Ο προπονητής της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Ολυμπιακού Νάουσας,  Δασκαλάκης Γιώργος, έκανε δηλώσεις στο epilogesnews για τις δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου.  Mεταξύ άλλων είπε:

– Την Κυριακή έχουμε ένα τουρνουά στην Eιρηνούπολη, εάν το επιτρέψει ο καιρός.  Οι προβλέψεις λένε, ότι θα έχει βροχές. Στο τουρνουά θα συμμετέχει εκτός από την Ειρηνούπολη και μας, ο Ολυμπιακός Κυμίνων και ο Άρης Θεσσαλονίκης.  

– Θα αποκτήσουν αρκετές εμπειρίες τα παιδιά. Θα γνωριστούν και με άλλα παιδιά. Θα παίξουν ποδόσφαιρο.

– Τα παιδιά αυτών των ηλικιών πέρα από την προπόνηση, την οποία κάνουν παίρνουν και παιχνίδια. Παίζουν ποδόσφαιρο με πολλές ομάδες,  με καλές ομάδες. Καταλαβαίνουν πώς δουλεύουν οι άλλες ομάδες.

– Και εσείς οι προπονητές ανταλλάσσετε ιδέες,  κάνετε συζητήσεις.

– Ναι, βέβαια,  ισχύει και για μας το ίδιο.  Ανταλλάσσουμε απόψεις με τους προπονητές που ερχόμαστε σε επικοινωνία.  Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για θέματα τα οποία χρειάζονται απαντήσεις.

– Ποιες ηλικίες θα συμμετάσχουν στο τουρνουά που  διοργανώνεται στην Ειρηνούπολη;

– Είναι όλα τα τμήματα, από μπαμπίνι, προτζούνιορ, Junior και προπαιδικό.

– Εύχομαι να πετύχει το τουρνουά με καλές καιρικές συνθήκες.  Εάν βρέξει τα παιδιά θα μπουν στην διαδικασία αυτή. Είναι και αυτό μία εμπειρία.

– Οι γονείς των παιδιών στεναχωριούνται περισσότερο.  Εάν με ρωτήσετε εμένα, θα πω ότι το ποδόσφαιρο παίζεται με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.  Δεν είναι κακό να παίξουν με τη βροχή. Αρρωσταίνουν τα παιδιά με ότι αυτό συνεπάγεται.

– Ευχαριστώ πολύ.

Δείτε και ακούστε τη συνέντευξη…

Ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Νάουσας, Δασκαλάκης Γιώργος, κάνει δηλώσεις για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Friday, April 12, 2019