδης, Στέλιος Ζιαμπούλης, Νίκος Νέγκας και Γιάννης Γαλλίκας μοιράζονται το 100% των μετοχών της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και η Ε.Ε.Α. αποφάνθηκε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ο Φίλιππος Μελικης  θα αντιμετωπίσει για το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής τον Αστέρας Τριποτάμου αύριο Σάββατο 28-9-2019 και την 4η αγωνιστική.

Το Σάββατο 28/9 η ομάδα του  Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας αγωνίζεται για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ε.Π.Σ.Η στο Δημοτικό γήπεδο Κουλούρας την ομάδα ΠΑΟΚ Κουλούρας.Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16.30 μ.μ.

Τα καλύτερα δεν ΈΡΧΟΝΤΑΙ.. ΉΡΘΑΝ για τον Αστέρα Τριποτάμου.
Τεράστια μεταγραφική επιτυχία για τον Αστέρα Τριποτάμου. Ευγένιος Κίτσας (12/08/1982) ο νέος παίκτης του Αστέρα, ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με συμμετοχές σε Αιγάλεω, Καλαμάτα, Αχαρναικό, Αλεξάνδρεια, Χερσόνησο, Πλατανιά, Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Νίκη Αγκαθιάς.

Οι ποδοσφαιριστές , διοίκηση και προπονητές του ΓΑΣ Κοπανού βρήκαν την ευκαιρία να παρευρεθούν όλοι μαζί σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής και να βγάλουν την καθιερωμένη selfie.

Οι αγώνες του Σαββάτου 28-9-2019 στην Α΄Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

 

Τo διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου, ο Καραιωσήφ Αλέξανδρος ηγείται της Διοικητικής Ομάδας στους Διεθνείς Φιλικούς Αγώνες Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ελλάδος και Ισραήλ  που θα διεξαχθούν στη Ν.Αμισσό Δράμας, αποκλειστικά για Φιλανθρωπικό Σκοπό.

Το Σάββατο 28/9/2019 η Ακαδημία των  Football kings φιλοξενεί σε τουρνουά τις Ακαδημίες του Ajax Ημαθίας , Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και του ΓΑΣ Κοπανού και τα τμήματα Κ12,Κ10,Κ8 και Κ6.

Η Α.Ε.Π. Βέροιας πάει ΘΕΑΤΡΟ!!! και η ανακοίνωση που εξέδωσε γράφει:

Σας καλούμε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στις 20:00μ.μ. στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας, να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την παράσταση της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Προμηθέα «Ένα φιλάκι είναι λίγο».
Στην παράσταση συμμετέχουν και ο Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής μας κ. Γαϊτάνος Στέφανος και ο προπονητής και παίκτης της Α.Ε.Π. Βέροιας κ. Καρολίδης Αντώνιος.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου «ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗΣ» ΝΆΟΥΣΑΣ-ΒΑΣΊΛΗΣ ΑΡΓΥΡΊΟΥ θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Ακαδημίας Ολυμπιακού Νάουσας στο γήπεδο Αγίου Νικολάου το πρωί του Σάββατου 28/9/2019 με τα τμήματά της Κ14,Κ12 και Κ10.

Το Σάββατο 28-9-2019 το απόγευμα η Κ16 του Αστέρα Αλεξάνδρειας θα παίξει στο μίνι τουρνουά που διοργανώνει με τη συμμετοχή των Ολυμπιακός Λεπτοκαρυάς και Φίλιππος Πενταπλατάνου. Οι αγώνες ξεκινούν στις 16:30.

Ενώ την Κυριακή πρωί  από τον Εθνικό Γιαννιτσών στην τοποθεσία Τσαλί με τα τμήματά του Κ6, Κ8,Κ10,Κ12  με ώρα έναρξης 10:00.

Το Σάββατο 28-9-2019 τα τμήματα Κ12,Κ10,Κ8,Κ6 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας αγωνίζονται στην Μελίκη αντιμετωπίζοντας την ομώνυμη ομάδα και την Κυριακή
τα τμήματα Κ14,Κ12,Κ10,Κ8,Κ6 αγωνίζονται στα Γιαννιτσά συμμετέχοντας στο τουρνουά που διοργανώνει ο Εθνικός Γιαννιτσών.

Στην ποδοσφαιρική ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας η κάρτα υγείας είναι υποχρεωτική . Όποιος αθλητής θέλει να εξετασθεί σε πολύ προνομιακή τιμή με γνωστό επιστήμονα καρδιολόγο να μας ενημερώσει άμεσα έτσι ώστε το πρώτο 10ημερο τού Οκτωβρίου να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων.

Το εκτός έδρας ματς της Νίκης Αγκαθιάς με τον Μακεδονικό θα «σφυρίξει» ο Καλατζής (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Σακκά (Θεσσαλίας) και Νάκα (Λάρισας), ενώ το εντός έδρας παιχνίδι του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων κόντρα στον Θερμαϊκό Θέρμης θα διευθύνει ο Μπαλάκας (Φλώρινας), με βοηθούς τους συντοπίτες του Δούμτση και Πάνου.

Την Κυριακή 29-9-2019 η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας θα δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο γήπεδο Κορησού με το ΓΠΟ Καστοριάς.

Εντός έδρας και  φιλικό αγώνα θα δώσει η Κ 16 του Εδεσσαϊκού με τον Αλμωπό Αριδαίας το Σάββατο 28/9.

Το διοικητικό συμβούλιο του ποδοσφαιρικού συλλόγου Άτλαντα Ζερβοχωρίου Θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς με τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους που συνέβαλαν στην ομάδα μας

Αρχίζει το το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής  της ΕΠΣ Ημαθίας και οι αγώνες είναι:

Για τον 1ο Όμιλο

ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ
ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ
ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
     

Για το δεύτερο όμιλο:

ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ
ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ
 

 

Όλα έτοιμα από τον Αλμωπό Αριδαίας για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών όπου διευθετήθηκαν και οι τελευταίες πινελιές με καθαριότητα και εργασίες τόσο στις κερκίδες των φιλάθλων όσο και στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Πραγματοποιήθηκε βάψιμο, τοποθέτηση καθισμάτων για τους δημοσιογράφους και γενική καθαριότητα.

Ντεμπούτο με γκολ  από τον Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο που αγωνίζεται στην ΕΠΣ Ιωαννίνων στο αγώνα Περάματος – Μέτσοβο 0-1.

Για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ στο μπάσκετ  ο Άθλος Αλεξάνδρειας θα αντιμετωπίσει το ΓΑΣ Αλεξάνδρεια το Σάββατο και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Μελίκης.

Ο καλαθοσφαιριστής  του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια Γιοβανόπουλος Δημήτρης έχει αναρτήσει στο Facebook το παρακάτω κείμενο και αναφέρεται στην  ανακοίνωση  από το Δήμο Αλεξάνδρειας ότι το γυμναστήριο  του 2ου Λυκείου θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας.

» Μετά από αγώνα χρόνων ο απαράδεκτος τάπητας του γηπέδου αντικαταστάθηκε. Με μια διαφορά. Ο νέος τάπητας είναι χειρότερος από τον προηγούμενο. Ποιος έχει την ευθύνη και γιατί παραλήφθηκε το γήπεδο από τον εργολάβο χωρίς να γίνει η σχετική έρευνα; Γεγονός είναι ότι όλοι οι αθλητές είναι στον δρόμο παρακαλώντας αλλες ομάδες για παραχώρηση των γηπέδων. Ήδη μετράμε κάποιους τραυματισμούς αθλητών εξαιτίας του νέου δαπέδου. Ποιος έχει την ευθύνη για όλα αυτά; Ποιος θα τρέξει στους γιατρούς αυτά τα παιδιά; Την καληνύχτα μου στους υπεύθυνους του Δήμου Αλεξάνδρειας.»

Για το ίδιο θέμα ο Άθλος έχει αναρτήσει στο Facebook  Γυμναστήριο κλειστό….ΑΘΛΟΣ όμως ανοιχτός για τα παιδιά, για τον αθλητισμό, για την κοινωνία της πόλης!!!

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 όλες  οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της ΚΕΔΑ (γήπεδο ποδοσφαίρου )

Δύο αδέρφια από τον Πενταπλάτανο Γιαννιτσών, η Ειρήνη και ο Δημήτρης Μητώνας, οι οποίοι είναι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς.

Είναι μεγάλη μας τιμή αναφέρει η Σχολή Αρμονία της κίνησης να βοηθάμε γυναίκες που έχουν νοσήσει από Καρκίνο του Μαστού να επανέλθουν ομαλά στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής τους!
Ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας η τεράστια δύναμη που έχουν μέσα τους.

Ο Δρόμος Θυσίας που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας στις 6 Οκτωβρίου 2019  τελείται τα τελευταία χρόνια υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Α.Σ.Α.Ε.Δ, με την συνεργασία της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών.

Το Σάββατο 28-9-2019 ο Φίλιππος Βέροιας θα παίξει στη Δράμα με την ομώνυμη ομάδα της Δράμας , ώρα 18:00 και ο Αερωπός Έδεσσας θα αντιμετωπίσει τον Άρη Νικαίας στην έδρα του για το πρωτάθλημα του HANDBALL PREMIER και την 2η αγωνιστική.

Στις 4 Οκτωβρίου θα λάβει Χώρα το πρώτο σεμινάριο επιμόρφωσης προπονητών αναπτυξιακών ηλικιών στην περιοχή της Ημαθίας . το σεμινάριο είναι δωρεάν προς τους συμμετέχοντες και είναι υποχρεωτικό για όλους τους προπονητές που εργάζονται στα τμήματα υποδομής.

Ή όλα μαζί ή τίποτα.. αναφέρει η ανάρτηση του Άχθου Αρούρη. Έχουν κυκλοφορήσει καινούργια παρτίδα μπλουζάκια, μπρελόκ και κάρτες μέλους. 

Ημαθιώτες διαιτητές έχουν ορισθεί για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στον αγώνα Καβάλα – ΠΟ Τρίγλιας και είναι οι Μελτζανίδης Γιώργος, Θανάσης Παπαδάκης και Χριστοδούλου Γιώργος. Επίσης με καταγωγή από την Ημαθία οι διαιτητές Βασιλόπουλος Σπύρος ( ΕΠΣ Έβρου) και Βρέσκας Γιώργος ( ΕΠΣ Πιερίας ) έχουν ορισθεί για να διευθύνουν τον αγώνα Ατρόμητος – Παναιτωλικός το Σάββατο 28-9-2019 με ώρα έναρξης 20:00. 

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Αερωπός Έδεσσας θα πάρει μέρος την Κυριακή 6-10-2019 στον ποδηλατικό αγώνα που θα γίνει στη Ξάνθη και τον οργανώνει  ο  Σύλλογος «  Πήγασος ».  Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι 30 Σεπτεμβρίου.  Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλ 2541065900.

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Αγκαθιάς  τις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, όπου οι μαθητές έλαβαν μέρος σε διάφορα αθλήματα!

Δείτε από πρώτο χέρι τις ειδήσεις.

Καθημερινά μεταδίδουμε Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Posted by Giannis Zinas on Friday, September 27, 2019

Συνεχίζουμε μετά την αναπάντεχη διακοπή το δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Posted by Giannis Zinas on Friday, September 27, 2019

Γιάννης Ζήνας