Ηταν το φαβορί και το απέδειξε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Και όχι μόνο αυτό. Στο τέλος της μέρας η Παναχαϊκή αύξησε και την διαφορά της από τον τρίτο ΟΦΗ ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε με 2-0 της Βέροιας με δύο γκολ μέσα σε εννιά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και «καθάρισε» το τρίποντο από πολύ νωρίς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μωραΐτης. Πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του (στο 30′) και κέρδισε το πέναλτι στο 37′ από το οποίο προήλθε το 2-0 από τον Φωτάκη (στο 38′). Η Παναχαϊκή θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το σουτ του Βασιλείου στο 75′ έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί της Βέροιας.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος)
: Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Σωτηράκος, Στεργίδης, Φωτάκης (60′ Λουμπαρδέας), Ελευθεριάδης (64′ Μαστραντωνάκης), Μωραΐτης (74′ Βασιλείου)
ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Κοζάκης (80′ Ζυγκερίδης), Ουνγιαλίδης, Δαμιανάκης, Καψάλης (60′ Γιαμόα), Δόρης, Μπλέτσας, Λαζόπουλος (70′ Μέξης), Βανκεβάι, Λίταινας, Μπαστιανός