B΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ 4 – 0

Εύκολη νίκη για τους νέους της Ακαδημίας μας απέναντι στην αδύναμη ομάδα του Άγιαξ παρ΄ όλες τις προσπάθειες της για ανάκαμψη στο δεύτερο γύρο . Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν στάθηκε εμπόδιο στην καλοδουλεμένη ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ να δείξει το ταλέντο της και να βρει τους χώρους για να πετύχει τα τέρματα, χάνοντας μάλιστα και άλλες ευκαιρίες.
19ο ο μόνιμος σκόρερ της Ακαδημίας Γιώργος Γάτσος με ατομική προσπάθεια θ΄ ανοίξει το σκορ σε 1 – 0
50ο ο Γάτσος και πάλι με ωραίες προσποιήσεις θα αποφύγει τους προσωπικούς του αντιπάλους και με πλασέ θα σημειώσει το 2 – 0
76ο ο Μαρκοδούνης λίγο έξω από την ,μεγάλη περιοχή μ΄ ένα αιφνιδιαστικό σουτ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος του Άγιαξ διαμορφώνοντας το σκορ σε 3 – 0
79ο Δεν Θα μπορούσε ο μόνιμος σκορ να μην πετύχει ένα ακόμα χα τρικ και έτσι ο Γάτσος και πάλι με μία πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια θα σημειώσει το τελικό 4 – 0.
Η διαιτησία του κ. Βασιλειάδη με επόπτες τους κ.κ. Μίσκο, Τυριακίδου χωρίς προβλήματα.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ (ΒΟΤΑΡΗΣ Δ.): Τύπος, Κυζιρίδης (53ο Κοστόπουλος), Μπούσος, Ελευθερίου Ι.Χ., Ελευθερίου Γ. (65ο Κοκκινίδης(, Γκώγκος ( 72ο Ασλανίδης), Μέμα, Ξανθόπουλος, Ελευθερίου Γ. Χ (46ο Μαρκοδούνης) , Ελευθεριαδής, Γάτσος.

Φωτογραφία του χρήστη Ακαδημία Απόλλων Κρύας Βρύσης.
Φωτογραφία του χρήστη Ακαδημία Απόλλων Κρύας Βρύσης.
πηγή:Ακαδημία Απόλλων Κρύας Βρύσης