Η oμάδα των Τρικάλων πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια, κερδίζοντας την γηπεδούχο ομάδα με 0-1 κάνοντας ένα ακόμη σπουδαίο «διπλό»,φτάνοντας τους 18 βαθμούς και της 4 συνεχόμενες νίκες.

Το φτωχό 1-0 αποτυπώνει και την ποιότητα του ποδοσφαίρου που έδειξαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, όπου υπήρξαν ελάχιστες φάσεις και ακόμη λιγότερες ευκαιρίες. Οι δύο τερματοφύλακες δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και ίσως οι πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες ήταν οι απευθείας εκτελέσεις κόρνερ για γκολ που δοκίμασαν ο Γκόλιας και ο Τόμιτς που, όμως, δεν έπιασαν απροετοίμαστο τον Γιαγκιόζη.

Σκόρερ του χρυσού γκολ, ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ που πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του με τον ΑΟΤ. Ο Σέρβος χαφ στο 65ο λεπτό πήρε την ασίστ από τον Ζγκούρι και έγραψε το τελικό σκορ.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης (87′ Λαζόπουλος), Λάσκαρης, Μπλέτσας (38′ Οφέι), Δόρης (71′ Γιαμόα), Ουνγιαλίδης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (58′ Χιντζίδης), Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος (46′ Γροντής), Τζόκιτς, Τόμιτς, Μιλοσάβλιεφ, Ντακόλ, Καπός (15′ Ζγκούρη).