Το ταξίδι για τη Βασίλισσα του Βορρά τελείωσε και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για την εγκατάλειψη από το πρωτάθλημα.

Δυστυχώς, οι υπαίτιοι της διάλυσης της ομάδας μας πιθανώς θα μείνουν ατιμώρητοι αφού δε φαίνονται στα χαρτιά πουθενά πλέον.

Η ομάδα έμεινε ξεκρέμαστη και υπό την ομηρία γνωστού επιχειρηματία της περιοχής μας οδηγήθηκε στα βράχια.

Ελπίζουμε κάποια στιγμή θα αποδειχθούν τα εγκλήματα που συνέβησαν σε βάρος της ομάδας και να πληρώσουν όλοι το αντίτιμο για τις πράξεις τους.

Η ΒΕΡΟΙΑ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ! Η Βασίλισσα αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει, πιο δυνατή και θα φορέσει το στέμμα της ξανά.

Προδομένη από την ίδια της την πόλη, η ομάδα με τους πολλούς φίλους που κάποιοι με τα έργα τους τους απομάκρυναν, θα γυρίσει και θα τιμωρήσει όσους τη χλεύασαν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Το σημαντικότερο όλων, όμως, θα επιστρέψει καθαρή και απελευθερωμένη από τον οικονομική βραχνά που βίωνε τον τελευταίο χρόνο.

Ελπίζουμε να γίνει το αυτονόητο και η ομάδα να μην αλλάξει όνομα σεβόμενη την ιστορία και τους τίτλους της και φυσικά να βρεθεί κάποιος ισχυρός άνθρωπος με αγάπη και σεβασμό προς την ομάδα να την αναλάβει και να τη βγάλει από το αδιέξοδο και το σκοτάδι που οδηγείται μετά την διάλυση της!

Δε σε αφήσαμε μόνη σου ποτέ, ΒΕΡΟΙΑΡΑ μου !

ΥΓ. Μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο αξίζει σε όλους αυτούς που πάλεψαν για τη φετινή σωτηρία εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου, ήρωες ήταν αυτά τα παιδιά που έμειναν και πάλεψαν με τις δυνάμεις τους και πήρανε βαθμούς παρά τις αδικίες που βίωναν!

Καλή συνέχεια στην καριέρα τους, τους αξίζουν τα καλύτερα!