Η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πραγματοποιήθηκαν 2 πολύ σημαντικές προσθήκες στο υπάρχον ποιοτικό ρόστερ. Στην μεγάλη οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ανήκουν ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Πατσιαβούρας. Πρόκειται για δύο ικανότατους ποδοσφαιριστές που παρά το νεαρό της ηλικίας τους περάσαν και από τα εθνικά πρωταθλήματα και στο τοπικό ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους.

Ο Νίκος Πατσιαβούρας γενν 1995 ξεκίνησε από της Ακαδημίες της Βέροιας εως την Κ -20 και υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Π.Α.Ε Βέροια .Η επόμενη ομάδα είναι ο Αιγινιακός (Γ΄εθνικη) ,το Μακροχώρι( δ΄εθνικη ) μετά στην γειτονική Πέλλα και ο Ηρακλής Άσπου , ο Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Ζακύνθου και με τελευταίο σταθμό το Νησί της Θάσου και την ομάδα του Θεολόγου. Αγωνίζεται στην επίθεση με κυριως χαρακτηριστικά την ταχύτητα και την ευχέρεια στο σκοράρισμα

Ο Νίκος Παπαδόπουλος γενν 1997 ξεκίνησε στην Ακαδημία Βέροιας και μετέπειτα μεταγράφηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κουλουράς.Θα συνεχίσει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας στην Δ΄ εθνικη και την ομάδα των Λευκαδίων και την επόμενη χρονιά επίσης ως δανεικός στην Ειρινούπολη .Το 2016 μεταγράφεται στην Επισκοπή Νάουσας κάνοντας πολύ καλή χρονιά .Το καλοκαίρι θα δεχτή την πρόταση της ομάδας των Τρικάλων Ημαθίας και την Γ εθνική όπου αγωνίσθηκε μέχρι και σήμερα.Πρόκειται για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή Αγωνίζεται σαν αμυντικός ή σαν πλάγιος χαφ. Τον διακρίνει η δύναμη, το πάθος στον αγωνιστικό χώρο, τα πολύ καλά στημένα που εκτελεί και ο πολύ καλός του χαρακτήρας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Η εμπειρία και οι ικανότητες των δύο ποδοσφαιριστών θα είναι μία ακόμα βοήθεια προκειμένου η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Ο πρόεδρος Ανδρέας Καλαιτζίδης και το Δ.Σ τους καλωσορίζουμε στην ομάδα του Ιωνικού και τους ευχόμαστε τα καλύτερα».
Ο πρόεδρος θέλει να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που βοήθησε οικονομικά στο να έρθουν στην ομάδα μας οι δυο ποδοσφαιριστες . .Βλέποντας τον αγώνα που κάνει η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και προσωπικά ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης και χωρίς να είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία πήρε την απόφαση να βοηθήσει με ένα σεβαστό ποσό . Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε υγεία και ο θεός να του δίνει δύναμη διάθεση προσφοράς και πολλή αγάπη.