Αναλυτικά:

Χθές ηττηθήκαμε δίκαια από μια πολύ καλή ομάδα που κουβαλούσε την εμπειρία του περσινού τίτλου.
Θα μπορούσα να επικαλεστώ παρά πολλά ελαφρυντικά και πολύ σημαντικά μάλιστα, αλλά δεν θα το κάνω.Δεν αξίζει στην προσπάθεια των αθλητών μου αλλά ούτε και στον χαρακτήρα μου.
Αυτό που έχω να υποσχεθώ σε όλους είναι ότι ο Άθλος έτσι όπως μπήκε ξαφνικά στην ελίτ και χάλασε μερικές ισορροπίες έτσι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο προσκήνιο συνεχώς.
Παιχταράδες μου συγχαρητήρια, δείξατε πως πρέπει να παίζεται το μπάσκετ σε αυτές τις ηλικίες.Ο χρόνος θα μας δικαιώσει γιατί θα συνεχίσουμε να επιμένουμε στη σκληρή και καθημερινή δουλειά και θα σας εμπιστευόμαστε πάντοτε (και όχι μόνο στη παιδική ομάδα όπως κάνουν οι περισσότεροι).
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλο το προπονητικό Τιμ του Άθλου που δούλεψε με αυτά τα παιδιά, τους συνεργάτες μου από πλευράς διοίκησης ,τους γονείς των αθλητών και τα παιδιά των υπολοίπων τμημάτων που δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στην κερκίδα.Πιο πολύ όμως ευχαριστώ όλους τους αθλητές μου που συμμετείχαν από την αρχή σε αυτή την προσπάθεια.
Συγχαίρω ξανά όπως έκανα και μετά το παιχνίδι τον προπονητή του ΑΟΚ Βέροιας και τους αθλητές της ομάδας για την κατάληψη της πρώτης θέσης και λυπάμαι για τα ειρωνικά σχόλια ,που καταδεικνύουν και το ποιόν του χαρακτήρα του καθενός,κάποιου «πρώην»της ομάδας που αναφέρεται σε «σχολικούς προπονητές» και κλώνους…
Η πορεία του καθενός μας τόσο σε σχολικό επίπεδο (που είμαι πολύ περήφανος που κοουτσάρω την πιο πετυχημένη σχολική ομάδα Μπάσκετ) όσο και στο συλλογικό είναι γνωστή σε όλους και δεν χρειάζεται, αλλά ούτε και θα βόλευε, να την σχολιάσουμε.»